|
![]() |
#61 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Iskreno, izgubio sam volju i za komentirati utakmice nase reprezentacije. Netko je ovdje vec napisao, zabije se gol, a ja mrtav ladan. Niti sretan, niti tuzan. Jednostavno bez emocija sam. Spominjanje seljaka, lopova, itd. je takodjer neprimjereno. Otvorite neke politicke teme pa tamo razglabajte o tome. Nadalje, uzasno igramo. Vec par godina ne sjecam se nase utakmice da smo dobro odigrali. Bez obzira na ime protivnika. Ok, mozda samo wales u osijeku i to je to. Kovaca sam prvi podrzavao, jer lik je uvijek bio borben, posten, itd. A jos je i sa mladom reprezentacijom napravio odlicne stvari u tim prvim utakmicama. Sto se tice jelavica, naravno da nam ne treba. Jer realno, lik je truba. No barem je posten i dobar. A nesto ocito smrdi u cijelom tom okruzenju, jer oprostiti se sada i na ovaj nacin... Jednostavno nesto smrdi. Osim ukoliko netko od igraca/stozera ne progovori, necemo nikad saznati sta tocno smrdi. Na prisilni oprostaj treba poslati Srnu i Olica pod hitno. Uzas. Uzas. I ako to nisam dovoljno naglasio - UZAS. Svaka im cast, dali su stvarno puno. No njihovo vrijeme je proslo. Kao uostalom i pranjicevo. No nema veze, forsirat ce ih ovaj ocito sve dok sami ne odluce otici. A to ocito nece biti ubrzo. Od svega mi je najgore sto me jednostavno zaboli neka stvar za nacionalnu selekciju. A da mi je to netko rekao prije par godina, nasmijao bih mu se u facu ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ne znam po kojem je kriteriju brozović sad standardan reprezentativac? Dok se utakmica lomi, rakitić ide van, a marcelo ostaje... WTF? Nama treba defanzivac, a ne da nam luka, raketa ili obojica igraju vodonoše (od 16m do centra) brozoviću, sammiru i sličnima... Jel brozović taj defanzivac, holder što treba reprezentaciji? Nije Jel bolji igrač od modrića, rakitića, kovačića? Nije Jel u boljoj formi od njih? Nije Treba se prodat eto što je. |
![]() |
![]() |
#66 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Bilić je nakon Ćire definitivno najuspješniji trener. Kvalifikacije za EP 2008 pod njim su odrađene odlično. Imao je sreću kaj onda nije imao velike zvijezde u repki već mlade igrače koji su grizli svaku tekmu, jbg to se nakon EP 2008 mijenja i imamo ovo kaj imamo danas. |
![]() |
![]() |
#68 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
MIslim da ce se svatko tko iole prati repku jos dugo grist nakon poraza od turaka 2008....pregazili smo skupinu kao plitak potok, igrao se vrhunski nogomet... poslje tog niti jedna utakmica valjda nije bila trijumfalna...
#69 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mladi igrači grizu. Grizu dok se ne prodaju ili afirmiraju. Kad se ugnijezde, onda je to već druga priča. Onda ne grizu, nego se čuvaju. Nije to samo naš problem, nego veliki broj reprezentacija dijeli takve situacije. Klupski nogomet donosi pare. Nacionalni nogomet nikome ne znači - ništa. Fora je to sve, ali jedina prava stvar su dva prvenstva, a i to kome treba treba, većina bi radije bila na odmoru.
#70 |
Premium
|
Nije za zanemarit da su naša zadnja 3 izbornika bili totalni početnici. Također moraju i biti podobni. Sa bilićem se kolko-tolko potrefilo, al ova dvojica... Treba imat i neku igru, viziju, taktiku, plan A, plan B, iskustvo... Nije to sve do igrača. Pa nisu ni oni baš toliko glupavi, znaju što je proper trener - imaju takve u klubovima i onda dođu u repku... Sljedeći put se dodaje gas i uzima iskusniji trener - Kruno Jurčić ili Branko Ivanković ![]() Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 12.10.2014. u 00:33. |
![]() |
![]() |
#71 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Doduše nije mi jasno zašto je takva atmosfera, Kovača su svi na početku podržali. Možda zbog lošijih rezultata u SP. Ali tamo su i Engleska i Španjolska fail-ale pa ono. Meni je ok što nema euforije, nikad nisam niti istu imao. No, veselim se svakako. Zanimljivo bi bilo vidjeti što točno navijači žele, po točkama, pa da se vidi čisto iz radoznalosti. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja bih htio vidjeti malog Kukoča u reprezentaciji. Po onom što čitam, nema dlake na jeziku, bahat je i bezobrazan, nema poštovanja prema vodećima iz HNS-a i vjerujem da bi i zadnju kap znoja ostavio na terenu. Postavio bih ga za kapetana, pa nek ovim balerinama poskida sve po spisku. Izgleda kao potencijalno dobar vođa, ali nitko ga ne doživljava.
