|
![]() |
#5431 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5435 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Čestitke ![]() Jebem ti sreću, idem si otključati mistery skin, i dobijem hiena warwick... I zadnji puta isto kada mi je netko drugi pokloni mistey gift, dobio isto nekog Warwicka, a nisam ga u životu igrao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5436 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5437 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
ban do 30. na moj account ![]() oće to kada si 5.0 a bot ti istrola tris koja 2 put anafida protivničkog adc i onda ti ks farmu...dok ti 0 7 leblanc na midu piše ks idiot report troll...onda čovjek ode afk nekako ![]() svaka čast na gold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5438 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Iks kupio Ahri juče i sad sam all ears: runes, masteries, starting gear, abilities ? ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 27.09.2014. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5439 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Kako sam rekao, krenuo sam je opet malo forsati u Ranked, s 1-4 skočio na 4-4 W/L Stvarno je bila slaba početkom ove sezone Što se tiče runa, isprobavam je na ovaj način - http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#runes page - 7 , pa 8 Mastery - 6 Trenutačno to, čini se dosta dobor, s time da rune page 7 mi se čini kao optimal ![]() build uvijek Dorans ring + 2 hp ako sam protiv AP (a nema ih 3 u timu), onda dfg-rabadon ili zhonya (jedno pa drugo), void, štogod ti srce hoće, a boots uzmeš lv 1 što prije možeš ako sam protiv AD..well, ja sam govno pa idem DFG, ali sam danas isprobao Boots - Zhonya - Rabaddon - Sorcerer - DFG - pa krenuo Void ![]() P.S. Ako si protiv 3 AP , ili 2 brutalno snažna AP, a ne misliš da možeš winati lane, probaj umjesto DFG Athene..meni je to pičkasto, pa ne volim , but oh well ![]() I da, farm na lv 2 da što prije dobiješ drugi LV, a onda ideš Charm (E)...i odmah na lv 2-3 ako pogodiš charm odmah Q-W s time da daješ par AA prije..ja obično prije lv 6 dobijem kill uz pomoć junglera, ili na lv 6 pošto dobijem prije njihovog mida (farm skills op), engage all in i kill |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5440 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Oh well. Masteriji skoro pa mi i jesu tak posloženi. Rune page još moram malo posložiti, ali sve u svmeu blizu je toga što ti imaš ![]() Što se builda tiče, isprobavah je malo na intermediate botovima i uglavnom se to u kupovalo Trebat će neke navike na piczku, ali bit će to oke ![]()
![]() |
![]() |
#5443 |
Guest
|
Gledate li Worlds? Ja sam plakao jučer na Fnatic vs OMG. ![]() |
![]() |
![]() |
#5444 |
Premium
|
Mislim da sam si našao kvalitetnog DUO igrača. Iz Rumunjske lik, obožava junglati, igrati će svaki lane ako je potreban (osim ADC). Winali sada 5 komada zaredom, on jungle, ja mid. http://eune.op.gg/summoner/userName=ShadowSneakDude |
![]() |
![]() |
![]() |
#5445 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5446 |
Premium
|
Igram i Solo, ali u zadnjih par dana sam DUO, jer smo se našli 2x zaredom u mečevima, jednom samnom, drugi put na drugoj strani, dodali se i gg ![]() igram dosta i soloq, dapače, mislim da sam praktički 90% svog rankeda igrao solo man mode |
![]() |
![]() |
![]() |
#5447 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
baš mi je žao što fnatic nije prošao ...ali jbg .... http://euw.lolesports.com/worlds/201...2014/standings čekaju se datumi za alkoholiziranje i gledanje sv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5448 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
fnatic nije prošao jer jednostavno nisu skill level koji bi morali biti, soaz i cyanide su zakazali brutalno. Zanimljivo da su svi na timovi prošli dalje što će reći da na scena napreduje drastično naprijed i da su trenutno jači od eu.
![]() |
#5449 |
Premium
|
Znači moj najjači meč s blitzom valjda ikad. 27:3 je bio score na kraju za nas. Imao sam 8:1 score, uzeo im first blood tako da sam spasio tristanu i pullao njihovu cait pod turret i ultao tako da nije mogla ona ultati tristanu. A moja tristana gotovo mrtva bila. I tu se sve preokrenulo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5450 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja sam prekjučer valjda igral' sa tipom koji je uzeo Malpha za supp. Jednom riječju - razvaljotka. Tip je perfektno odigrao
![]() |
![]() |
#5453 |
Premium
|
Jesu, da. EDIT: Imao sam iskreno jedan od najlošijih timova u povijesti ranked igri, barem od kad ja igram. Znači prvi pick uzme yasuo mid, drugi pick uzme lux mid, i veli "suck my penis" duo mid and i will feed. I onda krene igra, znači premade jungler i toper (yasuo koji je ipak otišao top) nafeedaju cijeli njihov team i onako ko mala djeca trče za leonom itd.. Žalosno. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.09.2014. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5456 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
debilčeki ![]()
![]() |
![]() |
#5459 |
Premium
|
Ali to ti je to u silveru... Svaki meč dam ljudima da pickaju svoje, što žele. Ja ću igrati što ostane. I u 70% slučaja to je fail od drugih lane-ova. Kada uzmem mid winam lane u 90% slučajeva, a gotovo nikad ga ne igram. I tako isto danas. Odigrao 5 ranked mečeva, nikako da pobjedim, uzmem napokon mid i GG WP. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|