Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.11.2014., 21:07   #1321
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Perez idiot.
rendula je online   Reply With Quote
Staro 02.11.2014., 21:09   #1322
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ima tko link prijenosa za android? ne da mi se za kompom gledat .

edit: snašao sam se...

Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 02.11.2014. u 21:22.
snorky_vk je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2014., 21:19   #1323
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Ovaj Rikiardo stvarno vozi pravo. Još samo da nauči startati. Ako ovako nastavi možda bude na postolju.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2014., 21:40   #1324
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Eto vidiš. Trebalo ti je samo 16 utrka za to priznaš
Cuj ali jos nije priznao da unistava Vettela ovu sezonu
Staro 02.11.2014., 21:49   #1325
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
i alonso pokazuje zasto ga volim kao vozaca.......... dok je hamilton ispred rosberga .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2014., 08:04   #1326
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja neznam za vas al mislim da mi je ovo posljednja sezona formule 1 koju cu pratit. Jednostavno nema stvari koja bi me držala koncentriranim cijelu trku pa čak niti pola trke!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2014., 08:10   #1327
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Meni MecLarenova taktika nika nece biti jasna, ja neznam kad su oni zadnji put "pogodili" taktiku ili vremensku prognozu ? Voze se na medium gumama a vidno su sporiji na njima. Koji k.. nisu za drugi set stavili Soft ? Mogli su se jos penzionirat 5 krugova na mediumu i onda zadnjih 15-17 preci an soft i obisli bi pola grida kao i Vetel u zadnjih 5-6 krugova. Ali ne, oni ce u 3 krugu staviti medium i onda opet medium. Debili.

Inace Ham je odvozio odlicno, cak je super dugo izdrzo na onim prvim soft gumama koje je ionako sprzio u kvaliu a kad je dobio dobre gume Rosberg mu vise nije mogo parirat
Staro 03.11.2014., 11:14   #1328
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:

Onog sa 90 i kusur ne budu tak skoro stigli jer nitko nebude imao FIAin test bolid 5 sezona za redom
Kmečiš ko Vettel!
Staro 03.11.2014., 12:38   #1329
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Ja neznam za vas al mislim da mi je ovo posljednja sezona formule 1 koju cu pratit. Jednostavno nema stvari koja bi me držala koncentriranim cijelu trku pa čak niti pola trke!
Također, dajem šansu WTCC za 9 dana i DTM za 25 dana, pa ću gledati nešto od toga, možda i oboje. Ovaj F1 nema smisla više.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2014., 13:09   #1330
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Na kraju prvog kruga mercedesi 3 sekunde ispred williamsa. Na pola utrke, Alonso na šestom mjestu, 47 sekundi iza petog Bottasa... katastrofa.
Sad se više ne čini glupo i idiocki ona priča o jednom dobavljaču motora, mjenjača i elektronike za sve momčadi. Samo da si svaka svoj aero radi.
Ovaj sistem sa vise motora uopce nebi bio problem i dosadan da nema tih glpavih "engine freeze" i slicnih pravila koja kao "stede" lovu (bas stede super a motori naskuplji dosad). Uopce ne kuzim kako je ostalim proizvodjacima imalo zanimljivo se natjecati u takom sustavu di nesmijes upgrejdati motor ako ti onaj koji je najbolji trenutno ne "dozvoli" .
Staro 03.11.2014., 13:30   #1331
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ma ja sam još prije rekao da ovo sranje više ne gledam. Bacim pogled na rezultate i to je to.

Neb' ni znao da je utrka da u svaštari ne vidim da je tema podignuta

Iduća novotarija koju trebaju uvesti je da se jednom na utrci mogu koristiti krila i tako preletjeti preko onog ispred.

Što se tiče drugih serija koje spominjete, jako su dobre. Ove niže koje se jedan dio sezone voze paralelno kad i F1 su odlicne. GP2, GP3 i Porsche super kup. Dva puta sam ih gledao uživo i milina je vidjeti te momke kako se kolju bez straha da će biti pod nekim istragama kvazi-uspješnih ex vozača
I onda dođu u F1, krenu se boriti i odmah kazne, idioti itd.

