|
![]() |
#4922 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Sto je najgore nasao sam neo nesto jeftinije pa sam se zapitao u cemu je kvaka. U svakom slucaju thx na savjetima |
![]() |
![]() |
#4923 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Pozdrav, zanima me sto se moze dobiti za cca 1000kn, novo webshop EU, Hrvatska ili njuskalo uz ove zahtjeve: dobra kamera (prednja nikako vga), što veći ekran to bolje (4,5" max), bljeskalica po mogućnosti, da nije Samsung. Od aplikacija najbitnije Fb, Viber, WhatsApp. Mob je za zensku osobu, 17. g. |
![]() |
![]() |
#4924 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iako te aplikacije znaju imati problema, WP mobitel bi bio idealan za takvu osobu. Dovoljno je da joj kažeš da Lana J. koristi isti, i problem riješen.
#4927 |
Premium
|
To mi se čini kao odličan mobitel za nju, za tu cijenu. Ima li igdje da je novi za cca 1100kn ili ću morat čekati na njuškalu dok ne iskrsne neki zapakiran.. Naravno, mislim na 3G model, LTE joj ne treba. |
![]() |
![]() |
#4928 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nema G6 bez LTE, i može se kupiti nov zapakiran za 900 kuna. Skupi oglase, malo pregovaraj i evo moba. Šogorica ga ima i super je zadovoljna, a nije se dala od Samsunga.
#4929 |
Premium
|
Traže trenutno minimalno 1150kn, a i u blizini OS nema nijednog. Hoću osobno preuzimanje da nekupim mačka u vreći. A ovo za LTE, jesam ja nešto krivo pokopčao? Našao sam na nekim mjestima (recenzije,gsmarena) gdje se ne navodi LTE. |
![]() |
![]() |
#4937 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Za ovo sto si ti gore naveo, moze pokriti i Lumia 630. 800 kn u Bonbonu i opet radi na HT. Ili coolpad F1. Za navedene stvari izmedju ta dva izaberi koji ti je vise cool. Oba su i vise nego dobra za te zadatke.
#4938 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ekipa, koliko je vas imalo Galaxy S5 i LG G3 ? Interesira me vaše mišljenje o njima, odnosno koji se više isplati ubost. Ponajviše me interesira razlika displaya. Malo me muče one ravne crte koje se na G3 nešto sitno vide na svjetlim podlogama. Koliko sam skužio, radi se i digitalizeru ? Malo mi ružno to izgleda u odnosu na konkurenciju ili sam možda naletio na nekakav loš primjerak ? LP |
![]() |
![]() |
#4939 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakve ravne crte? Imam G3 i nikakvih crta nema. Između njih svakako bi išao na G3, bez razmišljanja. |
![]() |
![]() |
#4940 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ne znam, ovaj što sam danas koristio, kao nekakve linije ravne da vidim na svijetloj podlozi. Nešto kao one linije što se na nexus 4 uređaju vide na jakoj svjetlosti (digitalizer), samo što ove vidim na svjetloj podlozi. |
![]() |
![]() |
#4942 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Kamera: Kod video snimanja je S5 nešto bolji, ali za fotografije nema pravila, negdje je bolji jedan, negdje drugi. Fokusiranje je svakako brže na G3. Baterija: S5 definitvno. Zvučnik i utor za sluške: Oboje bolje na G3, ali ništa značajno. +za galaxy su svakako votonepropusnost, senzor za otkucaje i otisak prsta.
![]() |
#4943 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bi dao sve senzore za otiske i otkucaje za knock code i sve te knock funkcije od LGa. Ne znm dal to sad s5 ima. G3 je na Lolipopu, jos jedan plus za njega. Cini mi se da je to jako dobra upgrade za g3 no ne znam jos kolko kaj.. OiS na g3 napravi razliku u videu u odn. na druge kaj ga nemaju kad bude neko tmurno vrijeme, low light pa izostanu drhtavice pri zumiranju ili sl... Tu video od S5 sigurno nije bolji kao i sve kaj se tice kamere pod low light.. Internet je pun fotki sa n4 na kojima su boje ko u crticu, vec mi je to pomalo smijesno i malo mi je too much. Izgleda to ponekad jako dobro al ne uvijek. To sam nedavno skuzio kad se vec spominju samsungove boje. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.12.2014. u 00:26. |
![]() |
![]() |
#4944 |
Premium
|
Moš nabacit koju fotku na kojoj su boje ko u crtiću. Ja ih do sada nisam primijetio, a baš me zanima jer mi je kamera vrlo bitna stvar na mobu. Tnx
#4946 |
Premium
Datum registracije: Jun 2011
|
S obzirom da sam prodao G3 vrijeme je za kupnju drugog mobitela.. Predbilježio sam se za Note 4 no sve više mi se sviđa iPhone 6 plus Iako je specifikacijama lošiji puno je fluidniji u svakodnevnom korištenju(mislim na 6plus) Note4 me košta 1400kn dok me iPhone 6 plus dođe 100kn više(16gb) Mobitel koristim za pozive,sms,facebook,whatsapp,viber. Slušanje pjesama. mobilne vijesti.. Navigaciju Vrlo mi je važna i prodajna cijena.. Hvala! |
![]() |
![]() |
#4947 | |
Premium
|
Citiraj:
Kamere su im slične, negdje jedna, negdje druga bolja. Ekrani su isto sjajni, mizerne razlike praktički. Eto, sam odluči, ali za ono što si naveo mi se 6+ čini bolji.
![]() |
#4948 |
Premium
|
Hvala na detaljnom osvrtu! Prije G3 sam imao Galaxy S5 i sa njime sam bio jako nezadovoljan. Autofokus nije radio dobro.. Mobitel se gasio i štekao a slika je previše "zasićena" Što se tiče iphonea brinu me oni članci o "bendingu" ? |
![]() |
![]() |
#4949 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče bendinga, ja ne bih previše obraćao pozornost na to, znaš da iPhoneu nakon izlaska uvijek moraju nać neku manu pa je ove godine to prešlo u lagani debilizam. Eto, sjeti se svih problema koju su uvaljivali Appleu prilikom izlaska novijih generacija, pa se na sve to ubrzo zaboravi, jer ti problemi ustvari ne postoje, ili ako su postojali, brzo su ih uklonili novim ažuriranjem sustava.
![]() |
#4950 |
Premium
|
Možebit da je problem bio sa prvim generacijama pošto je moj kupljen 18.4 a generalno je izašao 16.4.. Note 4 sam naručio putem službe za korisnike jučer pa me zanima dali mogu naknadno mjenjat odabir tj sutra nazvat? Ako uspijem budem uzeo iPhone 6 plus.. |
![]() |
![]() |
|
|