#73 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Baš to. Dobar vođa mora biti prgav, a takav je Kukoč. Njemu je svejedno dali igra protiv San Marina ili Argentine - vjerujem da nebi poštovao niti jednog njihovog igrača, niti pao u afektu zbog jednog "Mesija". Prilično su "meka" reprezentacija, jer im je kapetan - balerina. Dobar je s loptom, ali loš borac. Treba ih sve potjerat u trk, čvršću igru, igrati na igrača, i to je to. Njemački nogomet, a ne brazilski. |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
Slažem se, ali s pokrićem. Recimo arogancija koju ima CR ima pokriće. E kad isto nabavi, nema problema. CSKA u kojem igra je rang Dinama tako da treba malo žganaca još pojesti i biti će onda ok ![]() P.S. gledam transermarkt.. pa ta Sofija ima 12 milja eura momčad dok Dinamo 52, a sam Kukoč vrijedi 250 tisuća eura. Ajoj majko, ispravak netočnog navoda XD http://www.transfermarkt.com/cska-so...saison_id/2014 |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
|
Nije niti vrijednost momčadi nužno neko mjerilo. Po toj logici dinamo bi trebao biti neki ozbiljan klub, a znamo da ga u europi redovito našamaraju i mnogo jeftinije momčadi. BTW da se mene pita nebi ga zvao. |
![]() |
![]() |
#77 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#78 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
I kao da nije dovoljno što je situacija takva kakva je, nego još po forumu srećeš likove koji takvu situaciju podržavaju. Takvi ti likovi s jedne strane pokušavaju ostaviti dojam da su kulturni, ne ustručavaju se u osudi huliganizma i bakljada, protiv su svakog seljaštva, a s druge strane, daju bezrezervnu podršku ljudskoj spodobi koja je utjelovljenje svega nabrojanog. Riječ licemjerje izmišljena je upravo zbog takvih likova. Kada im to spomeneš, u replici uspiju složit jedino "umro sam od smija" i brzo se prešaltat na neku drugu temu. Ali dobro, već smo se pomalo na to i navikli. ![]() Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 12.10.2014. u 17:57. |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo u prilog napisanom jedna slika koja govori više od 1000 riječi http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...2_706071S0.jpg |
|
![]() |
![]() |
#80 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#81 |
Guest
|
Kad se sjetim da se slikao sa kumom onog četnika-kriminalca Ljube Zemunca. I to nam vodi HNS i priča "kako je nedjelja dan za misu" |
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema euforije, no nije da nema samo euforije. Nema nikakve zelje i zanimanja za tom reprezentacijom vise, a to je ono sto je najgore. Izgubili smo famozni kult, a onaj koji tvrdi suprotno stvarno vise ne vidi pravo stanje stvari. Vise je tu cimbenika, nije sve u mamicima, boysima, itd. Mislim da je ponajvise sto se izgubilo povjerenje u nase izbornike opcenito. Pogledaj samo kovaca, lik experimentira na SP-u. Pozivanje sammira i sl. igraca. Ok, njegovo misljenje, izbornik je. Sve 5. No di mu je sada taj sammir npr? Zasto ga vise ne zove? Nadalje, navijacima se sigurno ne svidja onakvo sikaniranje vukojevica i posebice dudua. Ogi mozda nije neka superzvijezda, no djeluje kao korektan momak. I uvijek je davao i 110%. Dudua da ni ne spominjem, i lik mu prosjedi prakticki sve utakmice na klupi. A meni je iskreno i danasnji dudu dva koplja jaci od mandzukica. Pogledaj sada primjer shife, covjeka koji je svaku utakmicu za reprezentaciju odigrao gotovo pa savrseno. I nema ga ni na radaru vise. Dok se jednog pranjica gura kao da mu je 20 godina. Kad smo vec kod pranjica, logicno bi bilo da je isti igrao protiv malte. Jer trebali su nam proboji po boku, nije da se valjda plasimo kontra napada od tih liliputanaca? No ne, idemo ubaciti covjeka koji nije nikad ni igao u sluzbenoj utakmici za reprezentaciju. A pranjica cemo ubaciti protiv bugarske gdje nam realno treba bocni koji zna i obranu igrati. Ukratko, previse nelogicnosti. Previse sumnjivih stvari i poziva. Previse gluposti. I jos tome dodaj neke tipa srne i sl. koji igraju preko neke stvari i dobijes sadasnje stanje. Naravno, mozda grijesim u nekim stvarima. Mozda u svim. No to je samo moje misljenje, i na zalost ne vidim dokaza koji ce me uvjeriti u suprotno. Jos vise od same reprezentacije me razocarao Niko od kojeg sam ocekivao sve (pa i neuspjeh), ali sasvim sigurno ne takav odnos prema navijacima i vise od svega - bivsim suigracima. |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
