|
![]() |
#7441 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Pozdrav, zanime me da li netko zna gdje bi mogao kupiti nokiu lumiu 920 a da nije preko njuskala jer nema iz moje blizine (Pula) bas ponuda a volio bih pogledati prije nego kupim(ako nije novo iz ducana).. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#7444 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
I 1020 je bila ispred svog vremena, tak da s nasljednikom ne bi trebalo bit problema, valda.. |
||
![]() |
![]() |
#7445 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() prosjecni korisnici ionak kupuju low end i mid range, al nek se pise o flagshipu ![]() Citiraj:
OT: pored samsunga, lg-a, htc-a ne znam zasto bi kupio i jedan sony :/ jedino su mi donekle zanimljivi oni compact modeli, di dobijes hw flagshipa u "normalnom" kucistu ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7446 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7447 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Došla L830 u Mobis, samo 3500kn i to u jadnoj crnoj boji, možda kasnije dobe još neke boje... http://www.mobis.hr/MobilePhoneDetai...0--crna.wshtml |
![]() |
![]() |
#7448 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Samsung Galaxy Alpha izgleda super, a bome i nova Motorola Droid Maxx. Uzeo bratu 630, pa me maltretira svaki dan šta sam mu to uzeo.
![]() |
#7449 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam kolko imas iskustva sa sonyem, al da stavim lumiu 930 i z3 jedan pored drugog, z3 bi ipak uzeo, posto njoka u zadnje vrijeme (dost dugo traje, od serije 920) ima dost fuseraja em hardverskih em softverskih.. Zato cekam da se MS probudi(dok ne bude kasno) pa nek opali samar svima izbacivanjem fotosmartfona pod njihovim patronatom... |
|
![]() |
![]() |
#7452 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#7453 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kad god otvorim ovu temu, uvijek natezanje s Android mobitelima ![]() ![]() Jedina aplikacija koja ima naziv Nokia u sebi je Nokia Care. Sve ostale su sad Lumia ![]() Notifikacije su se popravile u zadnje vrijeme i nisam primjetio probleme, osim s Viberom, ali on zna na svim platformama kenjati. Još trebaju poraditi na trajanju baterije ili ja to toliko ne osjetim na L1020, jer baterija i onako nije nešto ekstra ![]() Napokon sam instalirao Maestro za mail. Zanima me jedna stvar, kako izbrisati gmail račun na def. aplikaciji? Htio bi par dana samo Maestro koristiti da vidim ima li potencijal za ostati na listi aplikacija ![]()
#7454 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Settings > emails+acc > press&hold na google i delete
![]() |
#7456 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#7457 |
Premium
|
OT: S(l)ony radi dobre mobitele. Njihov je problem što drugi mobiteli sa njihovim foto senzorom daju dosta bolje slike nego sam Sony. Čisto softverski problem koji nisu sposobni riješiti. Osim toga, puno se pričalo o izlasku i na WP, ali do danas - 0 bodova. Sami, HTC, Huawei, Prestigio,... imaju modele na WP-u, Sony nema. EDIT: idemo nazad na temu. Evo što donosi Denim update http://conversations.nokia.com/2014/...-denim-update/
#7459 | |
Premium
|
kaki ti se cini multitasking na 930 u odnosu na 1020?! ja sam danas nadogradio 820 na 930.. cini mi se da ima manje "resuming..."-a.. al na 930 sam tek par sati pa mi tesko bit realan... Citiraj:
s tim da mene trenutno ne zanima start aplikacije od nule, nego prebacivanje izmedju otvoreni aplikacija i aplikacija u pozadini... zato Ivu pitam.. on je imo 1020 (2gb rama), a ja 820 (1gb), cisto me zanima njegov osvrt ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 04.11.2014. u 16:31. |
|
![]() |
![]() |
#7460 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#7462 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#7463 | |
Premium
|
Citiraj:
ista stvar kad gledam recenzije 830... ima "samo" 1gb, kao i vecina starih modela.. a radi bolje... |
|
![]() |
![]() |
#7464 |
Premium
|
