Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.09.2014., 19:59   #8041
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ma pusti te gobline, ja ne znam nikoga tko je vidio cow level i Lord of Bells bossa, to se vidi rjeđe nego Star of Azkaranth
Vidio ja Cow Level, tj Cow Rift i tog Cow Bossa.
Komentirao sam već to, ali vidio sam i taj nivo samo jedanput.

Dotični amulet nikad vidio, imam nekoliko Camea, jedan dobar Xephirian i 2 cold amuleta sam imao, oba sa cold resistance na secondary affixu.
Mara's kaleidoscope mi također nikad nije pao.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Glede diabla, ajde, idem probat solo Grift sa wizom, imam dmga tone... sta nikoga nije briga od mobova da me ne oneshota kad im se digne, a imaju raging hardon za wizzove.
Naravno, act 3 keep level i trci 1 minut kad te oneshotaju, level 33, sa unityem. Oneshot!!!
1500 svi resisti + 620k lifea + unity = oneshot. Ja neznam objasnit sta su ti debili napravili, jesu mozda casey hudsona zaposlili? Em imam ping 79 i na momente rubbarbanda da sam imao delay po 1-2 sec za skilove...daleko sam i dogurao. E da, ni Unstable anomaly ni firebird revive nije procao a nijedan nije bio na cooldownu. Sad ti budi normalan.
Doživih i ja te one-shot deathove na kojima samo piše "Spaljeni was slain" bez objašnjenja.
Pričaju ljudi da je i to neki novi bug koji je došao sa patchom.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 26.09.2014. u 20:06.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2014., 22:36   #8042
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Kažete pravo vrijeme za pauzu, dobro, meni paše

I pot, odavno sam onaj cow rift prešo, pa ti niš ne pratiš
Staro 27.09.2014., 07:58   #8043
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

Datum registracije: May 2002
Bok društvo

imam jedno pitanjce.
nisam znao da tal rasha set ne kombinira djelove iz D3.
uglavnom imao sam chest i amulet, jucer mi je pala i kaciga, no vidio sam da nemam bonus za 3 skupljena,
nakon toga mi je pao tal rasha amulet, pa sad imam 2 po novom.
još čekam chest...
ima neka caka da ovaj stari enchantam da bude kao0 novi
Staro 27.09.2014., 09:49   #8044
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ne. Legacy ostaju legacy

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2014., 09:56   #8045
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

:'(
Staro 27.09.2014., 09:57   #8046
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Jucer je bila komedija, party od nas 4 i ajmo na rekord. I skinili smo rekord, tj, masakrirali ga. Grift 38 predjen sa 2 DS + WD + Wizz.
Al da smo ginili.....jooooj. Cim bace frozen na pod, nije vise da helt nestaje vremenski, instapop lika. Moj WD sa 600k lifea i 1600 all resa je bio oneshotan od svega na lvl 30+...
Otisao na wizza, bilo me sram koliko ginem sa WDom, sta god odleti, mortar, frozen, struja, dodje crv na podu i takne me....mrtav.

Dalje je islo poprilicno dobro, na 39 meni padne ideja za extra dps-om i uzmem DH, wipeali smo ko sretni, elitei nas potrefili sa afixima da bi cigla zaplakala. Nerealno je kako nas sad kolju.

Lvl 38, upgrade gema 80%.....fail na sva 3, da nebi popizdio....

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2014., 10:03   #8047
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Jucer je bila komedija, party od nas 4 i ajmo na rekord. I skinili smo rekord, tj, masakrirali ga. Grift 38 predjen sa 2 DS + WD + Wizz.
Al da smo ginili.....jooooj. Cim bace frozen na pod, nije vise da helt nestaje vremenski, instapop lika. Moj WD sa 600k lifea i 1600 all resa je bio oneshotan od svega na lvl 30+...
Otisao na wizza, bilo me sram koliko ginem sa WDom, sta god odleti, mortar, frozen, struja, dodje crv na podu i takne me....mrtav.

Dalje je islo poprilicno dobro, na 39 meni padne ideja za extra dps-om i uzmem DH, wipeali smo ko sretni, elitei nas potrefili sa afixima da bi cigla zaplakala. Nerealno je kako nas sad kolju.

