|
![]() |
#1321 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#1322 |
Guest
|
ma hebemu i nogometu, lakši mi je Loto z pogodit, tamo nema crvenih kartona i penela ko jučer, hvala Bogu pa nisam isao na jaci ulog. |
![]() |
#1326 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Čak je i Lambert zabio, stiže apokalipsa
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mandzo hattrick ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Guest
|
Leverguzen je presmiješan klub A sutra je novi dan... i Astra vs. Dinamo..izgleda obećavajuće Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 26.11.2014. u 22:35. |
![]() |
#1329 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
I to si tek sad shvatio. Ja sam mislil' da je to ljudima postalo jasno nakon onih 5 golova Mančestera prošle sezone ![]()
![]() |
#1330 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#1337 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Je, samo su promašeni transferi ![]() ![]() transferi su bili loši, ali problem je u tome što ekipa i prije transfera bila loša, uključujući i trenera u to
![]() |
#1339 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Stevica je za otpis, vezni red kompletno za remont, a u napadu nema gricka i to je 'pool ove sezone ![]() Obrana je loša cijelu sezonu, nevezano tko igrao (jučer Lovrena nije bilo, a obrana je bila koma), dobrim dijelom i zbog neuigranosti ali i stalnog pritiska na njih, jer vezni red kao da i ne postoji. Prošle sezona kolko god bila dobra, također su spušili naslov zbog loše obrane i nevjerojatnih kikseva.
![]() |
#1340 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1341 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Suarez + dosta sreće + hype Vidljivo po rezultatima ove sezone. Citiraj:
![]() Sad kad je Sukki otišao, a Sturiđ je ozlijeđen, i napad je sranje. Obrana je i dalje vrhunski problem. Škrtel, Toure i Johnson su rupetine (bili i ostali). Lovren vjerojatno čak i nije toliko loš koliko ga se kritizira, ali kad se njega i još jednog novog igrača (Mankilo) baci u vatru sa gore navedenim rupetinama, ne znam šta su oni očekivali. Oni imaju sličan problem k'o Junajted. Samo je Yawnajted imao bolju osnovicu ekipe, napravio bolje transfere i imaju boljeg trenera.
![]() |
![]() |
#1342 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Rijeka-Standard 2:0 Krama iz penala ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Gledao sam jucer Real,i moram priznat da se jako osjeti izostanak Modrića.Recimo do 70 te minute su igrali 4-3-3,jer kako se zna moraju igrat sve zvijezde,i izgledalo je to ocajno.Opet preveliki jaz izmedu obrane i napada,a jadni Isco se ne snalazi na zadnjem veznom.Kada je Illara zamjenio Benzemu ,Isco je otisao na prirodnu poziciju,presli su u 4-4-2,i od tada Basela vise nije bilo. Sada dolazi Malaga koja moze bit opasna za Real,jer je vec uzela bodove Barci.Nadam se da bude Ancelotti isao na 4-4-2,pa zrtvuje Balea,jer kad je on bio ozljeden igrali su super u tom sustavu,dobili Barcu,mada tada je ipak igrao modrinjo.Bit ce zanimljivo!
#1345 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
s time da je Benzema špica a krila Bale i Ronaldo. James polušpica i vozi. Osobno se Iscu divim zbog tehnike ali da sam trener kod mene ne bi igrao dok mi ne bi naučio odigravati na drugi ili treći dodir. |
|
![]() |
![]() |
#1346 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ako Isco ide van ulazi Illara,ali on je više defanzivno jak,a jako slab prema naprijed.Tako da se u tom sustavu još više izolira napad,jer osim Kroosa ne vidim nekog tko može proigrati ove naprijed,a i on mi malo djeluje ni vrit ni mimo u zadnje vrijeme. Koliko sam čuo da Ancelotti ide po našeg Kovačića,po meni loš potez jer je Kova prespor za igru Reala.Najbolja bi bila mogućnost kupnje ili posudbe Vidala iz Juvea,on je trenutno u nemilosti,a igračina s kojim bi Real bio nepobjediv,još bi donio agresivnosti.Ali bojim se da je to samo san!
![]() |
#1347 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Illara nije toliko loš, malo je "teretan" ali ima finu dugu loptu za krila. Kovačić u Realu? Prvi glas? A gdje bi igrao tu, baš bi me zanimalo. Eventualno kao zamjena Jamesu ^^ |
|
![]() |
![]() |
#1349 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]()
![]() |
|
|