|
![]() |
#781 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ako nemaš, plz, ne iznosi 'iskustva' 3.5minutnog rada s s5 u tcentru/vipcentru -.-
![]() |
#782 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
DA, cura ga je imala do prije tjedan dana i bar pola sata dnevno mi je bio u rukama. A to sto se ti sad kao vlasnik S5 osjecas uvrjedjen me ne dira ni malo, ja sam samo naveo primjer S5, mogao sam reci i bilo koji drugi. Pa cak i Sonyev UI za koji govore da je lag free opet uma lag. Bio sam vlasnik XZ 18mj. Sa N5 i M8 sam se druzio tjedan dana i ruku na srce moram reci da su "najbrzi". S5, Z2, G3 itd su svi isti kos po brzini stock UI-a, htjeli to vlasnici priznat ili ne, pun je net testova i usporedbe.
#783 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() ![]() I ne, S5 od zadnjeg updejta NEMA LAGG, štoviše fludiniji je od Z1 na zadnjem updejtu i od G3 2/16, također updejtan, iz švicarske nebrandiran. M8 nemam atm tu da mogu usporedit. Isto tako jedan LGOG je pružao/pruža vrhunsko iskustvo korištenja, kako na 4.1.2, tako i sada na 4.4 androidu, pazi čuda, na STOCK LG launcheru ![]() Samo kretenske su usporedbe više i spominjanja touchwiza, ovog onog stock launchera, jer fame od nekad ne stoje, samo teško je to objasnit nekom ko NEMA mob o kojem priča jer je vidio link na jubitou i kao referencu navodi recenzije stare ono, pol godine -.- Tak bi i ja mogao drvit kak je sense smeće najlaggavije u svijetu androida jer je eto sense bio najgori launcher na androidu sve do negdje sense5, pa ne drvim, jer znam da su okrenuli stvari na bolje do te razine da sad imaju najbolji stock launcher na androidu. Dosta ovog tiny offtopica, eod od mene, tema su lg mobiteli.
![]() |
#784 | |
freak
|
Citiraj:
Kažem svakodnevno sam gledao/koristio taj mob dok je cura imala i imao je laga, ne stalno! Tu i tamo, baš kao i svaki drugi! A to je upravo ono što sam i htio reć, također drugima da otpušu s ove teme ako nisu koristili/imali G3 sa svojim komentarima da mobitel "šteka" itd. Jer znam isto da su ga "koristili" u TCentru 3 minute i slično. Poanta svega je da G3 nije ništa "sporiji" od konkurencije, koliko god neki to htjeli priznati ili ne. PS jopis odoh danas popodne do susjeda da vidim kako sad S5 radi na 4.4.4 jer mi je neki dan rekao da je dobio update ![]() Gotovo s OffTopicom. Vlasnici G3, kakva vam je situacija sa panoramskim slikanjem? Jel koristi to netko? Ja često koristim i moram priznat da sam jako zadovoljan kako obavi svoj posao(kontinuirani fokus radi super i ne vide se prijelazi i anomalije)
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.09.2014. u 21:07. |
![]() |
![]() |
#786 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Jel stavio netko na g2 novu verziju clodyg3 roma; 2.0? Odabererem pod prefered network mode; gsm/wdcma i svaki put kad ugasim 3g (use only 2g networks), prebaci mi na auto gsm/wdcma/lte a lte ne koristim. Na prijasnjim verzijama mi je pamtio te postavke.. |
![]() |
![]() |
#788 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Cloudy 2.0 je izasao pred neki dan i cloudyfa je posteno izribao tvorca optimusa, direktno ga optuzivsi za kradu rada tako da ako ima imalo obraza, optimus staje s "razvitkom". |
|
![]() |
![]() |
#789 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
@nastavak na temu o lagu Evo Note 4 nema lag. Barem za sada. Vidjet ćemo kroz koji dan. |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
|
Fulo si temu... TW + 2k = no lag, hmmmmmm.... 805 nije bas tolka zvijer. Proc je nesto malo brzi od 801, grafa u najboljem slucaju 40%. Plus sto jos vecina svega nije optimizirano za taj SOC. Ima par usporedbi sa N4 sa predprodsukcijskim TWom i cak je i G3 bio brzi u otvaranju i M8 naravno. Nisu bas neke, nabrzinhen al nije se N4 bas nes proslavio. https://www.youtube.com/watch?v=OV8_ESdKoD0 Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.09.2014. u 18:46. |
![]() |
![]() |
#791 |
Fresh Juice
|
Pa par postova iznad se raspravljalo o lagu i uspoređivalo tak da nije fulana tema baš. Ja ne pričam sada o brzini otvaranja već o lagu prilikom korištenja(skrolanja i toga). Evo što koristim do sada Note 4 nema laga. Ali, jel potrebno pričati o tome koliko milisekundi neki mob brže otvara nešto? U principu sve se da sredit i sa aosp romom svaki će biti ekspresan. Bitno je da nema laga tokom korištenja, a to što milisekundu kasnije otvori, jbg. To je tako. A i valjalo bi usporedit samostalno, uživo. |