F1 se sahranila odlaskom duhana, onim glupostima oko špijunaža s Meklarenom iz 2007. i hrpom debilnih pravila koja su slijedila u godinama iza.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2014., 19:02   #1332
MiranL
Premium

Datum registracije: Sep 2009
Fan sam veliki F1, desetljeće uz taj sport, al em su zajebali sa motorima (preskupi, pretihi), em je Bernie apsolutno krivo podijelio lovu, ako nisi ferrari, merđo, red bull, macca ili williams, teško živiš. Sad su jače pritisnuli ovi uz sredine, izgleda da će dobiti 100miljuna da nastave normalno raditi. Nešto što preporučam, kao što su neki več spomenuli jest GP2, GP3, WTCC, i FIA Endurance Champ. Pogotovo ovaj zadnji, jako zanimljiv sa četiri kategorije i dosta bivših F1 vozača.
MiranL je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2014., 19:08   #1333
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Pa ako je sudit po red bullovim rezultatima onda je očito da nisu ni lipe dobili.

Ja ne pratim aktivno zadnje ~dvije sezone i niš mi ne fali. Tu i tam sam nadobudan pa krenem gledat al zaspim, napetije mi je pogledat WRC i DTM recimo.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2014., 19:39   #1334
MiranL
Premium

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Pa ako je sudit po red bullovim rezultatima onda je očito da nisu ni lipe dobili.

Ja ne pratim aktivno zadnje ~dvije sezone i niš mi ne fali. Tu i tam sam nadobudan pa krenem gledat al zaspim, napetije mi je pogledat WRC i DTM recimo.
Zar nije DTM upao u slične probleme, jedni predominantni, drugi sekundama iza?
Staro 05.11.2014., 20:47   #1335
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Pa manje-više da, zna se tko će bit na vrhu i ko je superiorniji ali i dalje imaš kolko-tolko pravog utrkivanja jer razlike nisu tolike kod slabijih timova. Zna bit dosta gust poredak i igranja lovice po par krugova dok se svi ne porazbijaju.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2014., 21:17   #1336
MiranL
Premium

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Pa manje-više da, zna se tko će bit na vrhu i ko je superiorniji ali i dalje imaš kolko-tolko pravog utrkivanja jer razlike nisu tolike kod slabijih timova. Zna bit dosta gust poredak i igranja lovice po par krugova dok se svi ne porazbijaju.
Jel Petrov nastavio sa svojom reputacijom iz F1? Krš i lom

Nije da danas u F1 nemožeš nači jebenih dvoboja, jedan Ricciardo svaku utrku priredi par nevjerojatnih prestizanja, mali Magnussen je zanimljiv, ma ima ih. Ustvari ima full prestizanja sada, nema nekih drugih čari tog sporta što je šteta.

Zadnje izmijenjeno od: MiranL. 05.11.2014. u 23:49.
Staro 05.11.2014., 23:30   #1337
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
DTM je ipak kontaktni sport za razliku od F1
Mogli bi sprašiti i Pastora tamo.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2014., 23:41   #1338
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ja sam se već prošle godine prebacio skroz na DTM i nisam zažalio

Moram priznat da mi je i ADAC GT Masters odličan.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2014., 23:58   #1339
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Imam osjećaj da bi se od iduće godine ova tema mogla zvati: F1, DTM i ostale serije

Nego, što vi mislite o Alonsovoj budućnosti? Ako je on već potpisao s McLarenom, valjda bi se to više objavilo, kad je već LDM rekao da odlazi iz Ferrarija.
Ja nekako imam dojam da on nije još ništa potpisao, te da čeka Hamiltona pa ako on ode iz Mercedesa da tamo uskoči 2016. godine. Ali Hamilton bi morao biti lud da to napravi u ovom trenutku, posebno ako digne naslov, što je sve izglednije.

