|
![]() |
#7472 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Imaju vanjskog izvođača u Innsbrucku - TeleRoll. Po ocjenama, rade svoj posao dobro, kroz sat-dva-tri se sve riješi. Klik na Bewertungen. |
![]() |
![]() |
#7473 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ni ja nisam dobiJo slusalice s L1020, a moja je također iz Mađarosaga. ![]() Nego, jel tko probao L735? Vidim da kosta oko 1750 kn kod nas. Malo sam gledao rivjue i ne cini se los mobitel. To sam mislio starom ubosti jer je u fazi da zeli mobitel koji mu ne steka, pa sam mu predlozio da je vrijeme da odyebe Android i kupi pravu stvar i da bude miran 2-3 godine ![]()
#7474 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#7475 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
WP Central je mijenjao ime u Windows Central - i tako ostatak majica i šalica dijelio na lopate. ![]() Fun Friday: Retro WPCentral Freebies! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7476 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7478 |
Premium
|
Eto novih slikica L535 http://wmpoweruser.com/exclusive-mor...the-lumia-535/
#7479 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Ja nisam bio sretne ruke. Ali imam jednu MS-ovu WP8.1 majicu.
![]() |
#7480 |
Premium
|
Ima li Nokia worldwide garanciju? Kako stoje stvari s garancijom njihovih refurbished modela?
#7481 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7482 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7483 |
Premium
|
Lumia 535 službeno: http://www.gsmarena.com/microsoft_lu...news-10181.php Specifikacije: *5-inch IPS LCD (960 x 540) *1.2 GHz quad-core processor Qualcomm Snapdragon 200 *1 GB RAM *8 GB storage *MicroSD card support (Up to 128 GB) *1905 mAh battery *5 MP rear camera *5 MP front-facing camera *146 grams Lumia 535 dolazi u dvije varijante: 3G single SIM and 3G dual SIM I u ovim bojama: cyan, bright green, bright orange, white, dark grey, black Konačno su uveli cyan boju, a procesor su mogli staviti Snapdragon 400 ![]() |
![]() |
![]() |
#7484 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Počeo mi se javljati jedan problem na lumiji 930, a to je da svakih 10ak minuta izgubi mrežu na jedno dve minute. Sad ne znam jel to problem do sim kartice možda ili do samog uređaja? Ako je do uređaja, morat ću naučiti živjeti s tim jer ga ne planiram nositi u Mobis. Radije šaljem u Finsku ako je ikako moguće.
#7485 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Teško je reći u čemu je problem... |
|
![]() |
![]() |
#7486 |
Premium
|
Da, glup je problem, javlja se zadnjih mjesec dana, i nisam primjećivao, no počeli mi ljudi govoriti da me ne mogu dobiti. Možda će postati ozbiljna stvar, pa razmatram kako ga riješiti, a da izbjegnem ovu našu gamad.
#7488 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ja na Lumiji 925 imam problem da kada izgubi LTE mrežu, treba joj neko vrijeme da se spoji na E,pa na H/H+ Kada stavim samo 3g onda nemam tih problema. Inače sam na Vipu ako ti to šta pomaže |
|
![]() |
![]() |
#7489 |
Premium
|
Probao sam restartati mobitel, vratiti na tvorničke postavke, mobilnu mrežu sam palio i gasio, no ne utječe na problem. Obično mi je upaljen 3g jer tu gdje živim nema LTE-a. Ja sam na bonbon mreži (HT). Nisam baš pretjerano pametan, sad sam poslao upit MS HR pa ćemo vidjeti što će mi oni reći. Izričito sam tražio da ne želim slati uređaj u Mobis već bilo gdje drugdje (o svom trošku, naravno), no nekako mi se čini da će oni meni izričito poslati jedan pristojan odheb ![]()
#7493 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
meni se to na 820 desavalo, da se jednostavno nadjem u nekog 4G rupi i treba mu neko vrijeme da se presalta na 3G ili E... kad stavim na 3G radi bez problema ![]() sto se SIM kartice tice, moze i u njoj bit problem... ali malo vjerovatno, pitaj kod operatera da ti je zamjene (sam proces ne traje dugo).. edit: sad vidim da si bonbon, kontaktiraj odma njihovu SZK (0970266266) i poslat ce ti novi SIM.. ne kosta nista... ja sam na bonbon-u imo drugaciji problem... ponekad mi nije radio voice (nekog zovem na ekranu pise "call droped", ako me neko zove sekretarica kaze "privremeno nedostupan").. sms i internet radi!! problem se pojavio kad sam se prebacio sa T-Mobile-a na bonbon... zvao sam njihovu SZK, prvo su mi tvrdili da je do mog telefona pa sam im reko da je godinu i pol telefon savrseno radio, problem se pojavio 1 tjedan kako sam preso na bonbon... ponudili su da mi posalju novi SIM, nakon toga sve radi.. e sad da li je bilo do SIM-a ili nesta drugo.. ne znam, sve sad radi ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 11.11.2014. u 10:06. |
|
![]() |
![]() |
#7494 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako je ovo istina, to ce vjerojatno biti prvi put da cu mjenjati mobitel prije nego mi postojeci crkne (trenutna lumia 1520) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7496 |
Je suis Schumi
|
Ako je ovo za 1030 istina, spremite madrace sa zalihama love i naravno tasne, kako netko vec rece. Baterija 4300 mah ![]() ![]()
#7497 |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
|
![]() |
![]() |
#7498 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ako te pocnu levatit da je do telefona (a ne njihove mreze), reci: ako ti ne mogu rijesit problem, biti ces prisiljen prec na 2. mrezu ![]() mene su prvo tako probali levatit, kao 100% je do mog telefona (najbolje da testiram ja na 2. uredjaju), a ne do njih jel oni koriste T.HT infrastrukturu, bla bla bla... reko OK, mozda je do telefona, ali telefon je radio bez problema godinu i pol... prvi tjedan nakon sto sam preso na bonbon pocinju problemi... slucajnost?! reko ako mi ne mozete rijesit problem ja cu morat otic negdje dalje... instantno mjenjaju "plocu", salju novu SIM karticu te ce tehnicar provjerit signal na mom podrucju ![]() malo sam sad oso u OT, al poanta je... ne daj da te levate ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 11.11.2014. u 10:28. |
![]() |
![]() |
#7499 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7500 |
Je suis Schumi
|
Kava u desnoj, mobitel s Tapatalkom u lijevoj, a naocale negdje u sobi na stolu. Vidim sliku i od uzbudjenja odmah rekoh, to je to. ![]() Vjerojatno je da ce vise biti 930 like. Ali baterija od recimo 3000 mah bi trebala biti ubacena u taj mobitel.
|
|