|
![]() |
#2551 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja ne posjećujem puno Alija pa sam tek sada primjetio sličnosti kada sam ih posjetio. Ovako sam ih se ja iz sjećanja vidio http://i.imgur.com/dktbgd0.png Banggood ima nekih mjesec-dva ove stranice (prije su bile u beti na poddomeni) i ne sviđaju mi se. Ne radi im pola stvari i ne vidi se kada si nešto naručio, kada je poslano itd. Očito je da koriste isti CMS a nije mi toliko važno tko je prvi pustio novi web out. Inače su se pojavili Youtube review-ovi Inew-a V3 Plus, svi su pozitivni. Ima hrvatski jezik, kamera je dosta dobra. No nije 18mpx kako kažu već je 13mpx stvarna. I ograničili su Octa core procesor sa standardnih 1.7 na 1.4. Iako neki na ovom forumu imaju negativne predrasude za Cubota, stiže nam njihov novi mobitel čija će cijena biti oko 150-160$; Cubot Zorro To će biti njihov prvi mobitel baziran na Qualcomm Snapdragonu 410 MSM8916 (četverojezgreni). Ima 1Gb rama, IPS 1280x720p ekran i 8Gb za pohranu. A podržavati će 3G na 900/2100 kao i 4G. Ne znam koliko će u HR biti popularan jer je kod nas 4G tehnologija tek u počecima i ako niste u nekom 4G paketu/tarifi ispada da je brže spajati se na 3G. (kod 4G T-Mobile ograničava brzinu)
#2552 | ||||
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Pravo čovjek kaže - nemaš li 4G, 3G je brži od njega. Na prvi pogled neshvatljivo ali na drugi isto. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
||||
![]() |
![]() |
#2553 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Na forumima u 4G/Lte temama su se korisnici žalili (sada napamet navodim podatke, nisu 100% točni), da ako npr. nisi u nekoj T-Mobili tarifi za 4G mrežu kao "običnom" korisniku ograničavaju brzinu na 20mbps dok na istom mjestu koristeći 3G mrežu dobiva oko 30mbps. možeš imati veću 4G brzinu (do 75mbps) ali ju onda i plaćaš u nekom od paketa. Htio sam reći da osim onome tko nema veći paket u praksi će ispasti brže spajati se na 3G mrežu pa samim time nije ni potreban mobitel koji podržava 4g ako će koristiti 3g. Cijena samo korištenja 4G-a do 75mbps-a u T-Mobile mreži košta +10kn tjedno što nije tako mala stvar. Takva je stvar trenutno u Hrvatskoj, ne znam za ostale države.
#2554 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nadam se da se kolega Mađioničar neće ljutiti, ali s obzirom da se 99% njegovih prijedloga svodi na iNew, Cubot(i klonovi) i eventualno Doogee i Elephone mislim da bi bilo okej da i Banggood plati danak PCE forumu kao i 1949deal. Mislim ako se već reklamiraju(posredno ili neposredno) da bi bilo okej da imaju iste uvjete, a i sve bi bilo transparentnije, kako za kolegu Mađioničara tako i za cirkus u kojem radi. |
![]() |
![]() |
#2555 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
btw ja mislim da je ali expres kopija banga, samo losija kopija. jer ne podrzavaju paypal. a ko u danasnje vrime kupuje priko neta bez paypala? niko normalan. moj savjet je da ga se klonite, a vi kako ocete. ja sam narucio do sada preko njih neke slusalice i neke folije, dosle su za 2 tjedna, al nes ti 2 tjedna gori doli. kupujte provjereno ljudi. mda. udara me juzina... |
|
![]() |
![]() |
#2556 |
Registrirao User
|
Još jedan detalj za lenovo a806. Preslušavam audio kolekciju i padam na dupence ![]() Ne da je zvuk dobar nego ću vjerojatno ujutro kasnit na posal. Ovo je usput i reakcija na osnovnu primjedbu za a806 od lika na kojeg se pozvao fang. Nikakav šum, nikakav hiss. Markoff, daleko ti lepa kuća ![]() @kiksich Kad već spominješ Knowledge Zenith bilo bi lijepo da preneseš i dojmove ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.11.2014. u 01:20. |
![]() |
![]() |
#2557 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Stigao thl sa pande, kažu da vraćaju PDV, @dakok, pusti zvuk, prica se o dizajnu za koji na osnovu debljine bezela i samog mobitela mislim da je na strani a806 a ne f1 kako ti kažeš. Nadam se da ce slike uskoro f1 i a806 jedan kraj drugog.
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 07.11.2014. u 06:47. |
![]() |
![]() |
#2558 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Dečki, da se ne mučite sa usporedbom dizajna, oba su primjer osrednjeg generičkog dizajna. Za Coolpad F1 je istina da izgleda puno bolje uživo, vrlo je nefotogeničan. |
![]() |
![]() |
#2559 |
Registrirao User
|
![]() A806 pored njega izgleda poput ličkog krompira što mi ni mrvu ne predstavlja problem. Zbog jednostavnog razloga. Oba imaju vrrrrlo glatku poleđinu i čeznu za maskicom. A onda priča o dizajnu gubi svaki smisao i prelazimo na razgovor o izboru dostupnih maskica. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2560 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve u svemu trenutni best buy. Sto se tiče markoff revieva, problem zvuka je u jeftinim sluslicama...
