|
![]() |
#3181 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
vidim bas da je 400 mi3 slobodno na akciji , sad vidjet cemo kakve sam srece ![]() ako ne uspijem u tome onda uzimam definitivno f1 preko to2c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3183 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
šta ste zabrijali svi za taj mi3 za 180 dolara na akciji jel čitate vi malo opis i shipping, ispadne da je najeftiniji shipping preko 60 dolara |
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
znači u tome je fora a ja se ponadao da ću ugrabiti neki mob povoljno preko alija. nadam se da i banggood nema neku prevaru nego da će svi moći kupiti za 50% |
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#3186 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Svi koji čekaju geekbuyingovih 50%, zaboravite. Kao što se i očekivalo, umjesto 50% sniženja na sve mobitele trebalo im je pisati DO 50% sniženja. Da stvar bude gora, sniženje će biti samo za par modela i to ni blizu 50%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
da se nadovežem na akcije shopova, merimobiles nudi dvogodišnje jamstvo za xiaomi, zte, lenovo, huawei, opo, oppo; ako ih kupite između 7.11.-15.12., kaj bi samo po sebi moglo za nekog biti deal breaker.. a ovak vele njihovi uvjeti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Kao greška je,uopće nije trebao biti nikada toliki popust. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Uzeo sam na Efoxu UMI C1 na 11.11. akciji. 80€ sa besplatnim DHL express slanjem iz Njemačke. Ako sam dobro shvatio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3191 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ovaj geekbuying je prevara neće biti na sve telefone 50% nego na 8 telefona........... prevaranti |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Naravno THL T6S sa pande za 95$ mislim da je i ovogodišnji best buy mob uopće od svih kineza. Izašao je točno 570 kn u ruke i to sa plaćenim pdv ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 10.11.2014. u 13:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3194 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#3196 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#3198 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Sutra im je na akciji IUNI U2 Smartphone 3GB 32GB 4.7 Inch SHARP FHD Screen Quad Core 2.2GHz 16.0MP- Green za 218$. Šteta što više nema osiguranja, uzeo bih ga odmah. Sutra imate na Coolicool istu akciju koja je danas bila na Efoxu. UMI C1 za 100$ sa besplatnim DHL shippingom iz Njemačke. Zadnje izmijenjeno od: fora. 10.11.2014. u 14:47. Razlog: Hitna obavijest! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 | |
Premium
|
Citiraj:
Svaka čast na ovim info. Zbog ovakvih se isplati pratiti pce forum. Još da je ono osiguranje od 5% mislim da bi uzeo barem dva komada IUNI U2 sa pande... Imaš posebnu temu o coolpad mobitelima pa tamo pitaj
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 10.11.2014. u 15:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Da, ali piše još jedan bitan detalj za UMI C1 "If you are in Croatia, parcel handling fee would be 29 EUR extra." Ne znam jesi to morao na eFoxu platit, ali mislim da tamo ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3201 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Kako je to tužno kad si jedina zemlja u popisu "odbačenih". Čini se da moram slati u Austriju ako upiknem po toj cijeni. Mislim da i eFox ima isto sutra ponovno 100 komada C1 na rasprodaji jer item description veli: Note:Today, 100 pcs. Sold out. Morning are still 100 pcs. € 50 cheaper Usage Status. Beginning to the 11/11/2014 10 clock in Germany.(Eg Can you the UMI C1 get for € 79.99, according to the 100 units it is available for € 129.99 again.)
![]() |
#3202 | ||||||||||||||||||||||||
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
respected, -->
My orders had not yet been sent, please reply me why this is so because within three days should be sent. best regards
Sehr geehrte Damen und Herren Weil Ihre bestellung nach Kroatien geschickt ist. So brauchen SIe 29 EUR Versandkosten uns zahlen dann werden Wir es an Ihnen schicken wenn SIe Fragen haben teilen Sie bitte uns mit MFG Molim vas da obratite pažnju kod efox shopa, mislim da je to jedna lažljiva bagra, naručen thl t6,Moj upit njima i ispod odgovor s fontom za slijepe.
respected, My orders had not yet been sent, please reply me why this is so because within three days should be sent. best regards
Sehr geehrte Damen und Herren Weil Ihre bestellung nach Kroatien geschickt ist. So brauchen SIe 29 EUR Versandkosten uns zahlen dann werden Wir es an Ihnen schicken wenn SIe Fragen haben teilen Sie bitte uns mit MFG Zadnje izmijenjeno od: ralf. 10.11.2014. u 21:14. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pa dobro zašto mene oženiše. nije mi baš jasno ali me i ne zanima, ja ih križam, nek ide iz kine. Nemam još iskustva s mobitelima ali me još ni jedam kinez nije zajebao niti ostao nešto dužan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel efox ima germany warehouse ili sve ide iz kine..? Edit: sad vidim da ima ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Sad kupiš, a sutra platiš 30% niže. Bar sam ja to tak skužio pošto ovo nije među onim istaknutim flash sale ponudama. Čitao sam komentare, ali ovi zadnji su svi dobri, a svi su iz drugih država :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|