|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
DVI Kabl uz monitor? DA/NE
Da li se jos uvijek uz monitor NE isporucuje DVI kabel? Jer uz zadnja 2 monitora sto sam uzeo nijedan nije došao s DVI kabelom! Mozda neke firme ne isporucuju, a neke da? Kakva su vasa iskustva? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovisi o "klasi" monitora. Sa Dellom 2412m dolazi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja dobio i DVI iVGA uz moj Philips 200WP7... no, doduše, to je bio malo bolji monitor u vrijeme kad je kupljen (MVA matrica, 2007., plaćen malo preko 3000kn)
#7 |
Premium
|
2006. i 2007. g tada su bili jos i dobri s kablovima....mislim da je to tek kasnije 2009. ili cak 2010. pocelo biti da se uz monitor koji ima DVI ulaz ne isporucuje i DVI kabl, nego samo VGA! Znaci da li je netko u zadnjih 3-4 godine kupio monitor? Koji? I da li je dobio DVI kabl? |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Mi imamo hrpu dvi kablova jer sa hp-om dolaze. Dellovi su nam stigli sa vga, dvi i čak dp kablom. Doma imam dellove i došli su sa vga i dvi kablovima. |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Yup, davnih dana uz HP LP2065 su dolazila četiri kabla (za sve kombinacije ![]() ![]() Sam stalak je teži od dosta današnjih monitora. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
I koja je svrha ove teme i tvojih pitanje? Planiraš možda izabrati monitor na osnovu toga da li uz njega dobiješ kabel od 10 kuna? |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
@wooden Vidim da imas nekih problema sa ljudima, sve te zivcira, skoro svaki drugi post nesto trolaš. Pogledaj malo svoje postove, koliko si puta nesto nekome pomogao ili nesto lijepo rekao??? Zapitaj se malo... Pogledaj samo neke svoje postove pa se zapitaj citiram te: Citiraj:
"Ne znam jel trolaš ili šta ali očito ne razumiješ ono što ti se piše..." |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Čekaj da jednom počne o nečemu šta misli da zna pa kad ga Banelli sredi s visoka ![]() Ali moram, "nažalost", priznat da se slažem s njim, mogu i ja sad pitat za USB kabel koji dolazi/ne dolazi s printerom, VGA adapteri s grafičkom, i da koja je zbilja poanta teme (osim da se štedi di se stigne kod većine proizvođača). Mene je više zabrinilo da su npr. neke matične i grafe imale uštedu na jeftilen PCB-u, pa ekipa poslika savijeni PCB takvog hardwera - još uvik ispravnog (a to oće li ubacit koji kabel i adapter, kupon za neku "O-dron" igru, printat upute i bazirat izradu ambalaže na recikliranom krep papiru ili glossy plastificiranom šarenom je više-manje nebitno IMHO). Usput uz Dell U2312HM sam dobija DVI i VGA kabel ![]() ![]()
#17 |
Banned
|
uploader, koji konkretno model te zanima? |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Dell UP2414Q Cijena cca 4100,00 Kn To je najjeftinije sto sam pronasao... Inace redovna cijena je oko 4370,00kn Ali ovu temu sam zamislio tako da bude od koristi svima... Da se psihicki pripremis da jednostavno neces dobiti DVI kabl uz odredjeni monitor! Zadnje izmijenjeno od: uploader. 31.10.2014. u 08:00. |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
Nisam se susretao s njim, ali koliko vidim uz njega bi trebao dolaziti DP kabel i naravno USB kabel za hub. HDMI ne dolazi. |
![]() |
![]() |
#22 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
A zasto bi, pobogu, s necim dobio kabel koji taj uredjaj ne koristi? Evo ja sam kupio stapni mikser i takodjer nisam dobio DVI kabel tako da upozoravam i ostale koji ce kupiti Bosch stapni mikser da se pripreme da uz njega nece dobiti DVI kabel. Ni USB. Ni koaksjalni, toslink, thunderbolt.... |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Ja se ispricavam...odgovorio sam na pitanje bez razmišljanja. ..mene uistinu zanima taj monitor ali nisam zbog tog monitora otvorio temu... Moj kolega isto kupuje monitor i rekao sam mu da treba racunati s tim da mozda nece dobiti dvi kao sto ni ja nisam dobio s mojim samsungom koji sam prije imao...nemogu se sjetiti točno modela ali znam da je imao i integrirani tv tuner i daljinski. Budem pogledao pa cu postati tocno koji je to model bio. |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008