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
|
Da samo nastavljas nes kaj od pocetka nije trebalo bit u LG temi. Fino napises u Samsung temi da koristis Note 4 i da nema laga i bok. Ovdje to zvuci malo trolacki.. Evo Juice, moj G3. Nova + Z3 tema , ART i 0.5 animacije, tak ga koristim u zadnje vrijeme i radi ko zmaj. Nema ni L od laga. To sam snimio na brzaka pa izgleda kak zgleda ali dovoljno dobro da se vidi da radi ko zmaj. Ne treba ni Nova da bi bil zmaj. Radi i stock lancer ok al malo mi je dosadio. https://www.youtube.com/watch?v=Y_i3...ature=youtu.be Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.10.2014. u 19:07. Razlog: IDEO JE |
![]() |
![]() |
#794 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ak te baterija ne dira, samo naprijed... |
|
![]() |
![]() |
#795 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je xposed tj. g3 tweakbox bio bitniji pa sam žrtvovao ostanak na dalviku. |
|
![]() |
![]() |
#796 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#797 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Uredno dobivam 5 sati screen on timea. Ne znam kak je to ispodprosjecno. |
|
![]() |
![]() |
#798 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ma mob je odlican, nema kaj, baterija nije kriminal, da se i ona sredit, samo kaj nemrem rec da je odlicna, gledano iz moje perspektive.. Citiraj:
Gledajuci danasnje modele smartfona, po pitanju baterije, N5 je los, a u ondasnje vrijeme (2013) su trebali stavit vecu bateriju, naustrb dimenzija.. Pa pogle G2 neznatno veci sa monstruoznom baterijom, kojeg sam koristil i za kojeg mogu rec, N5 je daleko iza.. Ak stavimo to na stranu, po meni, N5 ne da je najbrzi android samo na doticnoj platformi, nego bi mogao rec bez zadrske ni da mu wp nemre prismrdit ni iz bilo kojeg kuta, gledajuci sveukupne performanse (brzina, fluidnost, ugladjenost).. Ovo je android kako bi u biti i trebao bit tj radit, ukratko.. |
||
![]() |
![]() |
#800 |
Fresh Juice
|
Pa i nije tih. Makar ja sam na custom romu stalno pa oni imaju možda sređen zvuk, pojačan. Kako god, nećeš pogriješit s mobom. Pogotovo jer zajednica je velika i ima svega za njega. |
![]() |
![]() |
#801 |
Xulos :)
|
Ne planiram niti rootati nit ista, eventualno nova launcher i to je to iako sumnjam, google launcher je sad cist ok. Nakon ip5s zelim fluidan i responzivan telefon a nekako mi N5 tomu najvise naginje plus taj crveni mi izgleda bas predobro. |
![]() |
![]() |
#802 |
Potato
Datum registracije: Feb 2012
|
LG G3 - Zaobiđen zaključan bootloader Sad samo treba čekat bumpane ROMove ![]() - dostupna v10L verzija softvera na Tele2 i T-Mobile (putem LG PC Suite-a) friško stavljena, pa još ne znam prednosti/mane |
![]() |
![]() |
#803 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Ljudi evo da sudjelujem i ja u temi, koristim LG Nexus 5 kao primarni mobitel, sa strane jos imam Z1 i iPhone 4s koje cu prodati jer mi ne trebaju, Nexusa cu ostaviti jer je fantastican i najbolji za moje potrebe. Ovo je definitivno najbrzi android uredaj koji sam koristio, ekran je odlican, kamera je dobra (nista vise od toga), a baterija mi je cist ok. Koristim SlimKat 8.0 verziju, sa full gappsima i pobrisano ohoho appova, uz franco kernel jos koji mi se pokazao najfluidnijim, a za profil boja sam si stavio piereligio true rgb profil koji je jednostavno najbolje kalibriran tocnije po mom ukusu. Preporuka svima, s obzirom da sam ga platio 2300Kn (Mobicity), mislim da ne moze bolje od ovoga.. mozda G2 i Z1 uz ovo cudo su jos isplativi
#804 |
Premium
|
Može li mi netko od vlasnika LG G2 Mini pogledati koliki su izlazni napon i struja na punjaču? Dobio sam verziju sa UK chargerom, a ne da mi ga se otvarati kad ga ionako ne mogu koristiti bez adaptera.
#805 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Nigdje ne mogu naći G2 mini DUAL SIM na raspolaganju. Gdje god da su ga i imali ili im još stoji u ponudi je "Out of stock". Je li netko naručivao zadnje vrijeme pa da zna gdje ih još ima? |
![]() |
![]() |
#806 |
Misanthrope
|
#809 |
Premium
|
LG predstavio 20.7MP senzor sa OIS-om http://www.gforgames.com/gadgets/lg-...ved-ois-45483/
|
|