|
![]() |
#2881 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
![]() Brend Kolina bi mogao sredit reklamnu kampanju za Balkan sa Sevkom koja pjeva: ♩♬ Dodirni mi Kolina ♪♫ to bi baš volila ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#2883 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]()
#2884 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Zna li netko da li Zopo ZP700 + cuppy na 3G radi na 850/2100 ili na 900/2100 MHz? Negdi piše jedno, negdi drugo. Bitno mi je jer sam poslom često vcan većih naselja pa mi se recimo dogodilo da na istom mjestu ( Dubrovačko primorje) na Samsungu galaxy mini imam 3g, a na H18 mobitelu koji ne podržava 900 MHz imam edge. |
![]() |
![]() |
#2885 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Nabavio sam kinesku kopiju samsunga s5, i sad bi trebao pomoc pri trazenju koji je to tocno mob, da vidim kako ga rootat, i dal se mozda moze stavit kakav "cisci" rom gore(ako je moguce na hrv)... znaci info koji imam, iz about phone: model number: sm-g900h baseband version: g900hxxu1ance kernel version: 3.4.5, whl@server 3 #1 build number: kot49h39.g900hxxu1ancd software version: 73.02 svaka pomoc dobrodosla ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
kaj je pisalo na kutiji? od kopija ima raznih "generičkih brandova" - no.1, goophone itd..
#2887 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2888 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Tehničar
|
"kutija" je bila ona zastitna vrecica sa mjehuricima, nadam se da samsung ipak daje malo bolja pakovanja za svoje perjanice ![]() mob stvarno izgleda ko s5(pise samsung na prednjoj strani i na straznjoj, usb3 punjac O.o), ali vidi se po kvaliteti izrade da je to kinez. ok, jel ima nacina kako to rootat barem? volio bi ga osposobit, jer mi je pun kufer ovog mog govna, iako je s5 kinez nemore bit gori od galaxy mini 2 kojeg imam...bar se nadam ![]() edit: pise na naljepnici ispod baterije(na kojoj isto samsung pise) samsung mobile phone model: sm-g900f morda stvarno je kineski s5? Zadnje izmijenjeno od: kiki86. 25.11.2014. u 09:48. |
![]() |
![]() |
#2890 |
Premium
|
Pa to ti i govorimo. Neće valjda pisat, a lagati Sad guglaj sm g900f root and rom i to je to |
![]() |
![]() |
#2892 | |
Guest
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/apps...-root-t2130276 |
|
![]() |
#2893 |
Premium
|
Meni je vroot do sada rootao svakog kineza, pa probaj i s njim |
![]() |
![]() |
#2895 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kineske kopije brand name mobitela u 90% slučajeva imaju MTK čipset što znači da ih se moglo rootati isto kao i no-name Kineze.
#2897 |
Guest
|
Pozz ekipa ![]() Evo tražim neki formatom manji mobitel, oko 4" i nešto sitno preko ako mora, i za sada najbolje (imo) što sam našao je JIAYU G2F . Vrijedi li taj mob tih novaca u toj kategoriji, prvobitno sam tražio neki lenovo kao sigurniju opciju, ali svi ti dijagonalom manji su srezani po pitanju RAM-a i/ili vrte android 2.xx što mi je bzvz. Prijedlozi? Hvala ![]() |
![]() |
#2898 |
Premium
|
taj ti je najbolji u tom razredu. imas jos xiaomi mi2s, al on je puuuno skuplji |
![]() |
![]() |
#2899 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Koji kinez je trenutno best buy do 230$? Uvjet je dual sim ![]() |
![]() |
![]() |
#2900 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
@bous teško je reći ako ne kažeš što ti je inače bitno kod mobitela. Od većih imaš ZTE Redbull V5 Max, Xiaomi note LTE, Coolpad F2 sa Snapdragonom 615, malo skuplji Vibe Z K910 je oko 250 dolara sa Snapdragonom 800 i 2 gige rama, 5.5" 1080p reza, 3050mah baterija to je valjda najbolje što se može naći za pribiližno tu cijenu, a da je dual sim. Od manjih i jeftinijih Lenovo A806, Coolpad F1. Razmisli što ti je bitno i baci se na guglanje. Realno većina tih uređaja je pribiližno jednako dobra, razlike su obično u podršci za kasnije flashanje ROMova ako te to zanima, kamerama i baterijama. Zadnje izmijenjeno od: bg_4_l. 25.11.2014. u 12:38. |
|
![]() |
![]() |
#2901 |
Premium
|
imao sam i jiayu g2f i jiayu f1, koji ima 4" ekran, ali veličinom je isti kao veći brat.. razlika u cijeni je 200kn, i mislim da se itekako isplati dati ~800kn za jiayu g2f jer je dobro zaokružen model sa kvalitetnom završnom obradom, dobrim ekranom, kamerom i baterijom.. a di ćeš ga uzet tvoja stvar, al pogledaj i na drugim (nama) popularnim shopovima jer ima jeftinije..
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 25.11.2014. u 12:26. |
![]() |
![]() |
#2902 |
Guest
|
Koji su ovo jadnici u Hangar 18, silikonski cover za zopo im je 99kn, a direkt od proizvodjaca je 3 dolara |
![]() |
#2903 | |
Guest
|
Citiraj:
Btw. slobodno mi linkaj na koje si stranice mislio, ni ja baš bangood ne preferiram. Hvala ![]() |
|
![]() |
#2904 |
Premium
|
oslobodi mjesta u porukama pa ti pošaljem linkove.. ne znam na koji problem teksta misliš? inače koristim dolphin browser koji nema problema kod surfanja.. oštrina i rezolucija je dobra (240dpi) u odnosu na veličinu ekrana, sad imam 960x540p na 5" pa mi je malo ugodnije gledat dok je na jiayu bio oštriji prikaz a i ekran je bolji (ogs).. ![]() huawei honor 3x
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 25.11.2014. u 13:14. |
![]() |
![]() |
#2905 |
Guest
|
Vid' stvarno, pun PM ![]() Riješeno ![]() Ma, mislio sam čitljivost ekrana po defaultnome otvaranju stranice, npr. otvaraš PCE forum i kada uređaj skalira prikaz na ekranu, ima li poteškoća sa čitanjem teksta ili ne. Dugo nisam imao priliku surafti na dijagonalama manjim od 4.5", a raniji mobiteli i iskustva sa istima i nisu za neku usporedbu (cca3+god stari modeli), no sjećam se nekakvih Samsunga gdje sam samo mogao naslućivati gdje je šta na stranici pa sam svaki dio morao zumirati da bih išta mogao pročitati, ali to je bilo daaavno, tamo neki androidi 2.xx i štatijaznam. Vjerujem da problema nema, no eto da iskoristim priliku za info iz prve ruke Hvala ![]() |
![]() |
#2907 |
Premium
|
nije odron ali nije ni nisto posebno, obzirom koliko se hvali i najavljuje nefunkcionalan gps a i: |
![]() |
![]() |
#2908 | |
Tehničar
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2909 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
I vidi se da nisi bio u doticaju s nekim od mnogobrojnih kvalitetnih "kineza" ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 25.11.2014. u 18:20. |
|
![]() |
![]() |
|
|