|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() evo jednog jako zanimljivog intervjua sa daveom ortonom na nekom finskom sajtu uglavnom nekoliko konačno vrlo zanimljivih i konkretnih informacija o R 520 i drugim sitnicama bez uvijanja svejedno sve spekulacije i druga mišljenja dobrodošla a kolko vidim danas je i FudoInq objavio da je R 580 već na putu skoro da bi čovek rekel da bude prije R 580 nego R 520 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma čitam razna njihova priopćenja već par dana, baš me zanima kaj bude od svega tog na kraju. Manje pajpi i veći takt ili... Mislim-nije nevjerovatno ni da izbace 16 pajpi na nekom ludom taktu GPU-a ako nisu do kraja riješili sve probleme-barem za prvu ruku. ![]() Ja se uglavnom ne obazirem previše na to dok ne vidim kaj bu završilo na tržištu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Caught Somewhere In Time
|
ma ko bi ga znao kaj će bit uvijek su oni skrivali točne specifikacije sjeti se samo izlaska R 420 ono kaj je meni zanimljivo je da big boss veli da problemi sa R 520 nisu u lošem yieldu nego u tome kaj nisu uspjeli postići ciljani radni takt koji su očekivali drugo kaj je jako zanimljivo je da tvrdi kako R 520 ima potpuno nanovo dizajnirani memorijski kontroler što bi trebalo reć da će se povećat efikasnost a kaj se tiče pajpi lako je moguće da ima usko gledano 16 ali nešto se još krije iza toga na nekaj su morali potrošiti tolke milje tranzića ma meni se nekak čini da je R 520 pokusni kunić te da će tek R 580 i R 600 pogotovo biti ono pravo sa podrškom za WGF odnosno DX 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Saznat ćemo ubrzo ![]() Jeli procurilo kaj o specifikacijama R580??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
WE KNOW THAT ATI has plans beyond the R520, and at now it plans to introduce its faster version by the end of the year. We don't know many details as yet, but we do know that the card is based on R520 design and likely be called the R580. Knowing ATI, this means that it will end up as a faster version of the chip with faster memory and will be introduced toward Q4. We are talking about the same number of pipelines, similar specifications, but a faster card. Just bear in mind that the R420, the Radeon X800 series, got its faster brother codenamed R480, X850 generation. It's faster but it's the same card, in principle. This gives some idea of what to expect in the future. Preuzeto sa: http://www.theinquirer.net/?article=21981 To je sve kaj sam našao o R580.Znači imati će vjerojatno samo veći takt memorije i GPU-a.
![]() |
#6 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
ja očekujem da će R 580 imati više da tak nazovem klasičnih pajpi možda čak 32 ali sve ovisi na kaj će ličit R 520 što je trenutno bogami teško pogodit |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|