Lvl 38, upgrade gema 80%.....fail na sva 3, da nebi popizdio....
Ukratko, treba Tiklandian WD koji se zaleti nutra i chainstunna sve prije nego što stignu bilo što baciti
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2014., 10:07   #8048
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Je pot, al dosta je jedan elite da ga nemoze stunnat i party je unisten.
Jer nema nacina prezivit ta sranja, opale jail - 4 mrtva, opale mortar - 4 mrtva, opale frozen orbove na pod - 4 mrtva.

A perdition boss? Teleport i instakill cijelo vrijeme, samo 90 milijardi HPa je imao.... neki su bosovi cista pjesma, drugi su malne neunistivi.

Staro 27.09.2014., 15:13   #8049
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Joj, ajde da bacim jednu brzinsku na HC, i naletim na najbolje leglo goblina dosada... svi rjeseni u 20sec.. mojo i cizme odmah iskoristeni...

Sad se samo ceka jos jedan komad Blackthorne opreme, amulet za arcane prevent vec imam. Pomaze strasno puno, narocito u uskim prolazima, Potion za prolazenje kroz zidove koje bacaju pojedine elite je pod obavezno. I nema da nefali zabave.

da pitam, pao mi jedan Unity ring, e sad, ako imam folowera koji nemoze umrijeti i stavim jedan ring na njega i jedan na mene jel to radi ? Ako tko zna ?
Staro 27.09.2014., 16:13   #8050
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
što biste preporučili njubini ko što sam ja, gdje mi je najbolje farmati iteme?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/48009519

Bilo kakvi savjeti dobrodošli, tnx
Staro 27.09.2014., 16:32   #8051
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Joj, ajde da bacim jednu brzinsku na HC, i naletim na najbolje leglo goblina dosada... svi rjeseni u 20sec.. mojo i cizme odmah iskoristeni...

Sad se samo ceka jos jedan komad Blackthorne opreme, amulet za arcane prevent vec imam. Pomaze strasno puno, narocito u uskim prolazima, Potion za prolazenje kroz zidove koje bacaju pojedine elite je pod obavezno. I nema da nefali zabave.

da pitam, pao mi jedan Unity ring, e sad, ako imam folowera koji nemoze umrijeti i stavim jedan ring na njega i jedan na mene jel to radi ? Ako tko zna ?

Glupo pitanje, kako dobijete ove znakove, čekić-nakovanj-gem?
Gdje je najbolje farmati gobline za portal u adventure modu, ako postoji određeno mjesto?
  Reply With Quote
Staro 27.09.2014., 18:24   #8052
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Gdje je najbolje farmati gobline za portal u adventure modu, ako postoji određeno mjesto?
Icone su ti pod opcije show item icons il tak nest naci ces vec

Gobove u festering woods i Core of arreat
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2014., 21:15   #8053
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova

Uf, ispisao sam pola stranice i uspio sam sve izbrisati pokušavajući ubaciti smajlije.
Da, to je bit Unityja. Dijeli dmg između tebe i folowera (u solo igranju). U grupi između svih živih igrača koji ga nose.
Nećeš postati besmrtan(u solo igranju), ali ćeš puuuuno teže umirati.
Ja protrčim kroz GR 30, i nisam ni blizu da poginem kad ga nosim.
U grupi igram s prijateljom, on ima monka skoro neuništivog, i oba nosimo unity. Isto skoro nikako ne ginem. On ne gine nikako, naravno...
Uglavnom, da još jednom potvrdim, radi.
Kratkius je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2014., 22:24   #8054
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
E hvala za info da unity radi, cim mi pade drugi ide isprobavanje, a danas dva puta brzinski pokrenuo RoS i dva puta leglo goblina naletilo, evo i drugo, ali nist pametno nije palo, taman na 99% rift i eto goblini, s ovim buffom za 10sec i guardian i goblini mrtvi ... zakon

a neki danas blesav dan, u dva runa na T1 palo mi 6 zelenih itema, i 9 legendarnih .. a samo igrao D3 cirka 20 minuta, em ti igre
Staro 28.09.2014., 03:10   #8055
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Odigrali ja i kolega Potemkin 32jku, onako bilo pola/pola
Pola A3 Barracks sa lakšim A4 / A5 monsterima, pola Westmarch sa istim takvim monsterima.