|
Citiraj:
A u ovom slucaju to je ocito meni. No naravno, najlakse je nekoga optuzivati za gluparije a ne vidjeti da radis upravo istu stvar za koju mene optuzujes. Posto sam lijepo prozvan, da ti odgovorim: Ne, ne volim mamica. Niti takve likove u nogometu opcenito. No ne volim ni vecinu boysa, torcidasa, itd. A njih volim jos manje od mamica. Jer su opcenito zgubidani koji nisu donijeli nista dobra, kako tom dinamu kojeg spominjes, tako ni ovoj banana drzavi. I opcenito ne volim ulaziti u takve teme. Jer tema bi trebala biti kvalifikacije za EP 16, no kao i u svakoj drugoj temi, uvijek ce se naci jedan pametnjakovic koji je pametniji/bolji/jaci (sam odaberi sta ti odgovara) od svih drugih. Zadnja od mene na temu mamica/dinama/boysa i sl. spodoba. Dovoljno kulturno? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
Išlo je na moju, no takvih sam ja "pravednika i poštenjaka" upoznao dosta u svom životu. Štoviše, svima im je bilo zajedničko da im uvijek to "mučeništvo" nekako isčezne dok se treba uguziti na neki posao ili možda nešto zaraditi, profitirati na neki način. Novcima se ne može kupiti ta životna ironija. Kakvo kino, kakvo kazalište ![]() Ja se ne pravim kulturan, ja jesam kulturan i to se vidi iz mojih postova. Moj je stav jasan i to ne treba biti zabune. Puca mi krasni k za Šukera, Mamića, Vrbanovića, Kovača i sl. Jedino što me zanima su rezultati, solventnost i način na koji je Hrvatska prezentirana u svijetu. Može biti crni vrag na čelu HNS-a, može igrati Kukoč na beku, može i Ivanišević ne givam flying fuck dok je rezultat tu. Isto i za klubove. Fan sam Reala od kad znam za nogomet, bio sam na Bernabeu, plaćam članarinu i imam svoju iskaznicu kao navijač. Briga me da li je na čelu Perez, Butangero, Mladen Grdović ili Bashar al Assad. Dok su tu trofeji i dok je klub solventan dalje ne gledam. Žalosno je da se tema na forumu spušta na osobnu razinu, to izbjegavam. No, eto s nekima je to jedini način komunikacije. Sad but true ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Puca ti q za ove gore navedene ti bi samo rezultate i solventnost, kaj ti nije jasno da je to direktno vezano? Kovacu repka je isto kao 55godisjoj blagajnici iz konzuma mjesto ministra financija. Pljuga u Brazilu, ali ok, spanjolci i eng su isto, aha, onda sve 5. Uvijek bu jedan "div" posrnuo imamo cool razlog nikad ništa osvojiti. Ovi kaj sada upravljaju energetikom i svime u hrvatskoj nisu jos gori od terorista i bandita? Tipkas stvari oko kojih se svi skazemo a onda potegnes zakljucak u najmanju ruku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() http://www.index.hr/vijesti/clanak/m...ga/777006.aspx ![]() |
|
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mene je osobno sram naše repke. Takav osjećaj imam kada gledam taj jad na terenu. Netko priča o Kukoču da ga treba pozvati, i ja to podržavam. Ma ne mora mi frajer znati igrati genijalno, neka čovjek kiksa, ali mora imati srce. Zato se i razvio kult, jer se "mislilo" da igrači imaju srce, da daju sve od sebe, da igraju hrabro, a ne ovako kao sada. Pred kraj Bilićevog mandata je kult počeo padati, s kontroliranim nogometom sve ode vrit. Fali muda, fali srce, ako već vežemo nacionalizam i ponos uz repku, onda neka nogometaši to i pokažu na terenu. Realno, kazalištu nije mjesto na stadionu. A što se hns-a tiče, svi znamo kakva je to institucija i čemu služi. Općenito fifa/uefa, to je samo pranje love za veće igrače.
#90 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sve sto treba je da Kovač kaže da nije bilo dobro u Bugarskoj. Ali to bahaćenje i neznanje je sindrom koji zahvaća znalce kao što je Jurčić recimo. A gledajući izbornike u zadnjih 15 godina,meni se čini da je jedino Bilić napravio nešto od repke na početku svog mandata dok se i on nije izgubio. Problem je kod egoista da je uvijek netko drugi kriv za neuspjeh. Kako u običnom životu tako i u sportu. |
![]() |
![]() |
|
|