|
![]() |
#2581 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Hvala ![]() ![]() ![]() Samo bi volio da ima ovakve karakteristike: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2582 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
ja nisam vidio metal koji srebrnkast izvani a crn na prijelomu: ![]() ![]() P.S. Nisam ga polomio, ako je netko pomislio ![]() E evo i onaj ružni i čupavi, s najgorim dizajnom u generaciji mt6592 mobitela: ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.11.2014. u 13:33. |
|
![]() |
![]() |
#2583 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledao sam malo mobitele na toj Alijevoj akciji - svi brand name (Sami, Nokia, HTC) su refurbished modeli. Ono što mi se čini da bi se isplatilo uzeti su OPO, Mi4 i MiPad.
#2584 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#2585 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
#2587 | ||
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2588 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2589 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Btw odakle ti te slike ? Kad ćemo vec jednom vidjeti lenovo a806 uz f1 sa tvojim nickom, jer ja tvojoj objektivnosti bas ne vjerujem, kao sto ni nevjerujem da ćeš recenzirati ovaj strgani lenovo sa slika ? Ili hoćeš ? ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 07.11.2014. u 14:32. |
|
![]() |
![]() |
#2590 |
Registrirao User
|
Lako je meni što mi ne vjeruješ jer ni sam sebi nisam dovoljno objektivan a tog strganog lenova sigurno neću vidjeti ![]() Kad budeš vidio recenziju imat ćeš i sve potrebne informacije da bi mogao donijeti odluku o eventualnoj kupovni mobitela iako nisi ogledni primjerak forumaša za kojeg bi se potrudio. U svakom slučaju drago mi je da doprinosiš plodonosnim savjetima i pomažeš kolegama na temi. Nastavi tako i dalje. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2591 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ne brini ti za mene, tako i tako ne bi kupovao po tvojoj preporuci... Ja ni ne djelima savjete, jednostavno napisem prednosti i mane onog sto mi dodje pod ruku i ako imam vremena. Evo i jedan opsežan lenovo a806 review: http://www.markoff.biz/pivot/entry.php?id=1719
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 07.11.2014. u 14:45. |
![]() |
![]() |
#2592 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2593 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Jel na ovim nadolazecim akcijama ima kaj od 5.5"? |
![]() |
![]() |
#2595 |
Premium
|
Jel moze direkt link? Ja sam trazio, ali sve mi redicta na neke mobove bez popusta. |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#2598 |
Premium
|
Prevrtio sam sve, nema opo. Vidim da npr. ima Mi3 po 1000 komada na lageru za 180$, to bi se dalo uloviti, ali ja bi neki od 5.5" sa što manjim bezelom. Zadnje izmijenjeno od: Slav3n. 07.11.2014. u 20:58. |
![]() |
![]() |
#2599 | |||
Premium
|
Citiraj:
Pa iskreno, nisam stigao nešto oprobati i usto nisam neki prof. za sluše pošto sam dosad općenito slabo bio na slušalicama odnosno one na meni, u meni? ![]() ![]() Uglavnom, ugrubo... Knowledge Zenith KZ-ED1 nisu vrijedne uzimanja pored ostatka ekipe, koja ima sličnu, pa čak i nižu cijenu,... daleko od toga da su loše, odlične su za svoju cijenu al ima i boljih, kao npr. ove koje slijede... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Knowledge Zenith KZ-GR nisam probao al su brate ko od olova, bratu sam dao da bira što hoće od ta 4 para i njih je odmah odhebao baš zbog težine, al za one koji žele jak bas odlične, u biti ljudi ih dosta hvale... Btw., imaju i dodatne nastavke za jači odnosno slabiji bas koje možete i na slikama primijetiti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Knowledge Zenith KZ-ED3 su čini mi se najbolje, po komentarima drugih na netu a i po mom bratu jer je njih izabrao... Znači, što se tiče kvalitete odnosno čistoće zvuka, definitivno ED3. ![]() ![]() Knowledge Zenith KZ-ED2 (iliti Special Edition), brat je prvo njih izabrao, al se ipak predomislio zbog težine, nisu kao već spomenute "olovne" GR, al ipak, on voli da su laganije... Uglavnom, za ED2 se može reći da su kao ED3 uz jače baseve... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slike pakiranja: ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
IUNI U3 je zvijer, lijepo nadilazi tvoj minimum što se specki tiče: - 5.5, 2K Quad HD(2560 x 1440), 538 PPI, SHARP LTPS ekran - straga Sony-eva kamera s optičkom stabilizacijom - sprijeda HTC-ova UltraPixel selfie kamera (glavna kamera na HTC-u One M7) ![]() - LG-eva 3000mAh baterija - 3 điđe RAM-a - Snapdragon 801 - Najbliži LG-u G3, pa i po manjku mesa oko ekrana, čak je nešto sitno kraći ![]() Al u taj iznos ulazi jedino ako ne računaš PDV ... Ako nije hitno, strpi se malo pošto mobicity.co.uk razmatra prodaju IUNI mobitela i vjerujem da bi kod njih U3 bio ispod te cijene s obzirom da nas još uvijek ne lupaju porezom, evo, prije neki dan majci stigao Xperia E3 za 800kn ![]() Citiraj:
I što si onda napravio? Ta cijena je preblizu LG-u G3 3/32 GB s neke pretplate i 2 godine garancije ... Na njušci ga možeš naći za nekih 2700/2800kn, tako da mi ovaj ZOPO nema smisla, pogotovo što nije klasa Xiaomi-a, IUNI-a, Meizu-a,... a kamoli G3-ojke. G2 neću ni spominjati, njega imaš s pretplate za 2100/2200kn, samo eto, nije 5.5 inča. . Zadnje izmijenjeno od: kiksich. 07.11.2014. u 23:32. |
|||
![]() |
![]() |
#2602 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2604 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Uzmete vanjsku bateriju i mir je par dana.. Šogoru na njegovom haieru i dalje drži 1-1,5 dana baterija, isto nakon godinu i pol.. Jedino kad ga mrcvari ond je na vanjsku spojen.. ![]()
#2605 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
molim pomoc. imam ponudu lenovo s820t za 800kn novi. trebam novi mobitel.dal se isplati? hvala
#2606 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Na Lenovo stranicama je navedeno da takav model ne postoji. http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P...t/td-p/1726159 Riječ je o klonu sa starim dvojezgrenim MTK6572.
#2607 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja to nebi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2608 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
jao. hvala bogu da sam pitao. hvala Vam kolege ![]()
#2610 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
BREAKING NEWS Ovog momenta prekidajte bilo kakve diskusije o Coolpad mobitelima i ROMovima jer od sada postoji tema za Coolpad mobitele. Zahvaljujući Dakoku i njegovom trudu oko R&Da za taj mob kao i masovnom porastu korisnika Coolpad uređaja, rasprava se seli u novi thread. Neke (značajnije) postove ćemo preseliti, no nakon nekog vremena. Ovo ostaje općenita tema (dok se opet neki mob ili marka ne odvoji, npr Lenovo) za sve ostalo što dođe iz kine. A Dakokčina će si opet dat truda pa će tamo opet linkat romove i sve što vidi i čuje glede Coolpada ![]() Uživajte. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.11.2014. u 11:04. |
![]() |
![]() |
|
|