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 07.11.2014. u 09:41. |
|
![]() |
![]() |
#2561 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Daj barem koju sliku okini sa njim i od njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2562 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Mislim da bi bilo bolje otvoriti novu temu ili se prebaciti na shipping temu da ne zaspamamo ovdje. I nije li malo ironicno da je IUNI kao developer ROM-ova zaglavio na 4.3 Androidu? Ako sam dobro shvatio IUNI je radio ROM-ove za druge mobove, a ovo im je prvi Android mob kojeg su izbacili. |
![]() |
![]() |
#2563 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ništa čudno, svi bolji razvijatelji romova kasne s prebacivanjem na najnovije verzije Androida, uključujući i MIUI, FlymeOS, ColorOS. UVijek to prvo naprave za trenutni vrh svoje ponude, a onda eventualno za niže rangirane na ljestvici. btw. IUNI U3 ima IUNI OS na Androidu 4.4.4. |
![]() |
![]() |
#2564 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo zašto se kod nekih agenata forsiraju ajnjujevi i kjubotevi i to sa banggooda ako može. Pred godinu dana sam se registrirao na Banggood-u i kupio do sad sebi rodbini i ženi 4 mobitela. U tom razdoblju sam podijelio nekoliko kupona i to samo kad su me tražili na drugom forumu. Sa tim rabotama skupio sam nekih 3000 banggood bodova. Kako sam išao malo prčkati po stranici i po svom accountu našao sam da mogu te bodove(minimum 1500) zamijeniti za NOVAC!! 1500 bodova = 15 dollara. Novci sjeli na paypal račun a ja još i danas ne vjerujem I sad zamislite lika koji živi samo da sije kupone itd koliko je bodova do sad mogao skupiti. Sigurno 10x više nego ja a to je jedan telefon u godinu dana. Znači da se isplati propagirati jednu stanicu i na toj stranici isforsirane telefone.. ako je offtoic isprike!
#2565 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
pa ću požurit ![]() Edit: Osim toga, za recenziju moram pripremit i pregled podrške za dotični uređaj jer što je mobitel ako nemaš dostupno rješenje kad zagusti ![]()
|
![]() |
![]() |
#2566 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kakav je THL proizvođač, vidim da ga kod Dakoka nema na popisu odrona ![]() Sad vidim i THL L969 za istu cijenu 116$, 4G i 2700 mah Zadnje izmijenjeno od: Buger. 07.11.2014. u 09:53. |
![]() |
![]() |
#2568 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2569 |
Registrirao User
|
Pomalo, ne smi posal patit ![]() A ove sa 13MP su 4:3, nema widescreen ![]() @dekky Snapdragon 410 ![]() RAM 1MB Kamera 8MP f/2.2 S konja na magarca ![]() Bolje bi mu pristajalo ime Coolpad F1 Minus
![]() |
![]() |
#2570 |
Premium
|
hvala na savjetu. Evo jednog dobrog osvrta na kineske telefone i odabir: http://www.markoff.biz/pivot/entry.php?id=1718
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 07.11.2014. u 09:54. |
![]() |
![]() |
#2571 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Jeb* ga ti koliko si postova napisa zadnja dva dana točno si u jednom mogabi preview napravit, ako ništa. Ja obecajem da hocu, al nista prije ponediljka, ranije ga neću vidit |
![]() |
![]() |
#2573 |
Registrirao User
|
![]() |
![]() |
#2574 |
Registrirao User
|
Jesi upalio USB debugging (7 x tapkanje na build verziju u settings)? Opcija 2: Root Tool Opcija 3: YGDP Tool pa napravi hack s recoveryjem (modaco) Opcija 4: Ako možda imaš custom recovery flešaj koju od root datoteka za flešanje (modaco)
![]() |
![]() |
#2575 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovaj U2 je super makar ima malo mali ekran, ali ne mogu preći preko single SIM-a. Javite ako bude kakav dobar 5,2 -6" dual SIM do 200 baksa na tom samačkom popustu.
![]() |
#2576 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
https://dbrand.com/ |
|
![]() |
![]() |
#2577 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa, molim Vas, da li može preporuka phableta koji je trenutno najbolji na Kineskom tržištu? Htio bi da ima kvalitetan ekran minimalno 5.5'(FULL HD) i što kvalitetniju kameru, a da mu cijena ne prelazi 2000-2300kn, da je u rangu LG G3, Note 4, s5 uređaja. Hvala na pomoći ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 07.11.2014. u 12:40. |
![]() |
![]() |
#2578 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ne postoji takav... Mada je Oneplus one blizu tvojih zahtjeva. |
![]() |
![]() |
#2579 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007