|
![]() |
#1412 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() A sad da se vratimo na ovo sto si gore prosuo i ostao ziv. Ukucam na famozni jubito 'Messi never dives' i dobijem tonu linkova. Evo jednog primjera: https://www.youtube.com/watch?v=4RD9Zc2kwpI Ukucam Ronaldo never dives i prvi rezultat je ovo: https://www.youtube.com/watch?v=PS98gBB5fNM Drugi rezultat je pak opet neki klip koji pokazuje koliko Messia tuku a ovaj nikako da padne. Sad, Ronaldov takav ne postoji. Ili ga ja ne mogu naci? Zasto? Jer je lik hebeni padavicar. I to veci od svih ovih jadnih padavicara iz Barce kojih pak ima poprilicno. Sve sto sam zelio dakle reci je da po pitanju padavicarstva Messia i Ronalda ne usporedjujete. Jer jedan je cistokrivni padavicar, i tu je definitivno najbolji na svijetu. Drugi je totalna suprotnost. A sad mi daj jos koji djokin video, posto vidim da imamo jos jednog djokovicevog fana. I ja sam, samo mi netipicno vidjeti okorjelog ultrasa da navija za srbina. Vremena se mijenjaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1413 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ti si reko da to Messi nikad ne radi,dokazali smo suprotno. Sve je ostalo demagogija sa tvoje strane fanboyizma(boljdano,čisto da proučiš termine malo bolje). Ne podnosim ni jednog ni drugog,oboje su plačpi*ke željne pažnje,varaju,prljavi su i na kraju...najbolji su. |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Guest
|
Citiraj:
To je to. Zato se time ne zamaram ni pet/devet. |
|
![]() |
#1415 |
našikan pravim haos
|
Ovaj Milan je očaj,očaj živi kažem vam. Strah me za tal. ligu kad genovese glubovi napadaju ligu prvaka.... A ovakvog Milana,bi i Dinamo pregazio ko pitak potok....ili bi bar hebeno konkurirao. |
![]() |
![]() |
#1418 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Znate li zašto igrači padaju tako teatralno? Jednom su Balea pitali zašto toliko pada i baš ono leti zrakom za prosječan faul... Znate što je rekao? Dvije stvari: prva i osnovna je da se čuva ozljeda a druga je žicanje kartona kako bi opet protivnički igrač išao lakše, da izbjegneš ozljede. Ljudi od toga žive pobogu. |
![]() |
![]() |
#1419 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1420 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Najveći padavičar Filippo Inzaghi
__________________ |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1422 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1424 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Apsulutno ne podražavam padanje i simuliranje. Možda netko ima problema sa čitanjem, no ja ne vidim gdje sam rekao da JA podržavam to, već sam prenio što je u jednom intervjuu rekao gospodin Bale. Na jeftine provokacije ne odgovaram, to je jedino što neke ljude veseli kad nema rezultata. Bilo bi mi žao da im uzmem to satisfakciju, jednu od rijetkih. |
![]() |
![]() |
#1425 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#1426 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1428 |
Guest
|
Rekao sam ja da je taj Southapmton balon od sapunice. 1-2, bit će do kraja 1-3 |
![]() |
#1432 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
to je kad te krene,ali s nekog neutralnog stajalista mislim da je upravo o tome rijec. nije to i dalje nikalva igra,vise pobjede spletom okolnosti.recimo,jucer je south bio bolji,ali imaju par poraza u nizu jer ih vise nece.mada su po meni i dalje odlicna momcad. jel zna tko za kvalitetan stream real-ludogorec? nema vidim na max tvu!
![]() |
#1433 |
Guest
|
Pune gaće citiy u i chelsea u ovom trenutku. MU je sabio redove i konsolidirao obranu i svaka iduća utakmica nosi 3 boda! Napokon do izražaja dolazi kvaliteta, borbenost, koordinacija! A danas očekujem dosta od Basela i Galatasarya, kao i da će Ludogorets zabit danas gol uz fenomenalan kof. 1.70, koji je value dana. danas cash na Gataltasary-Aresenal 1x, Liverpool-Basel x2, Real-Ludogorets, oba daju gol i 3+ - |
![]() |
#1434 |
Premium
|
[QUOTE=ivan77;2702223]Pune gaće citiy u i chelsea u ovom trenutku. MU je sabio redove i konsolidirao obranu i svaka iduća utakmica nosi 3 boda! Napokon do izražaja dolazi kvaliteta, borbenost, koordinacija! A danas očekujem dosta od Basela i Galatasarya, kao i da će Ludogorets zabit danas gol uz fenomenalan kof. 1.70, koji je value dana. danas cash na Gataltasary-Aresenal 1x, Liverpool-Basel x2, Real-Ludogorets, oba daju gol i 3+ -[/QUOTE chelsea je za united space shuttle,kakva konsolidacija redova,pa sve dobivaju teskom mukom,iznimka je 3:0,jel sunderland?southampton je bio bolji jucer,ali imaju srece u zadnje vrijeme.treba gledat pa onda komentirati,ovako nema smisla.united bi s obzirom na kadar sve te momcadi trebao tuci bez problema.daleko su oni od konsolidacije.vidjet cete protiv liverpoola!
#1437 |
Guest
|
U mene vrlo uzak izbor, jedino je pitanje da li gledati ili ne gledati Liverpool-Basel? |
![]() |
#1438 |
Premium
|
#1439 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Na Skyu sve moguće tekme ![]() I da, interesantni podatak sastrane. Ako kojim slučajem Juve danas, a Roma sutra ispadne iz LP, to bi bilo po prvi put nakon 27 godina da se osmina finala LP/EK igra bez digića
![]() |
|
|