|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2002
|
Tiskane pločice
Ovo baš i nema veze sa hardware-om ali jako hitno mi treba! Ima li na ovom forumu netko tko slučajno id u Ruđer u Zagrebu i slučajno u 3 razred jer mi hitno treba pločica (tj. shema iz PCB-a) iz radioničkih vježbi!?!? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
koliko god mi toga znali i imali ovdje uvijek se nade netko tko nas podsjeti da se nismo priblizili bogu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
wOOt :confused: Gospar skidaj se s tih droga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Re: Tiskane pločice
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Rak šta je sa tvojim blokovima?????? Flasher reci koja ti shema treba?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Pitanje... Nakon sto vas netko prisili i natjera pod prijetnjom zivota (jer je tako jedino i moguce) da popusite joint, vi radite sljedece??? 1. Pijuckate sok i igrate Civilization. 2. Jedete cokoladu i igrate Diablo. 3. Bacite se u fotelju, jedete cokoladu i pijuckate sok dok gledate Matrix. 4. Nista od navedenog. 5.Sve od navedenog. P.S. sve gore je SBBKBB...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ne znam za vas starije (premda ih ja zanam 10-tak) ali nas mlađe baš i netreba puno nagovarati za joint. A kada se napališ najbolje je uzeti 2 l soka, sendvić, i igrati igru koja vam je najnapetija u tom trenutku (sve vam ovisi o "filmu" koji vam u tom trenu upadne ![]() Nadam se da ovaj post neće naići na nerazumjevanje jer svi mi znamo da je trava problem mladeži samo što je mladi ne shvaćaju kao problem. A sad od osobe do osobe je kako će shvatiti travu: kao ljestve za neku jaču drogu (budale) ili za užitak tj. za povremeno konzumiranje i smijanje. "Don' t drink and drive take yoint and fly" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Feldwebel
|
Recimo da sam malo jače informiran o drogi i to dovoljno da me iste srah i da je ne uzimam. Trava i nije tako štetna i loša stvar kako se reklamira. Ona je u mojem slučaju daleko manje štetna nego piva. Trava je za organizam nešto štetnija od jedne pive i jedne cigarete. Samo postoji i istina da uz jednu pivicu popušim više od jedne cigarete i da se u trenucima opuštanja znam od iste i napiti a uz to ide i jako puno cigareta. Od trave je moguće postati ovisnik ali nikako teže nego o alkoholu. Da ne govorim da je puno lakše postati ovisnik o cigaretama. Cigarete i alkohol se javno prodaje u trgovinama i nitko u tome ne vidi problem. Sada pogledaj broj ovisnika o drogi i broj pijanaca koji se šetaju po lijepoj našoj pa češ vidjeti određeni nesrazmjer. Pijanaca ima na svakom koraku samo što je to normalno da netko tetura po ulici pijan, a kada se vidi neki napušeni onda je to propalica. Da ne govorim o tome koliko takvih dolazi na posao pijan. U vlaku je vrlo mala šansa da ćeš uletiti u kupe sa svim trijeznima ljudima u njemu. Putovao sam jako dugo u vlaku i znam kakav je postotak trijeznih. Koliko sam samo puta u redu za plačanje računa imao iza sebe "čovjeka" koji se morao napiti da bi platio račune. Od njegovog mirisa su mi se skoro otopile šajbe na naočalama. Napušenog ne bi niti primijetio. Da ne govorim koliki je postotak agresivnih koji su pijani i koliko su me puta fizički napali takvi. Na sreću se znam braniti i dovoljno sam pametan da ih ne osakatim i znam se povući kada je vrijeme. I ti ćeš se napiti na dočeku nove godine ili češ popiti koju pivicu ili bar šampanjac u 0.00 i to će biti jako normalno. Alkohol, cigarete, kava, kockanje i sl se smatraju porocima, a trava se smatra ovisnošću. To se zove LICEMJERJE. NE. Nisam zagovornik legalizacije lakih droga nego sam za zabranu svih opijata koji mogu dovesti do ovisnosti. Prvenstveno tu mislim na cigarete i alkohol. Onda tu dolaze i sve ostale vrste ovisnosti (klađenje) i neke stvari koje državu strašno puno koštaju i uništavaju obitelj a ne mogu se svrstati u ovisnosti. Ne smeta mi što je netko protiv droge jer protiv nje svakako i treba biti. Mene smeta licemjerje onih koji se svako malo napiju, nikada nisu probali ni jednu vrstu droge i pričaju protiv nje. Masu mojih prijatelja je takvo. Još i kažu da je bolje se napiti. Stvarno sam pokušao shvatiti što je tu bolje.
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
oni koji su probali dobro znaju sta je bolje, ali necemo vise o tome jer ne bi smjeli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|