McLarenov potencijal s Hondom za 2015. je upitan. Što ako Alonso npr. sad odluči čekati priliku za 2016. i na kraju popuši? Mislim da će teško propustiti sezonu, ali ipak ako se to dogodi, situacija di može spušiti nije nerealna, IMO.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2014., 08:36   #1340
MiranL
Premium

Alonso je izgubio tlo pod nogama kad je Vettel objavio da ide iz RB. Odjednom Španjolac nema glavnu riječ. Vjerovatno će u Maccu, neke špekulacije postoje za Audi (upravo zaposlili Stefano Domencaila), da će ostaviti WEC i ući kao konstruktor 2016. i da tu vide Alonsa. Neznam...
Staro 06.11.2014., 13:11   #1341
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Mislim da od Ferrarija nece jos neko vrijeme biti nista. Pricalo se o povratku Brawna ali nigdje ne vidim potvrdu ( mozda ne gledam dovoljno dobro ). Tako da mislim ako ostane Kimi, a Alonso ode u McLaren kako pisu, tada ce se Vettel i Kimica ludo provodit i ganjat sa Force India-ma i slicno. Osobno mislim da je Vettel trebo ostat doma, ali jbg kada te ovako samara rokie, a ti imas 4 komada za redom, bolje je otic
Staro 06.11.2014., 13:47   #1342
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor ravkan Pregled postova
Mislim da od Ferrarija nece jos neko vrijeme biti nista. Pricalo se o povratku Brawna ali nigdje ne vidim potvrdu ( mozda ne gledam dovoljno dobro ). Tako da mislim ako ostane Kimi, a Alonso ode u McLaren kako pisu, tada ce se Vettel i Kimica ludo provodit i ganjat sa Force India-ma i slicno. Osobno mislim da je Vettel trebo ostat doma, ali jbg kada te ovako samara rokie, a ti imas 4 komada za redom, bolje je otic
Ne mogu izdrzat. Ide u Ferkana jer ce dobit kesu, realno ima 4 naslova 39 pobjeda i dosta rekorda u svojim rukama, sada samo materijalno triba sve ogradit. Ferkan je nesto ko Real, ne mora bit top, ali svakom je san igrat u Reala. Iskreno cisto sumnjan da ce bit jaci puno nego ove godine (plus sad vec ionako RBR nije njihova konkurencija), tako da sigurno ne ide radi rezultata. Ako ce realno gledat, na gridu je jednako tezak ko Hamilton, Button i Alonso zajedno, ako uleti koji WC jos (odlicno) ako ne bar ce bit pun kesha
Staro 06.11.2014., 14:15   #1343
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Pitanje kolko ce on zaradit tamo, meni je jasno bilo od prvog dana zasto ide tamo, da se razumijemo. Samo Ferrari zna uzet nesto a kasnije onda djelit pedale. Shumija su sterali, Raika su sterali, djelomicno su sada i Alonsita sterali. A mislim OSOBNO, da sada kada Vettel dode i bude imal lose rezultate, da bu i njegova Ferrari sezona zavrsila brzo, jer Ferrari zeli svim silama se vratit na tron, a ne kuze da im za to ne trebaju vozaci, nego dobar bolid
Staro 06.11.2014., 15:22   #1344
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Da, samo kad je to vettel imao ozbiljnu konkurenciju? 2010 i prvu polovicu 2012. 2011 i 2013 je osvojio ko od šale. I 2010 je skoro podamfao od Alonsa da va kreteni u boksu nisu zaje. Dok su Alonso i Hamilton jebački radili za svoje titule, praktički do zadnje utrke...
Takvih naslova ima ko dreka i meni su bezvezni i nisu nikakvo mjerilo kvalitete nekog vozača. Čista statistika. Imao si daleko najjači bolid na stazi i uškopljenog timskog kolegu. U novijoj povijesti su to Hill, Villeneuve, Šumaher, Button i Vettel. NE podržavam pravilo prvog vozača. Ali ga razumijem ako je jaka konkurencija. Ali pravilo prvog vozača u godinama poput 1996, 1997, 2001, 2002, 2004, 2009, 2011, 2013 kad nemaš konkurencije ni blizu... jaki naslovi.

