|
![]() |
#2461 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Prigode beru jagode, a Pandawill prati PCE forum ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2462 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Gledam koji model se isplati po mojim kriterijima. Koji pored hardwarea ukljucuju i podrsku korisnika, tj. softwarea. Nije mi bitno platiti najjeftiniji mobitel u tom nekom trenutku, osim ako se bas na njega nisam namjerio, pa je eto sada prigoda bas za njega. Nadam se da cu ga koristiti barem neko vrijeme (koju godinu ako bude srece), a za tako nesto je bitnije odabrati dobar model nego kupiti nesto sto se u nekom trenutku cini jeftino. Iako shvacam da svatko ima svoju strategiju odabira, sto isto postujem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2463 |
Registrirao User
|
Nasljednik coolpada f1 se zove Coolpad F1 Plus i izgleda ovako nekako: ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 05.11.2014. u 06:31. |
![]() |
![]() |
#2464 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2465 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Da, definitivno najbolja kupnja taj IUNI U2 ako je stvarno samo $200 na Pandi. Fenomenalne specifikacije za tako malu cijenu. EDIT: Na etotalku je $209.99 USD sa shippingom u HR. Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 05.11.2014. u 08:21. |
![]() |
![]() |
#2466 |
Guest
|
IUNI U2 za te pare je super ![]() |
![]() |
#2467 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2469 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2470 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ali ako nije riješen onaj design flaw oko ravnog otvora na zvučnik na poklopcu, onda je točan broj 32,18%... Dajte ljudi ne pitajte takve gluposti. Usporedite specifikacije pa sami vidite koji je "bolji". Ionako nemrete zakucati ni F1, da bi zakucali F1+ pogotovo ako ima jači proc i više RAMa. Jedino što bi ja poželio je bolja kamera (iako je i ova OK koju ima) i dulje trajanje baterije. |
![]() |
![]() |
#2471 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
E to je sad već druga priča ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2472 |
Antimićanin
|
Dakle, to je 1220 kn + davanja cca 330 kn i dodjemo na cifru od 1555kn. Za mob bez garancije. Da, ok, bila bi to sjajna kupnja kad bi bio u EU warehouse za toliko para. Ali ovako... soma i šesto... to je već cjenovna klasa poznatijih smartfonova sa SD800 i 2 GB RAMa ali i HR dvogodišnjim jamstvom. Zašto tako mislim? Osobno nebi imao muda dat tolke pare za mob bez gare. Daleko od toga da ne volim divajs taj. Mob je bomba. Ali... |
![]() |
![]() |
#2474 |
Antimićanin
|
Pa kad su to bili refurbished uređaji. Iako smo vikali tu na forumu da se to ne kupuje, ipak se je kupovalo maksimalno pa je bilo kuknjave... neki nisu, ali bome velik broj je. Iako ne mislim da je isto sa ovim IUNIjem. Za razliku od onog Newmana, ovo je premium divajs. Samo mi kod njega baterija nekako ne djeluje obećavajuće... |
![]() |
![]() |
#2475 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
transakcija 2: naručio opjevani w450. na happy hour-u. u meduvremenu skuzim kaku sam gresku napravio, zamolim ih storniranje, ljudi se sutradan javili i vratili pare. tako da, sad opasno razmisljam o ovome, dobro bi mi doslo 4.7, mislim da je to idealno za mene, samo ne znam koliko ce bolan biti prelazak s 3000mAh na 2200. |
||
![]() |
![]() |
#2476 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Možda je mislio na Z1 Compac na njušci, ima ih po 1700 pa na više (stari par mjeseci). Ali generalno je Brko u pravu, za mene su Kinezi preko cca 1200 kn upitna kupnja s obzirom na praktično nepostojeći support i garanciju. |
![]() |
![]() |
