|
![]() |
#2371 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2372 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Da, baterija je doista 1800Mah ali ako je netko imao u rukama Inew v3 onda je vidio kako je lagan i tanak. Nemre unutra stati 5000mAh. Najtanji mobitel ne samo kojeg sam imao nego i vidio od prijatelja/ pa i u dućanima. No baterija nije toliko malo trajala. Jedan dan komotno izdrži. Makar ne lažu i ne napuhuju kapacitet kao neki gdje kažu da ima 2100Mah/2500 a zapravo je 1800-2000Mah u stvarnosti. No nije toliko skup, 160$ je prosječna cijena za 2Gb rama i Octa core proc. Za nekih 30$-40$ manje su 6582 i 1Gb rama. A možda cijena i nešto malo padne jer kada se i izvorni Inew pojavio je bio skuplji nego za par tjedana/mjesec.
#2373 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Kad smo već kod 5000mAh, Amoi je danas izbacio cijenu za novi uređaj - Amoi M1. 150 USD za:
i ono najzanimljivije: baterija od 5200mAh ![]() tu je i pametni botun za sve i svašta: ![]() Pozadina: ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2376 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Masa: 204 [g] Prema recenziji s portala Yesky, okvir je metalni i nešto su nadrobili o tome kako je AMOI odustao od ubacivanja 4G čipseta upravo zbog već završenog dizajna s metalnim okvirom koji navodno prca LTE frekvencije. Čim su se toliko razbrbljali, pretpostavljam da je stvarno metal u pitanju... Za usporedbu - THL s 5000mAh baterijom ima ThL 5000 Smartphone size: 144.2 x 70.4 x 8.9mm ThL 5000 Smartphone Weight: 146g Tko zna znanje, naći će i par primjera fotki... ![]() @ Fora Ide upload za Baidu 059 repack za F1
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 30.10.2014. u 23:57. |
|
![]() |
![]() |
#2378 |
Registrirao User
|
A nemoš jare i pare. Bar je očito da ne muljaju s baterijom ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2380 |
Registrirao User
|
Ma super stvar a ne treba ti ni oružni list... IDC je danas objavio statistiku za globalnu prodaju smartfona za treći kvartal ove godine. Prodaja je išla ovako:
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 31.10.2014. u 00:42. |
![]() |
![]() |
#2381 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Uff, ako bude ta cijena, prodajem G4S i kupujem Amoi ![]() Btw - Jel ima kakav novi info o coolpad F2? |
![]() |
![]() |
#2382 |
Registrirao User
|
Ima. Novost je da u novi, wcdma model nisu stavili MTK čipset kao kod postojećeg td modela, već su išli na Snapdragon 615. I cijena je niža za 100 KN, što nema logike jer su licence za td modem skuplje. Sad - ili je SD proc jeftiniji od MTK ili je nešto drugo u pitanju...
