|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bocno je udario u bager Kada su vidili, medics su se navodno drzali za glavu. Sutil je minutu prije izletio na istom mjestu, bio je pored i gledao sto se dogadja cijelo vrijeme - kasnije kada je radio intervju za njem. tv izgledao je jako sokirano i nije htio govoriti o tome sto je vidio... Bianchi je hitnom prevezen u najblizu bolnicu, mogli su i helikopterom ici ali su ga iz nekog razloga ipak prevezli autom (kombijem hitne) http://i.imgur.com/RHLYgpw.jpg http://i.imgur.com/dpjp8oZ.png http://i.imgur.com/RHLYgpw.jpg http://tinyurl.com/ncpravq to je to od informacija zasad |
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
[QUOTE=draksa;2671453]Ma kakva Honda Kasne godinu dana za svima u razvoju motora ,a svi ocekuju od njih da naprave neko cudo od 1k ksa i potrosnjom na kapaljku A ti vidim imaš kontakte sa direktorima Honde, kada znaš da su oni prošlih par godina sjedili i ništa ne radili pa sada kasne sa motorima godinu dana, pa će McLaren i ostatak ekipe koji potpisuje Hondu biti kanta za napucavanje Marushi i Catrehemu.To tako dobri , mali, glupavi Japanci inače rade , da bude zanimljivije ulaze u F1 sa zastarjelom tehnologijom. Pa čestitam stručnjače sa provjerenim informacijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Honda je pocela razvijati motor ove godine, ostali su poceli prije Nemaju testiranih km u svojim motorima gdje ostale ekipe imaju cijelu sezonu Nisam nigdje rekao da ce se borit za zadnje mjesto, vec sam rekao da svi imaju prevelika ocekivanja od Honde te da ce oni nekako magijom uspjeti napraviti savrsen motor |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |||
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Prki nemoj se ljutit, ali mislim da nisi u pravu...sjećaš se kako su se 2013 za Mercedes pojavile glasine da je za oko 100KS jači od konkurencije... engine has 100 horsepower more than the Renault or Ferrari ...što se donekle pokazalo točnim! Sada se za Hondu priča nešto sasvim drugo... Honda V6 heavy on fuel consumption and low on power ...a svi znamo da kada se o takvom nećemu počne pričati to obično bude i istina. Najbolji primjer su Vettel-ov odlazak iz RedBulla i Alonsov u (90%) McLaren.
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja također dijelim mišljenje da je nemoguće (Honda) "preko noći" razviti motor koji će biti kokurentan, a kamoli nadmoćan u odnosu na ostale proizvođače motora. Svaki proizvod pokaže neke dječije bolesti, a nemoguće je to sve uskladiti na stolu (hardwer i softwer), nego u realnim uslovima, tj utrkama. Ipak se tu radi o visokoj tehnologiji. Moje viđenje utrke. Dosadna zbog uslova za vožnju. Značajna za Hamiltona, ali mislim da danas niko nije htio puno rizikovati. Fetel pokazao da podiže formu (sa 9. na 3.mjesto). Ferarijevci i ako ga nisu voljeli promijeniće mišljenje kad bude dizao pehare za njih,(pretpostavljam da će imati najviše fanova). Alonso ni kriv ni dužan pada u poretku, a Ferari ostao bez boda. Ako Merc završi utrku kao danas u Sočiju može da proslavi titulu (šapanjac ili votka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Odmaraj, želim ti brz oporavak, da opet komentarišemo F1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Dosadna utrka vecinu vremena, nekuzim ZASTO su opce krneuli vozit po onok kisi ? Draze bi mi bilo da su odgodili start za 15-20 minuta nego se vozili 10 krugova iza SCa ![]() ![]() Nadam se samo da ce Bianchi biti dobro jer ovo sto citam ne zvuci nimalo dobro ![]() FIA statement on Jules Bianchi’s crash On lap 42, Adrian Sutil lost control of his car, spun and hit the tyre barrier on the outside of turn seven. The marshals displayed double waved yellow flags before the corner to warn drivers of the incident. A recovery vehicle was despatched in order to lift the car and take it to a place of safety behind the guardrail. While this was being done the driver of car 17, Jules Bianchi, lost control of his car, travelled across the run-off area and hit the back of the tractor.
![]() |
#1268 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam gledao utrku (jako cudno), ali kad vidim sto je bilo, drago mi je da nisam. Nadam se potpunom oporavku Julesa, kad god se to dogodilo ![]()
![]() |
#1269 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Je suis Schumi
|
Vise sam mislio na nesrecu. Poginuo je Andrea de Cesaris ![]()
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#1274 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa normalno da mase kada je iza tocke zelene zastave opasnost prosla. To uopce nije propust. Propust je sto je na tako opasnom i brzom zavoju dizalica isla van. Trebali su SC prvo poslati.
![]() |
#1275 |
Freelancer
|
Sta niko nije gledao SOCHI ![]() BTW ako utrka bude i upola zanimljiva kao GP2 koji je maloprije zavrsio na istoj stazi bit ce odlicna. U GP2 su se i trojica vozili u zavoju jedan do drugoga, stvarno je bilo puno, puno pretjecanja u GP2 a staza je dosta siroka pa ima mjesta za obilazenje i mimo DRS zone.
![]() |
#1276 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene je nakon prve 2-3 utrke ostavila volja za gledanjem. Prije sam proveo vikend pred tv-om prateći FP, kvalifikacije i utrku, sad mi je dosta da samo pogledam rezultat kvalifikacija i utrke. Marussia nema trećeg vozača? Vidim da je samo Chilton vozio u kvalifikacijama
![]() |
#1278 |
Je suis Schumi
|
To se spominjalo ovih dana, tako da je to valjda razlog. Po meni ok potez. U zadnje vrijeme samo procitam poneku vijest i zavirim na forum jer sam slab s vremenom, ali danas sam na yt pogledao krug po stazi. Jao koji ocaj. Slici Valenciji i mislim da bi rejs mogao biti shit...
![]() |
#1280 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Je suis Schumi
|
Tek je pola sata proslo. Spavao od petog kruga do sad. Zbilja ne vjerujem u koje sranje se F1 pretvorila. Trebao sam se nazderati, popiti pivo, prdnuti i uzivati u finom danu. Sad cu sam jesti zbog ovog sranja ![]() Edit: Upravo je i stream krepao. Jos bolje ![]()
![]() |
#1285 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
meni je dosadilo i ugasio sam stream koji sam nasao da radi. bilo je zanimljivo gledati nekih 5 krugova, ne znam, dosada.............
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Squirellstream HD na pola ekrana, a na drugoj polovici surfanje. Uglavnom sam slušao utrku. Kakva je to utrka gdje dođeš do kraja na praktički jednom setu guma? Ništa zanimljivo nakon prvih 10 krugova, čak ni kraj gdje sam očekivao da će Rosberg pasti zbog guma. Frajer još i najbrže krugove radi...
![]() |
#1288 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Freelancer
|
Ovo s gumama defintivno nije normalno. Soft traje 40+ krugova a medium moze 100 krugova bez prblema. Cemu ih onda treba i mjenjati, ako tak misle nek naprave jedan set za sve i gotovo, ustedit ce jos vise para.
![]() |
|
|