|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
XA7-17i ili ...
Dakle, planiram kupit LCD monitor... i nekako mislim da bi to mogao biti Xerox XA7-17i, 8ms... Po pricama ovdje na forumu zakljucio sam da Xeroxi nisu losi... No, da li mozda postoji bolji odabir od Xerox XA7-17i monitora? Naravno, treba uzeti u obzir da je cijena tog Xeroxa 2200kn i da ne treba gledati na konkurenciju daleko izvan tog cjenovnog ranga... Recimo da mi je veoma bitno malo vrijeme odaziva... Ne zelim gledati ghostanje u Counter-strikeu kod mojih ultra brzih i smrtonosnih pokreta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da za tu lovu nemreš naći bolji LCD..čak i za dosta veću lovu nećeš naći bolji. Nećeš pogriješiti ako ga kupiš. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
evo i ja ga mogu preporucit posten monitor nije skup a ima dosta ljepe boje, samo malo je zelena losija al bolja nego na vecini lcda, ghostinga opce nema na 8 ms modelu
![]() |
#5 |
Premium
|
meni staklo ne smeta zapravo daje malo ljepse kontraste cak staklo je po meni ok
![]() |
#6 |
Premium
|
Upravo spazih Iiyamu E431S-B3... Isto ima 8ms vrijeme odaziva... ali ima kontrast 700:1, dok Xerox ima 500:1... Iiyama takodjer ima veci kut gledanja... Jel ima netko iskustva s tim monitorom? Bas bi mogao netko od vas koji imate xa7-17i kupiti i ovu Iiyamu... pa ih onda lijepo usporedit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ja imam iiyamu i xeroxa, xerox mi je bolji subjektivno, plus ima ljepse boje
![]() |
#8 |
Premium
|
A jebo... nije bas lako izabrat monitor... Na netu je prakticki nemoguce nac reviewove LCD monitora... pogotovo Xeroxa... I sad je Samsung napravio SM730BF... Po brojkama je bolji od Xeroxa... Odaziv 4ms, kontrast 600:1, veci kutevi gledanja, ... Prokletstvo... jos cu popizdit i otic kupit 19" CRT... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|