Rekoh ajmo key, bacili 33jku, prešli ju prije nego 32. Također bio A3 barracks veći dio GRifta ali ništa iliti nešto sitno od spomenutih A4 / A5 monstera.
Tu i tamo koji instakill ali ništa zastrašujuće.

Polakomio se ja i reko ajmo i 34 odigrati...
Gemovi koje koristim su ionako level 35+, šanse za upgrade su mi minimalne čak i na tom nivou.
Znači užas, upravo ono što je kolega Bladery copy-pasteo odakle već i to doslovno
Citiraj:
Act 3 barracks level filled with nothing but Anarchs, Corrupted Angels, Winged Assassins and Morlu so you can enjoy ALL the beautiful architecture and atmosphere the talented art and level design team have created as you repeatedly walk 60-90 seconds back to the battle!
I kao što sam već komentirao, dodao bih i Mallet Lordove na popis.
Sa dobrim Wizardom i jakim pet WDom nismo uspjeli završiti na vrijeme i još dobijemo Butchera iliti Man Carvera kao bossa.
Instakill na svaki hit od Bossa, čak sam išao raditi repair i svratio na Cathedral Act I ne bi li skinuo cooldown nakon 2-3 instakilla.

Zlo uglavnom.
GRiftovi su totalna igra na sreću. Sa normalnim riftovima barem znaš protiv čega se boriš, ovdje nema pravila.
33 može biti lakši od 32 ovisno o tome na koje monstere naletiš i naravno o većini mape koju igra odredi.

Nema ama baš nikakvog smisla, gemove vrijedi dići do 25 ne bi li se dobio secondary bonus ali sve više od GRift 30 je čista igra na sreću.

Eh, da; da spomenem i jedan bug na koji sam naletio sa likom iz klana.
Bila je ona nova mapa u igri, vjerovatno znate o čemu pričam i idioti su zaboravili staviti checkpoint na početak iste.
Mapa prije toga je bila A2; nesjećam se imena ali ona mapa na kojoj nađete Gem lika, ide poslije Dahlgur Oasis u Campaign, Sewers uglavnom...
Znači zlo. Pobiju nas elite i onda moramo prošetati cijelu prijašnju mapu ne bi li opet nastavili grindati.
Epic Fail od Blizzarda

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 28.09.2014. u 03:16.
Staro 28.09.2014., 10:22   #8056
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Jucer opet pokusaj na rekord.
Islo bi ok da prvi dungeon na samom ulazu nisu 2 grupe elitea sa frozen sta isntakilla, jail sta instakilla, mortar sta instakilla i jos naseru poisona na pod da se pod nije ni vidio....standardno.

I pobili i to, guramo dalje, vise manje sve ok do kraja, dodje rift guardian...ko bi mogao bit? Onaj skakutavi enrageani idiot....skok, instakill, pada kamenje instakill i sve tako, vrijeme istice a on odskakuce van postavljenih sentrya....zasto i nebi..

I onda slag na kraju, pas milu mater blizzardu lopovskom. Zadnje sekund prije nego istekne rift, boss ostane na 1 hp.....1hp i nekako tako stoji dobre 2-3 sec dok sve zivo udara po njemu da nama istekne vrijeme i onda izgubi taj 1 hp i umre...rift failed.

Na TSu je bilo skidanje svih svetaca i zvijezda blizzu... kad nece onda nece.
Al napredujemo, dotjerujemo buildove, Pot radi totalne gluposti tipa homing pads sholders i town portal za tanking, dok nije zajebao i jednom usred borbe i otisao u grad.. al da nema ovakvih gluposti, o cemu bi pricali.

Daklem, party:
Permastun WD + amulet kojeg je pot dobio i vjerovatno danas platio misu.
DPS WD za extra BBW.
DH kao heavy DPS + pet buff
DH kao jos jedan support ili wizz sa Firebird + toxic gem.

Tu je sad pitanje, DH ima bolestan single target dmg kad se ostane na bossu, al sentry svak tuce gdje hoce kad hoce. Ima 1 free life cooldown 60s.

