|
![]() |
#1831 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Danas sam bil u slony ducanu, bil je izlozen u izlogu. Pa dost mi malo to izgleda, ocito sam predugo vremena na 5" inčnim smartfonima, pa sam izgubio pojam za malo ![]() Al kolko sam cital komentare, pomak je na: veci display, brzi proc (nebitno, isti vrag ko i na prijasnjem) zvucnici su navodno poboljsani, al nezamjetno, ekran je navodno neprecizan, valda nije kalibriran kak spada, kod fotica su pak oprečna mišljenja, dobar-nije dobar.. Gledajući slike koje radi su ok, baterija je odlična... |
![]() |
![]() |
#1833 |
Guest
|
Sad sam skužila da Z3 podržava samo nano sim. |
![]() |
#1835 |
Guest
|
Baš sam jučer raspravljala o tome. Kaže, ovako mi obični smrtnici ne vidimo razliku (osobno znam jer sam uspoređivala 5" Prestigio 720p sa Z 1080p), ali ljudi koji se baš bave mobitelima i kroz čije ruke prođe desetak različitih modela tijekom dana, kažu da se razlika vidi na kilometre. |
![]() |
#1837 |
Guest
|
Pitaj ih :P |
![]() |
#1838 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sony Xperia Z3 underwater unboxing ^^ https://www.youtube.com/watch?v=uIf9GdCzY_Y |
![]() |
![]() |
#1839 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1842 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1843 |
Premium
|
Novi flagship - Z3X http://www.gsmdome.com/sony-xperia-z...0-cpu-4-gb-ram
#1844 |
Guest
|
Just another phablet. |
![]() |
#1846 |
Guest
|
Ne pratim ostale forume na xda, ali me zanima kakva je podrška za novije flagshipove poslije Z, dakle Z1, Z2 i compact verzije. Jer Sony ih toliko brzo štampa da ne znam kako onda zajednica na xda reagira na to. Recimo, dan danas Arc ima veći support nego Z. Z forum je uvijek bio relativno mrtav. Naravno, support i development su tu, ali daleko je od xda slave koju Arc nosi. Ustvari, uopće ne shvaćam zašto je Arc dobio na tolikoj popularnosti uz hardverski bolje modele (read SGS2). |
![]() |
#1847 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1848 |
Guest
|
A da možda pročitaš cijeli post umjesto da izvlačiš jednu rečenicu iz njega? |
![]() |
#1849 |
Premium
|
Nažalost, Sony ne radi na AOSP ROM-ovima za svoje uređaje http://www.androidpolice.com/2014/10...someday-maybe/
#1850 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sony rom je već 99% aosp. I to mu nije na pohvalu. |
![]() |
![]() |
#1851 |
Guest
|
Po meni je dobro da je blizu stock androidu. Inače hrpa Xposed modula ne bi radilo. |
![]() |
#1853 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Otključavanja bootloadera na Z3 i Z3C dovodi do problema s kamerom: http://www.phonearena.com/news/Unloc...s-warn_id61292 According to Magnus Sandin, the reasons for this reported behavior are the missing DRM security keys in devices with an unlocked bootloader, which leads to the malfunctioning of the “proprietary image processing”. Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 03.10.2014. u 11:19. |
![]() |
![]() |
#1854 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
šta s Z2,Z3 Z3c na njuškalu? da nema nitko da uzme na pretplatu pa tamo proda? ![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
|
![]() |
![]() |
#1858 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001