|
![]() |
#991 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Voli fotkati ali je prioritet da mob radi glatko i da nije prevelik. Uglavnom ga koristi za surfanje, fejs i viber. Imas neki drugi prijedlog za 1500kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Registered User
|
Ma dolazi sa Vip Racera tako da ce sve biti bolje od toga ![]() Gledam jos s4 mini i g2 mini ali mi se Moto cini kao bolja opcija prvenstveno zbog ekrana tj. reze |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mislim da je od ovih navedenih Moto G 2nd najbolja kupnja. Definitivno će najglađe raditi i imati redovito updateove. Ali ako misliš da joj je 5" preveliko, onda G 1st. Ali kao što kokos reče, kamera je loša. Onda razmisli o G2 miniju. Slobodno posjetiš temu o LG mobitelima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozdrav ekipa, svoju Moto G prodao sam davno ali imam jedno pitanje u vezi roaminga. Naime osoba kojoj sam prodao mob kada napusti drzavu i udje u roaming ne može primati pozive niti poruke ali ta osoba može zvati i slati poruke prema drugima dok se nalazi u roamingu. Na mobu je zadnji sluzbeni android i tmobile kartica, da li se je netko od vas susreo se s ovim problem ili možda zna nešto više u vezi njega? LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Na mrezi joj je blokirano primanje poziva i poruka dok je u roamingu. Neka nazove svoju SZK i trazi da joj iskljuce to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Registered User
|
Da li netko mozda ima orig. flip case za Moto G? Vidim po reviewima da se spominje kako je magnet jak i da blesira mobitel? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Da magnet je prejak ne samo da izblesira mobitel nego dok hodaš ulicom privlači automobile čak i avione ako lete ispod 10000 m ...kakve sve gluposti izmišljaju o Moto G i svemu vezanom uz ovaj mobitel. Jedina mana kod flip case-a (meni osobno) je ta što mobitel nije dovoljno zaštićen te se ošteti ako ti padne (prijatelju je pao sa male visine i na dva mjesta ima oštećenje). Cijeli desni, gornji i donji rub su nezaštićeni te po centimetar sa obje strane lijevog ruba, osim toga ovaj dio koji ide preko zaslona se pomiče pa prilikom pada može doći i do oštećenja samog zaslona. Očito taj magnet koji privlači automobile nije dovoljno jak da toliko čvrsto drži ovaj dio koji se preklopi. Da ne shvatiš krivo magnet je dovoljno snažan da se ovaj dio koji ide preko zaslona ne može otvoriti slučajno, ako mobitel okreneš napoako ili ako ga treseš, znači jako je dobar, samo što ovaj dio koji ide preko zaslona "klizi" u svim smjerovima po oko 1 cm, naravno ne sam od sebe nego se pomiče prilikom pada ili kad se na njega primjeni neka sila. Tako isto ako je u đepu dio preko ekrana može se pomicati dok hodaš pa ako u đepu imaš još ključeve ili nešto takvo... Ja isto imam flip case (bijeli) i super mi je u kombinaciji sa crnim rubom zaslona koji je naravno izložen oštećenjma. Ako hoćeš fancy izgled ( a to što ne moraš svaki put kad hoćeš otljučati mobitel stiskati power tipku je samo plus) onda je flip case pravi izbor ako hoćeš bolju zaštitu onda nešto drugo traži. U devet mjeseci nisam nikada imao niti najmanji problem sa blesiranjem mobitela zbog bilo čega a kamo li magneta (a ni prijatelj isto), a sad možda je netko i srušio avion sa tim magnetom u to ne ulazim, ovo su samo moja iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Registered User
|
Ok, ja samo prenosim ono sto sam procitao. Ima i po forumima o tome i u reviewima na Amazonu. Ocigledno je da nemaju svi taj problem tako da cu vjerojatno naruciti jer nisam nasao alternativu koja mi se svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Dodao bi za kameru, ona je ispod prosječna samo ako su prosjek flagship modeli. Kamera je sasvim zadovoljavajuća, dosta često na poslu slikam tekst i specifikacije u zamracenim prostorima i tu kamera ubija kompakt fotoaparate, led blic i fokus odlični. Tako da će slike za fb, instaliram i sl. biti zadovoljavajuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Registered User
|
OK, nece zena flip case ali bi nesto trebali nabaviti pa sad gledam origigi grip case ili one jeftine bumpere sa ebaya. Da li netko ima Grip case? Najjeftinije ga nalazim za nekih 140kn preko ebaya, jel to ok? BTW Nakon dva dana igranja moram priznati da je Moto G stvarno odlican mob za tu lovu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Recenzija Moto G (2014): http://www.gsmarena.com/motorola_mot...eview-1139.php Super mobitel i sve ali povećali su ekran na 5'' a nisu povećali bateriju ![]() Sad je Moto G 4G privlačnija za kupnju, ima dulje trajanje baterije i podršku za Micro SD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Registered User
|
Ali ako joj spustis brightness onda je ista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Motorola Droid Turbo http://www.phonearena.com/news/Motor...hablet_id60972
![]() |
#1011 |
Premium
|
Nexus 6 By Moto http://9to5google.com/2014/09/24/exc...ming-nexus-6x/
![]() |
#1014 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Premium
|
Još malo novosti o Nexus 6 http://www.androidpolice.com/2014/09...kers-and-more/
![]() |
#1016 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Koma, cigletina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nebi rekao da će nexus ići na 5,9" ekran. Ovo su još uvijek samo nagađanja. Gle, do sada je (zadnje dvije generacije) Nexus baziran na LG G modelima, vjerujem da će i ovaj puta biti tako, jer G3 ima daleko najmanje rubove a i onda na njemu 5,5" nije toliko glomazno, dapače, prihvatljivo je vrlo. Dakako, ovo je samo nadanje moje, ali nekako sumnjam svejedno da će ići na 5,9".
![]() |
#1018 |
Premium
|
Prve fotke Nexus 6. Potvrđen 5,9" ekran. http://www.androidpolice.com/2014/10...ile-commuting/
![]() |
#1020 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|