|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
ekipa u edigital-u nastoji maksimalno izaci u susret premda bi trebali poraditi da budu malko brzi ali ok jako su fleksibilni i korektni sto je danas rijetkost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#1203 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
sorry al malo mi je glupo to tvoje ocjenjivanje "trgovina" a i vidim instar si "ocjenio" ![]() NHF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima li netko kod za besplatnu dostavu, a da mu ne treba? Može na PM. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
nije ni to loše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
stigao na email novi katalog http://www.edigital.hr/hirlevelek_sh...&email=#EMAIL& stvarno hrpa snizeno,extra ponuda,pogotovo za tve i gledam,niti jedan proizvod iz kataloga nije raspoloziv katalog stiga na email u 10:48,ja ga otvoria u 12:00 extra daju akciju,a bice jedan komad svega na skladistu namjerno zavlacenje (potencijalnih) kupaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Premium
|
Ja sam uspio naručit ovaj lg...oko pola 12...par minuta nakon toga pisalo da više nema. Sad bi bio fail da dobijem mail da ništa od tv-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Premium
|
Evo meni su čak i poslali tv ![]() Izgleda da ih je bilo malo ili je bilo onih koji su uzimali više komada. Ajde da se i meni jednom posreći.. Mada neću brzat dok ne vidim tv, možda je i rabljen ili polomljen xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Poštovani! Narudžbu ste napravili 20.9. (subota) potrebno je oko 5 radnih dana od dana narudžbe da artikl zaprimimo u poslovnicu. Pošto je narudžba napravljena u subotu ona je krenula u proceduru tek u ponedjeljak tako da artikl iz Vaše narudžbe još nismo zaprimili kod nas u poslovnicu. S poštovanjem, Andrea Ujlaki Extreme Digital Importanne Galleria, 10000 Zagreb, Iblerov trg 10. Extreme Digital Adria d.o.o. 10090 Zagreb, Kovinska Ulica 4./A I dalje Kikiriki firma... danas je 6-ti dan kako sam nesto narucio i sad se iz zaprimljena narudba promjenilo u citiram: " Rezervirano ali se jos ne moze preuzeti" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Premium
|
... Zadnje izmijenjeno od: ivosimec. 26.09.2014. u 20:00. Razlog: krivi post |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Čisto sumnjam da je toga fizički bilo, ili ako jest par komada - ovo im je više bilo stvaranje hypea/popmoznije reklamiranje bla bla bla Tako da ne morate plakat, uostalom Citiraj:
![]() |
![]() |
#1219 |
Premium
|
Pa očigledno to nisu komadi iz 2014 nego ranijih godina kojih je na skladištu ostalo xy komada... udaralili su 50% od cijene i naravno da je planulo u par minuta. Ja sam uspio brzo reagirati i ugrabiti, tako da vjerujem da nije namještaljka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo malo nastavka sage o ovoj prcvarnici ![]() Code:
Poštovani! Molim Vas da nam proslijedite Vaše puno ime i prezime kako bi Vašu narudžbu mogli predati HP-u. Hvala! ![]() Posaljem socan mail jedan da kog oni prave budalom itd.... Stigo odgovor i zgaravica sa njim: Code:
narudžba je pripremljena za isporuku danas ujutro kada su zatraženi Vaši podaci ![]() Jos zanimljivije je da se pravdaju da za HP moraju sve pripremiti do 13h i da poslje 13h nema slanja i cudna li cuda u 13:04 traze podatke od neceg sto je ujutro pripremljeno i "gdje se vidlo da nema podataka za slanje". Code:
Iste podatke Vas ne bi tražili da su vidljivi u sustavu. Podaci su sada unešeni u sustav. Mislim nista bitno nisam narucio, sitnica za 200kn ali brate kako se to mulja i laze umjesto da ljepo kazu da su malo zaboravili i sve ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Taman i da imaju 50 kom, opet će se javiti 51. i reći da on nije uspio kupiti i da je to sve prevara. Potpuno istu shemu imaju svi veliki supermarketi, jeftine stvari oglašene u letcima nestanu čim se otvori trgovina. Citiraj:
Opet se trči za niskim cijenama pa će opet bit plakanja kod reklamacija i kukanje po forumu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema nigdje drugdje, artikl je specifican i jeftiniji je za oko 100kn nego vani gdje sam nasao a onda sto se tice garancije na istom sam. Uzeo od njih ili vani sa ebaya dodje mi na isto... neka radi/izdrzi jednu godinu i ok je, svejedno je garancija 1g vani kao i kod njih. Ma sitnica ali eto, specificna i nisam je mogao drugdje naci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam imo pozitivno/negativna iskustva...Uze kod njih dosta stvari tijekom zadnjih godinu dana... Tablet, 2 mobitela, battery grip za fotic.. Jedini sam problem imao sa jednom od mobitela..samsung s4 Nesto je zafrkava i odlucio sam ga dati na servis.. nađem ja račun i jamstveni list kad ono imei na mobitelu ne odgovara ovome sta je na jamstvenom listu i kutiji.. I sad ja ode do ducana s obzirom da onaj njihov broj tesko dobit... stalno te vrti automat u krug... I dodem tamo objasnim gospodinu vezano za imei i kaže on samo malo.. i ode sa mobitelom otraga i vraća se za par minuta... Nesto tipka u komp i kaže da su oni prodali mob sa jamstvenog lista u 2 mjesecu (ja kupio u 6) i da je doslo do zbrke netko je vjerovatno stavio krivi mob u krivu kutiju... i potvrdili mi novu garanciju... tj. nadopisao je samo novi IMEI..dao mob na servis i popravili ga u jamstvu. dobro da nije bilo problema Sad naručio jedan drugi mob pa ću pripaziti na to sa IMEI i jamstvom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Guest
|
Ubo sam kod njih u subotu router, ali mi na kraju ne treba. Idem sutra probat zamijenit za nesto korisno. Javim iskustva tu ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Guest
|
Evo zamjena je isla bez problema. |
![]() |
![]() |
#1226 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Ekipa može mala pomoć. Naime reklamirao sam uređaj kod njih u jamstvenom roku. Jamstvo ostavrivo preko njih te se šalje u Mađarsku na servis. Uređaj se vraća kao da je ispravan. Što je smiješno. Zvao njih da vidim zašto me budalom rade. Dobio odgovor da šaljem na njihov mail prigovor. To sam i napravio. Koliko je zakonski raok za odgovor pošto mi i od 06.10. nisu odgovorili. Koja je procedura za dalje? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa naravno da nije, samo su ga vratili kao što sam ga i poslao... ![]() Servis kaže da je sve u redu! Ja kažem da nije, a osim toga dovoljno je pola sata da bi se vidjelo da je uređaj neispravan, toliko o njihovom testiranju. @ partwish Thx, nema veze, od njih sam dobio automatski odgovor sa brojem upita. I na mailu se vidi datum i vrijeme. Budem pričekao 15 dana pa ću ih prijaviti. A šta da radim kad se rade grbavi (nije do njih do servisa je ![]() Zadnje izmijenjeno od: Enter Sandman. 10.10.2014. u 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|