#2477 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Quote: "LTPS (Low Temperature Poly-Siliconhas) has the highest mobility of electrons (100 times faster) hence it provides higher resolution and lower power consumption followed by IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) and a-Si (Amorphous Silicon). Cost also follows the same trend with LTPS being the most costly..." |
|
![]() |
![]() |
#2478 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
i meni se ovaj IUNI čini ovo kao dobra ponuda... Imam Newman koji je ok ali... no i cifra je već ozbiljna.. |
![]() |
![]() |
#2479 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
MOLIM ZA MALO POMOĆI
Kupio sam prije mjesec dva HONOR x3, sa svim sam jako zadovoljan, procesor, snimanje, sim kartice, sve je stvarno odlično... međutim nakon nadograđivanja softvera koji je izašao smanjila se izlazna snaga zvuka, tj zvuk na slušalicama. Zvuk je manji za minimalno 30%, pored toga ne mogu nikako da udjem u engineering mode, jer svaki put kad utipkam jedan od kodova izbacuje me, a ni jedana od aplikacija omogućava tu opciju. Tko mi pomogne šaljem pivo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Registrirao User
|
IUNI ne bi trebao biti refurbished jer je obaranje cijene krenulo sa ponudom na Jingdongu koji je premium trgovina a onda i na nama dostupnim mjestima. 200 usda za kineski mob, koliko pamtim, nije do sada bila velika cifra. Jedini "problem" s junijem je što malo znamo o brendu i konkretnom modelu. P.S. U vezi dostupnosti bi sad rekao: A šta san ja reka! ali neću. ![]() @dragan Čekaj novi update ili sam stavi custom rom. Stvar je 99% u novom softveru i njegovom promjenom će problem biti riješen.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
jesi probao sa mobileuncle tools, ipak se radi o mtk procesoru na kojem bi dotična apk trebala radit i u njoj možeš podesit jačinu zvučnika..
#2482 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2483 |
Registrirao User
|
E da, to mi stalno izmiče iz računice. Što je babi milo... ![]()
![]() |
![]() |
#2484 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Moguće je da je prva serija od recimo 50 komada ima ugrađen lošiji-jeftiniji ekran/i ili kameru itd. Tako je možda tvornica ponudila po nižoj cijeni jednu seriju koju sada Panda prodaje. Neki razlog mroa postojati.
#2485 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiram: Citiraj:
![]()
![]() |
#2486 |
Registrirao User
|
@ ag008 Lijepo si to objasnio. Mali IUNI se oslonio na Pandawill da uvali naivcima 50 odrona. ![]() @ Rodriguez Promjene u specifikacijama su sutra na tapetu - za sada samo brži procesor, uži bezel i drukčija home tipka a kad smo kod bržeg proca, novi MTK6752 ima ovakvu grafiku (Mali-T760) u usporedbi s adrenom 420: ![]() I spada u srednju klasu "kineza" ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 05.11.2014. u 18:38. |
![]() |
![]() |
#2487 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Pozz. U frci sam ostao sam bez mobitela i moram hitno kupiti drugi. dvoumio sam se između lenovo a806 i coolpad f1. I sad na pandi ima iuni za 200 dolara malo me strah da je neka mućka. ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja mislim da postoji neki razlog zašto je tako jeftin. Neka kvaka sigurno postoji. Kao i kod Newmana s Pande. Upravo na akcijskoj prodaji je bilo hrpe problema s njima. Primjer je kada kupuješ med od PIP-a na akciji u supermarketu za 35kn pa ni ne dođeš doma i sav se skruti, šećerast je. A kada nije na akciji, košta 68kn onda je dobar, fin, ne zgrušava se. Tako kod brojnih mobitela postoji više izdanja iz tvornice i lošija izdanja su s razlogom jeftinija. Nevezano za ovo, ja sam si baš danas naručio novi Inew v3 Plus. Prema riječima prvih korisnika novi Inew v3 ima fantastičnu kameru, brz je i baterija traje kao i na starom, ne manje. Jedan dan (navečer se puni).
#2490 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|