|
![]() |
#3781 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3783 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koristio sam Deezer ili kako vec slican servis pa nisu trazili broj kartice ili automatski naplacivali. Moja je krivnja sto nisam pogledao,zato sad micem Visu sa GP i njihove servise vise nikada |
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozdrav Imam problem s whatsapp porukama, kasne ne isporucuju se dok sam na wifi-u ako nisam na mobitelu ili u aplikaciji. kad prebacim na mobilni internet radi normalno, cim sam na wifiu problemi na par mobitela |
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Do wifia je. Imao sam takav problem s pushom kad sam prešao na Bnet i riješili mi nakon kaj sam par puta zvao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3789 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Imam whatsapp, viber, line, telegram, skype, itd., atm na 2 mobitela i na tabletu. Moj mob je na vipu, tablet i ženin mob su na ht-u. Tablet i moj mob dobivaju instantno poruke na svim messengerima uvijek i na 3g-u i na wifi-u, dok ženin na 3g-u dobije isto tako sve poruke odmah bez problema, ali na wifi-u jok, samo kad se 'aktivira' mob, u 90% slučajeva. I to je neovisno, tj događa se na tri najčešća providera na kojima se nalazimo ako smo na wifi mreži - kući na h1, kod mojih na ht-u ili kod njenog starog na optimi, ista stvar, samo na njenom mobu 'kasne' (ne kasne ako je mob aktivan, dakle ako radiš nešto na njemu, samo ako ode na stdby) poruke iz messengera, vibera najčešće jer njega najviše koristi. Niti jedan uređaj nema aktivirane modove štednje baterije koji bi gasili wifi i slično, nikad. Btw, ja sam taj mob koristio godinu dana i nije imao takvih poteškoća, u potpuno istom okruženju, kao niti kod nje do prije cca 3 mjeseca.
![]() |
![]() |
#3790 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Mob od žene ti, jel aktiviran wi-fi sleep? settings-wifi-advanced wifi-screen turn off policy Jer ako je prije radilo normalno, ne može samo odjednom mob biti uzrok za ovaj problem. Gubi se komunikacija između moba i neta dok je sleepu mob. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3791 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
To sam i ja pomislio ali kaže čovjek da nema uključene nikakve mjere štednje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3792 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
sve je radilo uredno, dok nisam doso u njemacku na novi wifi router |
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
Fresh Juice
|
I znači samo na tom jednom wifiju imaš problema? Kad se spojiš negdje vani u gradu radi normalno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#3798 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Creeper
|
![]() |
#3801 |
Fresh Juice
|
Normalno da ne, no paypal podatke ne koristis tako cesto i svugdje. A i vise povjerenja se ima u Paypal iako je sve pod istom firmom. No kako god, svatko ima svoje. Takodjer ne ostavljam karticu na walletu jer mi nije potrebna tamo. Nego, whatsapp 2.11.465 verzija. Sad nakon updejta na tu verziju mi krenuo pokazat notifikacije da mi iskacu na status baru. Tipa, zujim po forumu a ono poruke iskacu na vrhu ekrana preko status bara. Ako swajoam notifikaciju makne se skroz iz notification bara. Kak to iskljucit? Zelim da mi bude ko prije, samo da se ikona pojavi u status baru a ne da mi na pol ekrana iskacu poruke. Nigdje ne mogu pronac opciju za iskljucit. Radi se o G3 na Lollipopu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 |
Creeper
|
![]() |
#3804 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Za Master karticu Zabe ne mora se ici u banku po taj kod za registriranje te kartice na Paypal-u. Ima vise nacina kako Zaba salje obvijesti o troskovima u kojima se nalazi taj kod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 |
Premium
|
Ti dobijas u svojim vlastitim izvjestajima taj kod i nitko drugi. I ne vidim razlog zasto s necijom tudjom klarticom nebi mogao radit na Paypalu, naravno ak je taj drugi voljan dat broj kartice i aktivacijski kod. Osobno imam prijavljenu jednu svoju i 2 "tudje" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa onda se slažemo da nije samo tako dodati karticu na paypal i da može netko drugi kupovati u tvoje ime sa tvojom karticom kao što piše partwish. Treba mu taj kod koji dobije samo vlasnik kartice.
![]() |
#3808 |
Creeper
|
I Mastercard i Visu sam registrirao bez koda, kupovao, a kod tek naknadno ubacio. Imam Hypo prepaid MasterCard i PBZ Visa. Ali i da maknemo to postrani, ti ako si dodao te kartice netko može kupovati s tvojim pp acc ako zna mail i lozinku, isto kao i wallet.
![]() |
#3810 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|