|
![]() |
#2371 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
![]() Pozz imamproblema sa rootanjem samsung galaxy core plus sm-g350 probao sam sve zivo i nisam usoio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
@Monster43 , Ovaj lik tvrdi da je rootao Core plus Ima li netko sa Galaxy S4 mini da je već dobio KK OTA nadogradnju? Stalno čitam da su neki dobili i voze KK neko vrijeme, a meni i uređaj i Kies kažu da nema nadogradnji. Mreža je t-mobile. Zadnje izmijenjeno od: kasandro. 18.08.2014. u 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
kako znati koji je firmware ociscen od bloatwarea? jel to neki od onih bez zagrade npr.(T-mobile)? konkretno me zanima u slucaju SG mini 2, ima ih brdo na sammobile i sad neznam koji odabrati znaci prvo bi unrootao mobitel i onda stavio neki firmware sa ove stranice model je GT-S6500D http://www.sammobile.com/firmwares/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Premium
|
to je taj bez zagrade? ![]() sad sam probao staviti miui na SG mini 2 i nije mi htio flashat tako da sam vratio cyanogenmod sad cu probat stavit omnirom P.S. jel ima koje "manje pakiranje" gapps-a? ovih koje sam skinuo za cyanogenmod ima previse |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ja sam koristio banks i on uvijek ima opcije, minimal, full i neka treća, zaboravih ![]() I slim rom je imao 2 paketa gappsa.. minimal je obično bilo oko 54 mb ako se ne varam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 |
Premium
|
ove sam stavio http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps u svakom slucaju bih htio minimal jel moze neki link? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
|
Imaš CM 11 (4.4.4) kažu na xda da idu ove: http://d-h.st/fk5 7 mb, ne može minimalnije ![]() ![]() u ček , to je za galaxy mini 1 čini mi se ![]() nađem ti druge edit:banks https://drive.google.com/uc?id=0B1_V...xport=download ali ne znam ako ti pašu, trebalo bi malo pročekirat ili ćeš morat skinut one kao minimal sa stranice koje si dao a koje imaju 80ak mb Zadnje izmijenjeno od: schetz. 17.09.2014. u 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Premium
|
Jel se mogu ikako izbacit sve googleove aplikacije na bilokojem ROM-u osim trg play,youtube,gmail i eventualno karte i navigacija?znaci interesira me jel flesanje roma moze proci bez flesanja gappsa i da umetnem samo trg play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Imaš ROMova bez GAppsa i njih flešaš posebno. Onda imaš ROMova koji imaju samo Play i ništa drugo (takvi su mi najdraži). Uglavnom svi custom ROMovi dođu prerootani pa i ako budu krcati gappsima, lako se deinstaliraju u potpunosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Premium
|
Na stock based skoro uvijek u aroma installeru biraš aplikacije koje želiš, a dva koja sam više koristio imaju opciju extra lite ili tako nešto. Aosp romovi, biraš gapps, imaš recimo slim minimal, banks čini mi se ima essential a PA sada imaju i nano verziju gapps. Pa biraj . Hm, u biti ti nisam dao ništa bolji info od Druga Brke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |