|
![]() |
#6123 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
U vezi Homelanda, pogledao sam prvih 10ak epizoda ili čak prvu sezonu u cijelosti, ne znam više, ali sam prestao jer je postalo prejadno koliko su se puta Brodi i onaj glavni terorist uspjeli izvuči. Ako mi netko može u spojleru napisati kad umiru ti likovi (koja epizoda i sezona) te dali se može nastaviti pratiti priča u seriji poslje njihove smrti ![]()
![]() |
#6124 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
U vezi Homelanda, pogledao sam prvih 10ak epizoda ili čak prvu sezonu u cijelosti, ne znam više, ali sam prestao jer je postalo prejadno koliko su se puta Brodi i onaj glavni terorist uspjeli izvuči.
Ako mi netko može u spojleru napisati kad umiru ti likovi (koja epizoda i sezona) te dali se može nastaviti pratiti priča u seriji poslje njihove smrti ![]() |
Homeland je postao vrhunski... Svaka čast. Bio je i prije super, al ovo je nova razina bez plača i ljubavnih gluposti.
|
U vezi Homelanda, pogledao sam prvih 10ak epizoda ili čak prvu sezonu u cijelosti, ne znam više, ali sam prestao jer je postalo prejadno koliko su se puta Brodi i onaj glavni terorist uspjeli izvuči.
Ako mi netko može u spojleru napisati kad umiru ti likovi (koja epizoda i sezona) te dali se može nastaviti pratiti priča u seriji poslje njihove smrti ![]() |
![]() |
#6126 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
To je tak od kad je Čarli otiš'a ![]()
![]() |
![]() |
#6127 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Zadnju sezonu sam kolko tolko pratio, ali ovu sam pogledao prvu epizodu i dovidenja, neznam zasto i kako jos pustaju to. Nit je sheena nit je jake-a u seriji, po meni jedini bili dobri, tu i tamo berta. A kraj serije se ne nazire. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6128 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Homeland ![]() ![]() ![]() Svaka nova epizoda bolja od prijašnje i neki nočekivani zaplet. Ovo je najbolja sezona do sad jbt
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 24.11.2014. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6129 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ista stvar sa BigBangTheory. Zadnja sezona totalno kretenska, barem ovo malo kaj sam vidio, a ima za snimiti još 2 sezone... Btw, odgledao sve American Horror Story do zadnje dostupne S04E07. Prva sezona odlična, druga vrlo dobra, treća katastrofa sa onim vješticama i sad četvrta na polovici je OK za sada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6133 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Saul na onoj pisti je bio prejak ![]()
![]() |
![]() |
#6134 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Taman htjedoh pohvaliti Homeland, kad vidim i drugi sipaju hvalospjeve ![]() Mislio odustat još prošle sezone, ali rekoh budem pratio. Ove sezone skroz promijenili priču, bilo prvih par epizoda i dosadnjikavo, ali ovaj zaplet - to je fakat maestralno odrađeno. Ovih zadnjih 3-4 epizode su dosad najbolje kaj se od početka sezone moglo pogledat, uzevši sve serije u obzir ![]() Good wife ide sličnim putem, i dalje jako dobro ![]() How to get away with a murder - jako dobra ideja i način snimanja serije, ali su sad već to previše rastegnuli. Cijelu priču kvari nekoliko loših glumaca i iritira me onaj peško ![]() Gracepoint - solidna amerikanizacija odličnog Broadchurcha Person of Interest i dalje pratim, vrlo dobro Krenula je nova sezona odličnog britanskog The Falla ![]()
![]() |
#6135 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Meni Lockhart polagano postaje jedan od dražih likova u Homelandu ![]() U S3 me živciro skroz, ali u ovoj sezoni je predobar
![]() |
![]() |
#6136 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
odlična komedija - how not to live your life http://www.imdb.com/title/tt1270367/ ukinuta nakon trece sezone,ali po meni jedna od najbolojih komedija, bolja mi je cak i od the office(us) + obavezno pogledati special nakon sta odgledate tri sezone sve skupa ima jedno 15-20 epizoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#6137 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda The Driver, neko ga je bio preporučio, dobra mini serija, meni osobno ne više od toga. Pogleda i Last Resort, ideja dobra, izvedba prosječna, podsjetilo me na Jericho koji mi je masu kvalitetnije odrađen... Sveedno preporuka za onoga koga uvod zainteresira Homeland E09
Pogleda The Driver, neko ga je bio preporučio, dobra mini serija, meni osobno ne više od toga. Pogleda i Last Resort, ideja dobra, izvedba prosječna, podsjetilo me na Jericho koji mi je masu kvalitetnije odrađen... Sveedno preporuka za onoga koga uvod zainteresira
![]() |
#6140 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
#6141 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
|
![]() |
#6143 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6144 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam ih i ja. Nije baš pretjerano originalno, a ni gluma nije na visini (glavni lik je definitivno najslabija karika po pitanju glume), ali se može pogledati. Scena s Ferrarijem iz prve epizode mi je totalni ![]()
![]() |
#6145 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6146 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ukratko, uzas od serije. Takodjer odustao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6147 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jedino što valja je Method Man ![]() Btw. koja je ovo "saobraćajka" na TWD na praznoj cesti bez igdje ičega? Ajde, ova ima neki glupi razlog, ali wtf? Majko, gdje su otišli s tom serijom.. Sve gora po meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6148 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6149 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Hvala svima koji su preporučivali Žicu za pogledati. Imam samo jedan komentar na nju: remek-dijelo ![]() Imate li još kakvih preporuka koji su must za pogledati? Fargo sam pogledao i sviđa mi se, a uskoro krećem sa true detektivom.
![]() |
|
|