Wizz, zapalim cijele grupe mobova, radim tickove po 50-80m na trash a 200m+ na elite u sekundi, i to je ako ne rokam meteore kao pomoc. Ima 2 free lifea sa 60 + 360sec cooldownima + pasiv da ako me nesto oneshota da mi uzme samo 35% helta.

Test party:
PermastunStun WD
DH za dps + pet buff
2 Firebird wizza + 2 toxic gema

Staro 28.09.2014., 13:48   #8057
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Stisni Alt za enabled/disabled
Staro 29.09.2014., 21:33   #8058
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

bok,

nekaj bi vas molio da mi objasnite :

ovo je moj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/s.../hero/48485130

1. imam oruzje koje radi poison dmg. ako uz njega kombiniram source, tipa Triumvirate koji daje 9% na lightning spells, da li to vrijedi ili na oružju treba biti natural dmg, pa onda vrijedi ovih 9% sa sourca

2. imam prsten Stone of Jordan, i čitam okolo po forumima da je to odličan prsten. ali ne kužim tu spiku 19 % jači fire spells, + 28% protiv elite...
ja znam zdravo seljački intelekt, vitality i to je to
3. u source sam gurnuo vitality gem, jer ne znam kaj mi je bolje all res ili vita. jer na većim lvlima me ubijaju jako lako. pa me to frustrirta.
4. na ramenima imam 11% jaći black hole. također na prsima imam još 14% jači BH. da li se to zbraja i dal to radi ili kao sa movement speedom 25% top...

inače imam pun stash itema i bojim se bilo kaj rastopiti da se nebi poslije lupao po glavi

Zadnje izmijenjeno od: Lignja. 29.09.2014. u 21:39. Razlog: dodatno sam se sjetio
Lignja je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2014., 21:45   #8059
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Sa sourca makni vit gem i zamjeni ga s bijelim all res. A u helm stavi vit gem za 23% lifea. Povečat ćeš si malo preživljavanje.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2014., 08:35   #8060
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ma kakav bijeli gem na int liku?!

Ostavi ovaj, kasnije ti inspectam lika pa editiram post.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2014., 10:02   #8061
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Lignja Pregled postova
bok,

nekaj bi vas molio da mi objasnite :

ovo je moj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/s.../hero/48485130

1. imam oruzje koje radi poison dmg. ako uz njega kombiniram source, tipa Triumvirate koji daje 9% na lightning spells, da li to vrijedi ili na oružju treba biti natural dmg, pa onda vrijedi ovih 9% sa sourca

2. imam prsten Stone of Jordan, i čitam okolo po forumima da je to odličan prsten. ali ne kužim tu spiku 19 % jači fire spells, + 28% protiv elite...
ja znam zdravo seljački intelekt, vitality i to je to
3. u source sam gurnuo vitality gem, jer ne znam kaj mi je bolje all res ili vita. jer na većim lvlima me ubijaju jako lako. pa me to frustrirta.
4. na ramenima imam 11% jaći black hole. također na prsima imam još 14% jači BH. da li se to zbraja i dal to radi ili kao sa movement speedom 25% top...

inače imam pun stash itema i bojim se bilo kaj rastopiti da se nebi poslije lupao po glavi

Ma u pravilu, ja farmam sa wizardom dok ne skupim ovo :
http://us.battle.net/d3/en/profile/s.../hero/13066604

fire wizard, doslovno topi sve.
  Reply With Quote
Staro 30.09.2014., 10:26   #8062
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Taj lik il ima fake opremu il nema pojma.

Magefist sa attack speed? Na buildu kojem uopce ne treba attack speed? Jer DoT ne profitira od toga, em on nema nikakav primarni napad da spama.
Nema Cindercoat, isto dobije 20% fire dmg al dobije i fire skill reduction, sta je debelo korisnije, jer razlika je u 30% manje arcanea sta trosis na fire skills.
Jer da bi kontrolirao grupu moras ih pocastit sa Blazarom + apoc, i to nije 3000% wpn dmga pa da gore do smrti, nego ti treba jos nesto. Il meteor il hydra.

Nema toxic gem, taj gem sa svojim posionom dodaje poprilican dmg + 10% dmga sa svih sourcea ti efektivno daje jos 10% dpsa na tvoj lik, tj, na fire dmg koji primaju.