#7466 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Imao sam nekih 2h vremena da se poigram sa Prestigio 8500, pa evo par fotografija i dojmova: (zbog nedostatka vremena nisam isprobao sve funkcije uređaja, kao što je DualSIMM, te fotografije nisu "pro", s obzirom da sam ih okidao "na brzaka") ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prvo i osnovno - uređaj je ogroman. No prilično dobro leži u ruci s obzirom na tih 5'', te bi se vjerovatno vrlo brzo privikao. Kvaliteta izrade je solidna, te sam uređaj odlikuje par sitnica koje iznenađuju s obzirom na dizajn. Display je solidan, ima dobar kut vidljivosti, te su boje veoma žive i ugodne. Glossy je i veoma reflektivan (što potvrđuju fotografije). Na tmurnim Sisačkim danima je vidjljivost na dnevnom svjetlu veoma dobra, no pitanje je kako će se ponašati na jako sunčanin danima, koje Sisak uglavnom nema mnogo ove godine. Zanimljiv je sam "rub" displaya, koji je malo izdignut iznad samog stakla, tako da sprečava kontakt samog stakla i površine na kojoj leži display u slučaju da je polegnut "na lice" uređaja. Zapravo veoma zanimljiva solucija za dodatnu zaštitu displaya, i veoma je ugodno za koristiti jer sam rub daje utisak za još bolji "grip" kod držanja ovako većih uređaja. (za nas sa manjim "ginekološkim" šapama) Baterija se čini veoma solidna. S obzirom na "samo" 2000mAh, navodno izdrži sa 3G-om i do 2 dana - što je odlično. U 2 sata korištenja, uključen Wifi, lokacije, bluetooth, te konstantnim downloadom aplikacija, karata i probavanjem navigacije, potrošio sam samo 12% baterije, što je fantastično. Većina se kod Prestigia žalila da njihovi Androidi trebaju i do 5 minuta da nađu satelite za navigaciju. Ovdje to nije slučaj. Dali je to do samog chipseta, navigacije ili OS-a, ne mogu suditi, ali stvar je takva - otvori se Here, sateliti na otvorenom su locirani u roku 5-10 sekundi. Pohvalno. Here aplikacije u našim regijama još uvijek nisu besplatne, no brzo prebacivanje na US regiju omogućava nesmetan download svih Here esencijalnih aplikacija i korištenje istih i kad se vrate postavke na HR regiju. (vrijedi i za sve druge besplatne US aplikacije) Na žalost, otkad je izašao WP8.1, ne postoji više Proxy hack, te bi rado probao "nagurati" Nokia Camera Beta/Nokia Camera Classic/Lumia Camera na ovaj uređaj, te samim time isprobati ovu leću na manualnim postavkama. No sve u svemu - optika je solidna. U rangu jedne Lumie 620, možda mrvicu oštrija zbog par mpix više. Ono što mi se nije svidjelo je dizajn soft-touch tipaka. Reakcije na podražaj nisu uvijek bile precizne, i ponekad sam morao 2-3 puta pritisnuti tipku "back" da bi me vratilo na stranicu prije. Vjerovatno će se riješiti nekim updateom, ako već nije. Tipke su OK osvjetljene, a veličine samih znakova je čudna: Back i Search su veliki, a windows logo je malen. No dobro, očito navika sa Nokia... pardon Microsoft uređaja. Ono što je zgodno kod biranja brojeva je mogućnost odabira kartice sa sliderom, tako da na početnom nema potrebe za držanjem oba "Phone" i "SMS" tilea. Osobito ako se uzme u obzir da drugi set tileova ne podržava "prozirnost". Što se periferije tiče, nisam želio isprobavati tuđe slušalice, no izgled je solidan, in-ear slušalice kakve i sam Prestigio prodaje. A kvaliteta tih slušalica je sasvim solidna, ništa posebno, ali bolje nego ove koje dolaze uz Lumiu 620, dok uz Lumiu 1020 ne dolaze NIKAKVE. Sve u svemu, za šačicu kuna, veoma dobar uređaj. Garancija 24 mj. na uređaj i bateriju. Servis osiguran sa Pickup&Return u Moj Servis Informatika i MMM Agram servisu. |
![]() |
![]() |
#7467 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako ne dolaze? Dobio sam iste kao i s bivšom 820. Stoje zapakirane još uvijek jer koristim druge, ali ono što sam ih probao davno prije, ne mogu reć da su loše. Inače, Prestigio možete probati u Emmezeti na Žitnjaku, a možda ih i druge već imaju. Znam da sam ga tamo vidio i igrao se malo s njime.
#7468 |
Banned
|
A gle, moja kutija je bila zapakirana skroz, iz eDigitala, nisu nikakve slušalice došle, makar na kutiji piše da dolaze. Greška u pakiranju ili rezanje troškova za određeno (Mađarsko) tržište, tko će ga znati. Znam samo da uz Lumiu 820 i 920 dolaze super slušalice. (nije da bi ih koristio naspram svojih Senheiserica, ali bi bile lijep kraj za zaokruženje priče) |
![]() |
![]() |
#7469 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Vrlo vjerojatno greška. 4 komada 1020 su mi dosad prošla kroz ruke, svaka je imala slušalice odgovarajuće boje. Cimni Nokiu, pa pitaj što se dogodilo ![]()
#7470 |
Banned
|
To znači da imam jedinstven uređaj lol. ![]() I još uvijek nisam poslao L1020 na servis s obzirom na zvukove koje proizvodi kamera, jer nemam vremena za to, a i treba mi. Putujem u 1. mj. na godišnji u Austriju, i ne želim biti bez nje. A i tamo planiram svratiti u Nokia/Microsft centar, možda mi na licu mjesta zamjene uređaj ako znaju o čemu se radi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|