|
![]() |
#1981 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Kamer na Z1 od izlaska do zadnjeg update-a je napredovala u ogromnom pomaku, kad je tek izasla bila je katastrofa, sad je odlicna
#1982 |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
Ima li neko ovdje Xperiu T2 Ultra Dual? Kakva je trenutno kamera, je li fantasticna kao sto kaze neko za Z1 nakon updatea (ako ga je bilo?). Negdje je pisano kao da su boje malo "cudne", pa plavicaste, kako vec. I je li baterija jos duze traje (koliko sada ima SOT sa non-stop upaljenim wifi/3g, cestim surfanjem i povremene upotrebe kamere?)? |
![]() |
![]() |
#1983 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
EDIT: Nego, ak je kamera na Z1 napredovala, onda očekujem updatee za Z3 da poboljšaju kameru.. |
|
![]() |
![]() |
#1984 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel izašla koja software nadogradnja za kameru od 1.8.? Ja sam do tada imao z1c i kamera je bila govno. |
![]() |
![]() |
#1985 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1986 |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
Pa pobogu zar i Z3 kamera ima probleme? Koji su? |
![]() |
![]() |
#1987 |
Premium
|
Ja pak ne znam ni jedan smartfon a da out of box ima dobru kameru, pa cak i famozna lumija... Ma generelno gledajuci, kamera je dobra na z3, al ak se ide u detalje onda se nalaze "nesavrsenosti" iste.. Nisam ju analizirao u detalje tak da nisam upucen u to tolko.. Uglavnom ekipa prica da su slike mutne, na 20mpx su pixelaste, tj dok se slika cropa, dinamicki raspon nije bas najsjajniji, cak su neki naveli lens flare tj neki purple tint. Osobno, nisam uocio neke epohalne probleme, sto za neke smartfone drugih marki to ne mogu rec... S druge strane, vecina stvari se da rijesit manual postavkama, tak da bi onda trebalo bit dobro.. Zato velim, nadam se da ce sony izbacit update da rijesi neke probleme (kolko sam cital pa vecina Z serije je u pocetku bila solidna, nakon zakrpi sjelo je sve na svoje mjesto i sony je odjendaput postao odlican u ocima korisnika). |
![]() |
![]() |
#1990 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1992 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Brko ti si sada imas Z2? Kolika je razlika u trajanju baterije izmedju XZ i Z2? Cura nesto gleda da bi novi mob do nekih 1500-2000kn , a za te novce se da nac XZ, Z1 bas i nisam vidio da ih ima tak jeftino. Ja sam na Z2 i zadovaljan sam sa svime. |
![]() |
![]() |
#1994 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1995 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Eto, za orjentir, prodao sam godinu i pol Xperiu Z za 1550kn, a kupio Z1 za 2000. Novu, zapakiranu i sa 2 godine gare. A Z2 nove su po 2800-3000, a sad da je Z2 za soma kuna bolja od Z1... Da nije bio tako dobar deal, nebi mjenjao XZ. Ali kad je uletilo, nisam htio propustiti ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1996 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Slonijevci, Gledam malo Xperiu T3, mogu je dobiti dosta povoljno. Ima li netko iskustva s njom? Snapdragon 400 i giga rama je za mene svakako dovoljna.
#1997 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#2001 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2003 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Pitanje vezano uz XZ. Kako deaktivirati da se sve fotke s moba učitavaju i u google fotografije. U postavkama pod računi/google sinkronizirani su gmail, kontakti i kalendar. U samoj aplikaciji sam odjavljen sa svojim google accountom. Inače koristim difoltni preglednik od sonya i ne želim da se učitavaju fotke i na google fotografije. |
![]() |
![]() |
#2004 |
Administrator
|
To si postavio na Google + aplikaciji, tamo se to isključuje, ne u gmailu. Auto backup slika, slična caka kao i kod dropboxa i ostalih servisa. evo i generic fta za Z1, 157-ca... https://drive.google.com/file/d/0B_d...ew?usp=sharing https://mega.co.nz/#!pBIVRJCQ!PwbiLN...TigixwNUwQZlJk Zadnje izmijenjeno od: tor. 07.11.2014. u 21:06. |
![]() |
![]() |
#2005 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Riješio sam. Nisam ja ni gledao u gmailu, nego u postavkama pod sinkronizacijama i u samoj aplikaciji google fotografije koja je povezana s google+ aplikacijom. A u čemu je bila caka, imam dva google accounta koja koristim na mobu, s oba sam bio ulogiran u google fotografije app, ali ne u google+ app. Kad sam pokušao iz google fotografije app isključiti automatsku izradu sigurnosnih kopija, aplikacija mi nije dopuštala. Nakon što sam se ulogirao u google+ app, otišao sam opet u fotografije app i onda sam mogao isključiti. Anywayz, hvala! |
![]() |
![]() |
#2006 |
Antimićanin
|
Turio sinoć .157 TFT update na Xperriju Z1. Skinuo sam Baltic Generic verziju. Niti jedan jedini bloatware osim onih standardnih guglovih pizdarija koje se disjeblaju odma ![]() Ugl, autofocus problem donekle riješen i manji šum na slikama. Nije značajno, ali definitivno pomak u performansama fotića i kamere naspram .108. Ostalo nisam skužio još. Za bateriju ne mogu reći jer imam taj FW tek 20tak sati na mobu. |
![]() |
![]() |
#2007 |
Administrator
|
il sam lud ili meni bakterija bar 25% duže traje s ovim 157 ![]() |
![]() |
![]() |
#2008 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja već odavno sebi na Z1 stavio Central Europe verziju kad sam se želio rješiti tCom gluposti po mobitelu i sada samo snimam updateove kako dolaze. Ovaj je bio neki mali koliko sam vidio(5-6mb) ..iskreno želim cijeli dan pronaci listu promjena ali nikako se sjetiti... ![]() Znači aparat malo dirali i bateriju kažeš? Super |
![]() |
![]() |
#2009 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2010 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa mogu kad uhvatim vremena odraditi jedan whipe svega i staviti neki firmware koji je dobar, taj tvoj baltic ako kažeš ili neki koji je povjereno ok malo za promjenu i.. šišaj.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|