Ideja je trcat okolo i bacat apoc na sve sta postoji, ako naleti elite, obavezno blackhole+apoc+serija meteora jer se dmg stacka u nebo a svi su na okupu pa ih 7 meteora fino pogadja. Dalje je standardni kite play. Kako prezivljava oneshotove bez force armora?

I nemoj mislit da je lako sa tim wizzom igrat. Jer ti 600k helta + 2 revivea ne znaci puno kad te tona mobova lovi, a projektili sta te pogode te itekako ostete.

Staro 30.09.2014., 10:53   #8063
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Konačno moj prvi Vault, nakon jedno 100 ubijenih goblina sigurno,ako ne i više
Uglavnom dobio oko 20 milijuna golda na T2, nije loše

Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 30.09.2014. u 12:36.
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2014., 14:30   #8064
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

kaj je to brawling. kaj se tam dešava ?
Staro 30.09.2014., 15:04   #8065
ivan77
Guest

Ja otvorio vault u subotu. Fora, snizio težinu na torment 5 i
festering woods i Core of arreat (hvala Hellhound)
i nekih 30 mil, taman za gemove, ne vidim di bi se to trošilo drugdje osim gem i reroll.

Ovaj gem od Greeda, je hm..beskoristan?
  Reply With Quote
Staro 30.09.2014., 15:39   #8066
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Pa kad gem ne radi nikakav dmg, pored drugih gemova sta daju bonus dmg na elite i cisti dmg na petove poput enforcera.

Za dh, toxic + enforcer + bane of trapped ili Bane of trapped + enforcer + bane of power.
Za druge klase, druge kombinacije.

Staro 30.09.2014., 15:49   #8067
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Ja otvorio vault u subotu. Fora, snizio težinu na torment 5 i
festering woods i Core of arreat (hvala Hellhound)
i nekih 30 mil, taman za gemove, ne vidim di bi se to trošilo drugdje osim gem i reroll.

Ovaj gem od Greeda, je hm..beskoristan?
Jedinu korist koju vidim je na low levelima + Custerian Wristguards za brže nabijanje levela / paragona (na season npr).

Ili pak sa Goldwrap beltom za neki armor boost, ali beskorisno u Greater Riftovima (zajedno sa Kymbo's Gold, Goldskin, Gladiator Gauntlets, ima materijala...)

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 30.09.2014. u 16:09.
Staro 30.09.2014., 17:11   #8068
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

ja ne kužim kak to gemovi rade dmg
recimo toxic:
"poison all enemies hit for 2700% poison dmg for 10 sec"

to znači kad ga ja pogodim sa čarolijom kroz 10 sec on primi 2700% dmg sa oružja ili ukupnog dmg ?
Staro 30.09.2014., 17:20   #8069
ivan77
Guest

Mislim, da barem u DH slučaju, BladeRy ide na onih 10% dodatne štete koje se
dobiva upgradeom tog gema na 25 rank.

Enforcer je jasan kod dan, za DH služi za turrete.

BladeRy, daj reci koja je točna korisna upotreba ova dva preostala gema u slučaju,
fire + maruder set i klasika, SOJ, Magefist (dok ne nađem onaj Tasker and Theo)?
  Reply With Quote
Staro 30.09.2014., 18:35   #8070
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Bane of trapped - 25% vise dmga na mobove pod control-imp effect, znaci stunane, freezane, slowane mobove udaras 25% vise? Secondary slow aura se isto racuna, al vise-manje nepotrebno.

Enforcer - petovi rade 25+% vise dmga, u to se racuna i zooloski i sentry. I primaju manje dmga, ako je bitno.

Bane of power - 20% vise dmga nakon sta ubijes elite pack, secondary 15% vise dmga na elite.

Toxic - meni radi 4000% wpn dmga kroz 10 sec, znaci svaki sec 400% wpn dmga, sta je u prevodu jedan posten skill udara besplatno 10 puta, 400*10=4000.
Secondary - SVI rade 10% vise dmga na moba koji je tagan sa toxicom, znaci ja 10%, i ostala 3 lika svaki po 10% vise, Ako 4 lika ima toxic, svaki lik radi 40% vise dmga.

Jel treba imat fax il sta za ovo? Pa sve pise na opisu vrazjeg gema...ja neznam sta vas tu zbunjuje.

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na