![]() |
![]() |
#2383 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Da, to sam vidio. Vec neki pisu da se HTC zali qualcommu zbog cijene koja je duplo niza od D820 koji ima isti proc. Nego jel se zna kad otprilike bude u webshopovia? |
![]() |
![]() |
#2384 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2385 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bez obzira koliko sam loše iskustvo imao sa iNew v3, ova Plus verzija mi se čini vrlo ok za te pare. Na starome su slike bile iznadprosječne za Kineza, a na novome je fotić još jači pa bi trebale biti još bolje. Bez obzira na veličinu, dotični je odličan za žensku populaciju - tanak, elegantan, dobro leži u ruci, izgleda kvalitetno, bijeli, solidan hardver, LED notifikacija i dobar fotić. Još je najčešće dolazio sa dodatnom baterijom, folijom i flip coverom tako da je bio idealan za poklon. Zanimljivo je kako u zadnje vrijeme možete dobiti octa core mob za relativno male novce - prvo THL za 110$, iNew za 170$,... Da Kinezi imaju bolju podršku za svoje uređaje i šalju iz EU, brand name bi se mogli ozbiljno zabrinuti. Profit i broj prodanih primjeraka im ionako pada svaki mjesec. Recimo da bi ovakvi Kinezi bili dobra alternativa HTC Desire seriji koja zaista ne daje previše za potrošene novce, dapače moglo bi se reći da je precjenjena.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 31.10.2014. u 07:12. |
![]() |
![]() |
#2386 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2387 |
Registrirao User
|
BaiduOS 059 Repack (dodan gapps i postavljen na engl) za Coolpad F1
![]() |
![]() |
#2388 |
Registered User
|
Nije izdržao ni pola godine i mogu amoi a928w baciti u smeće. Kad surfam malo duže ili gledam film restarta se na način da dobije poprečne crte preko ekrana, pa onda sasvim pobijeli te se onda ugasi. Upali se ponovo sam i tad je baterija slabija barem za 20%. O zadnjem poklopcu je već ovdje pisano, puca i teška je katastrofa od izrade, baš teški bofl. Sve u svemu neću ga slati nazad u čajnu nego u materinu i proglašavam tu marku smećem i teškim odronom. |
![]() |
![]() |
#2389 |
Registrirao User
|
Pa jesi provjerio bateriju ili promijenio softver, napravio factory reset? O poklopcu je pisano da puca lak, a ne poklopac ako dobro pamtim.
![]() |
![]() |
#2390 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
hvala svima na odgovorima , nije za žensku osobu već za mušku , ali da svakako im je 6" preveliko . Budem im predložila još ove što ste naveli mobitele. Imam još jedno pitanje sviđa mi se zenfone ali sam gledala s obzirom na veličinu onaj od 5 " pa me zanima koliko bi trajala baterija od 2110mah s obzirom na normalno korištenje. Surfanje po netu ,igranje igrice i app ( viber,whatsupp i sl. ) ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2391 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2392 |
Registrirao User
|
Da, i Motorola je zgodan kineski smartfon ![]() Nije u klasi ona dva ali može proći ![]()
![]() |
![]() |
#2393 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2394 |
Registered User
|
Da, ma skužio sam da mora biti do roma, jer mi na svim drugim telefonima normalno radi ta tipka. Zapravo radi i na mojem, zaustavi i pokrene pjesmu...ali ne mogu se javit na poziv što je dosta iritantno. Ja imam AOSP COOLPAD F1 8297W od jonzalva. Pogledao sam u postavkama, ali nisam nigdje našao. |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OPO Limited Kevlar Edition http://www.gforgames.com/gadgets/one...edition-45662/ Meizu MX4 Pro će imap biti veći od non-Pro verzije http://www.gizchina.com/2014/10/31/m...rm-spy-photos/
#2396 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Valja li ovaj mobitel štogod, samo 130$ ? http://www.1949deal.com/cubot-s308-m...-3g-black.html |
![]() |
![]() |
#2397 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Specifikacije vele da, razum veli da ne valja.. Za te novce radije uzmi green orange n1, je stariji model al je miljama kvalitetnije napravljen..
#2398 |
Registered User
|
Jel netko kupovao sa eFoxa? Gledam par ovih kineza, i koji god da pogledam, na eFoxu je osjetno jeftinije (i Coolpad, i ovaj THL T6S i još par) |
![]() |
![]() |
#2400 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Mislim da bi se eFox samo isplatio kad imaju direktno na lageru u DE + neki kupon. Nisam našao da li šalju isto u tom slučaju free u HR, trebalo bi ih upitati putem maila. Edit: malo mi je njemački hrđav ali koliko sam shvatio po uvjetima, garancija je 1 godinu, ali prva 3 mjeseca oni snose troškove slanja u kinu i nazad, od 3-12 mjeseci kupac snosi troškove slanja u Kinu, a oni nazad i posebna klauzula koja veli da u slučaju kvara ekrana kupac snosi sam trošak dijelova i popravaka. Neznam da li se to odnosi na "potrgao sam ekran" ili također i "ekran se sam pokvario" slučajeve.
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 01.11.2014. u 12:28. |
![]() |
![]() |
|
|