Ove godine je Mercedes top, ali se oba vozača bore za naslov. Nisu odma nekoga uškopili niti mu sabotiraju bolid poput Rubensa, Webbera, Frentzena...

A i uostalom, vidjeli smo uber kvalitete Vettela ove godine kad je bolid samo DRUGI po snazi. Išamaran i poprskan od strane skoro pa rookija.
Sve to stoji, ali kad gledas on je statistiku odradio sad mora samo odradit tekuci racun

Ferrari Deal, Reported at $80 Million, Could Make F1 Driver Sebastian Vettel The World's Highest-Salaried Athlete

Slazen se da Hamiltonov vridi vise, ali statisticki gledano ih ubija. Ako neko cudo Ferkan napravi, eto mu i 5. a mozda i povecanje love
Staro 06.11.2014., 16:56   #1345
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

A cuj sve cemo vidjet iduce sezone, te sezone posle i sve do penzije. Ako je stvarno dobar driver, pokazat ce i u Ferraiju nesto. Ja iskreno OSOBNO nikada nisam vidio velikana u tom Vettelu i osobno mislim da ima tu vozaca koji vise zasluzuju bolji bolid. Kao sto sam reko misljenje je cisto osobno.
Staro 06.11.2014., 17:46   #1346
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Ako neko cudo Ferkan napravi, eto mu i 5. a mozda i povecanje love
Šanse da Ferrari nagodinu napravi čudo od bolida ravne su nuli.

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2014., 14:43   #1347
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo i F1 u mom gradu ovaj vikend. Bas jucer pricam s kolegama na poslu i vele da od kad je Senna poginuo da vise nikog ne jebe ta formula 1. Citam novine svaki dan i ako bas ne potrazis, tesko mozes naletjeti na vijest da je ovaj vikend utrka. Steta.
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2014., 14:55   #1348
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Pa naravno kada kod nas, HRT blesavi je ukino prijenos. ATM mozes gledat preko MaxTv-a, a to treba platit prvo MaxTV pa onda jos i GP paket . Ili mozes stremat preko neta ili ostalih stvari sto 80% kod nas ljudi ne zna, ili su stariji pa ih ne zanima, a mozda da je na televiziji bi pogledali. I onda kako je slaba gledanost, tako se u nasim novinama skoro nista ne pise, ali onaj ko voli zna za portale i takve stvari. Ja samo kazem da je zalosno da placam svaki mjesec jebenom HRT pretplatu, a onda nekom drugom moram platit jos 100kn da mogu gledat formulu.

A par godina one prijenose Kreatora sa 80% utrke reklame prozora i vrata, slikom katastrofalnom i slicnim stvarima sta je dodatno jos otjerala ljude da prate F1. Tako da je na zalost tu kod nas u HR, osim fanova koji uvjek nademo nacin da gledamo, F1 skoro otisla u zaborav. Vani kada pricam sa ljudima pojima nemaju ko vozi di vozi, a znam da su prije znali pogledat :P
Staro 07.11.2014., 15:11   #1349
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
@ravkan
mislim da je thuNdeR mislio na grad u kojem se trenutno nalazi- Sao Paulo, a ne na naše prostore. Svejedno, slažem se da nema smisla da se ne prenosi F1 na javnoj televiziji kod nas, s obzirom na to koliko novca HRT okreće.
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2014., 15:23   #1350
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Ja sam mislio da cita nase novine, portale , posto ipak prica nas jezik Pa sam samo htio objasnit posto vidim da atm nije tu, kakva je situacija u ovoj nasoj lijepoj ali ... drzavi

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na