|
![]() |
#5379 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Uuuuuuuu.. Možda jedna od najboljih info za taj LoL ![]() Btw. nisam znao da je Morgana potvrđena od strane RIOT-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5381 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
To je loša vjest za Mogija ![]()
![]() |
![]() |
#5383 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Glupost ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5389 |
Premium
|
Malo sam proučavao ireliu, guide i takve stvari, pa ju probao igrati. Ona je užasno op. Igrao sam protivn plat trynda, dao mu kill ili dva, ali kasnije samo farm i ona postaje opasna mašina. Definitivno ću ju početi igrati u normalima, da naučim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5391 |
Premium
|
Ma sad sam je igrao. Zeznuo sam se što sam krenuo u 1v1 protiv Trynde na lvl 3 ili 4. Trebao sam samo farmati i to bi bilo to. Ali neka, kasnije sam s 1:5 score došao na 6:6, unstopable sam bio. 35 min, jedno 270cs, dobar setup. Ali nevjerojatno je kako je ona jaka inače. Imao sam dobru situaciju kasnije. Znači fightam protiv trynde (inače jedno 5:1 score je imao), i mi 2 1v1 na topu. Moj turret je srušeni, njegov nije. Krenemo na sredini fight, i vidim da bi ga mogao ubiti, napravim combo E, W, R, i spustim ga na 10% hp, ja imam preko pola, i on krene bježati. I skužim da mi dolaze protivnički morgana support i akali s punim HP, i trynda nije iskoristio ulty, nemogu nigdje pobjeći, i sakrijem se u bush. Na to vidim tryndu kako se vraća s 10% hp i oni 3 kreću prema bush.. Ja stunam Ireliu, jukam morganin stun i iskoristim Q na tryndi, i pobjegnem ![]() ![]() S tim combom W, E, R i na kraju Q, adc pada u 2 sekunde. Krenuti ću još i Renektona učiti. Prilično slični champovi, treba za escape paziti da s E pogodiš koji minion da imaš double dash, imaš stun i super ultimate. Tako da ću sada njih učiti na topu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5392 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ruku u vatru da je broj ljudi koji za vrijeme gejma flejamju i trebali bi zbog toga biti sankcionirani (kao ti npr. NHF, ali igrali smo s tobom, ti popizdiš čak i na normalima, bojim se zamislit kak to na rankedu izlega :S) puno manji od 95%. ![]() Ti buš još malo Tarica počel forsati i na midu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5393 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Danas sam natjerao njihovog Yasua da postane toxic as fuck. Odgovor je - TEEMO THE EVIL BASTARD hard pushao je kao lud, Lee ga ubio 4x na topu prije 12 minute, svaki put hard pusha, ja bacim Q, gg ![]() 19 min finish game, 144 cs i 2/1/2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5396 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5398 |
Premium
|
Odigrao i renektona. Za prvi put, ubio vraga u jaxu, imao oko 200cs, 4:5 score s tim da smo igrali 4v5, bez junglera, čisto zadovoljan. Ubio boga u jax-u, svako malo morao back, pojeo ga za 100cs-a, samo me uspjeli ubiti kada je njihov lee došao pomoći. Znači Renekton i Irelia, savršenstvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5399 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ti ko da nisi igrao lol zadnje 2-3 godine ![]() ![]() Uzmi si Rumblea za AP top. Protiv njega rijetko tko zna igrat i imat ces lagane lejnove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|