|
![]() |
#781 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A taj 3g quick toggle bi trebao doći s 8.1.2 update... Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 11.11.2014. u 18:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imas i aplikaciju Cool tiles. Tamo imas ovo sto je kolega iznad napisao i jos neke stvari. Npr ako imas viber, pa ti smeta ona boja i stavis da ti izgleda prozirno ko i vecina aplikacija na start screenu.
![]() |
#784 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Izašao update za Video aplikaciju nakon čega joj treba sto godina da se pokrene (nije ni prije radila kak treba)...užas..ima li kakva alternativa tom stock smeću? |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Sremium
|
A valjda će mi bit oprošteno jer sam toliko puta tražio nešto a ovo se nisam sjetio pogledat jel bilo ranije. ![]() EDIT: Moliplayer ne vidi klipove koji su mi u videos folderu a koje defaultni video app vidi....Vidi jedino ono kaj je u camera roll...a na PC-u ne vidim niti jedan folder koji stvorim sa Moliplayerom pa da bi si tamo mogao prebaciti klipove koji nisu snimljeni s kamerom od moba....Ima li rješenje za to? Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 12.11.2014. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Sremium
|
Dok čekam odgovor za Moliplayer išao sam težim putem odn. sve filmiće sam prebacio na komp (iz Videos foldera). Onda sam otvorio novi folder u Moliplayeru i preko Wifi opcije (unutar aplikacije), prebacio s kompa u taj folder. Mobitel mi se za to vrijeme usijao ko svinja..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
izašla nova verzija vibera koja ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Je suis Schumi
|
Meni je sad izbacio da je spreman za update, ali nisam na wifiju. Kad dodjem doma, probat cu. Taj Viber je inace odron ![]() EDIT: Meni sve radi. UI je sad kao na Androidu. Ocito je do tebe ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 18.11.2014. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Je suis Schumi
|
Danas sam slučajno na WP storeu naišao na aplikaciju Duolingo. Zadnji put sam pretraživao prije 10-ak dana i nije ga bilo. Ali eto, sad čitam da se jučer pojavila verzija i za WP juzere. Smatram da je taj Duolingo koristan za učenje stranih jezika, pa kome je od koristi nek' se uputi na store.
![]() |
#796 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je taj Tapatalk uzasan - puno mi je lakse surfati browserom. Jedino sam htio sloziti push notifikacije za PM ali to nije delalo pa sam odustao.
![]() |
#798 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
WP mi je odlicna platforma,ali notifikacije su mi jedna od najvecih mana(tapatalk,viber...) Samo da su podrzane sluzbene googleove aplikacije,notifikacije bi pregrmio, ali trebaju mi gapps pa nemogu koristiti wp |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Edit: Upravo otisao direkt na njihov sajt, i preko linka na wp store instalirao Hvala na info!
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 21.11.2014. u 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
goo.gl/Aic5UK Tu se možete prijaviti za betu VLC-a koja će biti puštena kasnije danas, makar su najavili i finalni release kroz par dana. EDIT: Završile prijave. Zadnje izmijenjeno od: doky. 25.11.2014. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo me oduvijek fasciniralo - umjesto da aplikaciju probaju 'doma' i utvrde što ne valja s njome te pokušaju ispraviti bugove, oni je bace na market pa se čude što im je odbacuju.
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Machinarium, 1$, US Store, povodom Black Fridaya valjda... http://www.windowsphone.com/en-us/st...5-bb13452af643 Ja kupio, dok kupite imate i pravo igrati na kompu... (Get once, download on compatible Windows devices too) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|