|
![]() |
#1261 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#1262 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1266 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
City dobro krenio doma, gubi 0:1 od Swansea ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1268 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Basti Schweinsteiger po prvi put nakon finala SPa na terenu ![]() I odmah upiše asistenciju ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1269 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Da vidimo sad Real bez Luke.Vidim po sastavu da je Ancelotti stavio Isca na njegovu poziciju,trebalo bi bit dobro!Vratio se i Carvajal ,tako da ne bi trebalo bit problema u defanzivi.NIšta slabiji sastav nego s Modrićem. Ajmooo!
#1271 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ti mater kak je sudac pokrao ovaj Eibar ![]() Nisam gledao cijelu tekmu, vjerojatno je Real dominirao, al od 4 gola ,3 su neregularna ![]()
#1272 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Gledao sam snimke na španskoj tv,kod gola Benzeme sve regularno,nije lopta izašla van.Penal čist,ruka ispred tijela,kaže valjda njihov Beusan u studiju..Nedosuđen čisti penal na Benzemi .Dakle ,realno ,1:1! Mada Real ne djeluje niti blizu defanzivno ,sad kad nema Modrića.
![]() |
#1274 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Još je juve bio na 2.1 u tipicu ![]() Poklon dana ![]()
![]() |
#1275 |
Guest
|
![]() Razbili smo topnike, evo nas na 4. mjestu! ![]() |
![]() |
#1277 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1278 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Messi postao najbolji strijelac u poviejsti Premiere. Svaka čast i odlična partija. ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Pitam se dal' i sad Liverpoolovi navijači pjevaju "We're gonna win the league" ![]() ![]()
![]() |
#1281 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ajd ne trabunjaj. Jesi gledao utakmicu? Kakvo razbijanje. Igra rezervirana prvi gol slucajno uletio van persie stoji sam bezbroj puta kod gola nitko mu ne dodaje, obrana ajme majko. Igra kluba sa sredine liste. Sreca da je Arsenal los. |
![]() |
![]() |
#1282 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
U utorak Bayern dolazi Sitiju u goste. Sitiju nema Džeke, Kolarova, Kompanya, Silve, Fernandinha i Tourea, biće zanimljivo ![]()
![]() |
#1284 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Bacit pogled na kladišu koliki je koeficijent na Bayern i zahvali mi kad zaradiš kakvu lovu ![]()
![]() |
#1285 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jedva jedan gol dali obrani Uniteda koju su činili igrači od 19 i 20 god. + dokazani failer Smalling to ne znači da je Arsenal loš, nego da je toliko loš da se i može reći da ih je United razbio. Pa onog malog McNaira, klinca od 19 godina, nijedan Arsenalov igrač ne može proći ili zgurati 1 na 1. |
![]() |
![]() |
#1286 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Bezveze filozofiras. Gledao sam tekmu i United je trenutno prosjecan klub. Uz tradiciju i ime,mogu reci da je los. Ali Arsenal je trenutno takodjer los. Nebitno koji igraci igraju. A United sigurno nije razbio Arsenal jucer. To kazem kao unitedovac. |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Sutra Liga prvaka... Bayern 2,20 (još veći poklon nego Juve u subotu ![]() Malo sam čitao po netu kak navijači "hvale" Lovrena. Evo jedan od komentara: Što Titanic i Lovren imaju zajedničko? Oboje nisu trebali napustiti Southampton. ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Guest
|
LOL sad vidio ova sa Bayernom Panda, nisu normalni 2.20! Pokrit će mi minus na računu kad ih Bayern nabije 0:3 |
![]() |
|
|