|
![]() |
#7028 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mene kod 1520 najvise smeta kaj je teska. Jos bi se dimenzijama nekak izasal na kraj ali sa tezinom bas i ne. Skoro sam je kupio pred mjesec dva ali se nisamo mogli dogovorit oko cijene, daval sam 2500 a ovaj je htjel 2600 i tak je i ostalo... |
![]() |
![]() |
#7029 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel se vama događa da vam se kalendar ne synca? Imam nekoliko evenata u Outlooku, kategoriziranih, i syncaju mi se samo oni koji su defaultno kategorizirani. Ima ko kakav prijedlog?
#7030 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Postao korisnik rabljene Lumie 930.. Uočene greške: purple tint, delay na power button tipki, i kolko sam vidio tipka na boku od kamere ima malo lufta al niš strašno i sad baš gledam rubove ekrana, kolko vidim sve je dobro postavljeno, nema nekih odstupanja, al imam osjećaj pod prstima, dok stisnem rub ekrana, kao da ima malko lufta, al to sad prelazi u paranoju ![]() Dam se kladit da svaka lumia ima neki svoj problem i izgleda da je nemoguće napravit proizvod bez "greški".. Nisam uočio gubljenje signala gsm tj wifi, zasad... E da i bateriju ždere, trenutno čeka par aplikacija da se updatea pa valda i otud taj drain baterije... I ista glupost (925, 1020) tipke power i volume su za moj ukus malo plitko stavljene.. Al kaj je da je mora im se priznat, dizajn je odličan, ekran strava, fotić strava.. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 23.09.2014. u 20:52. |
![]() |
![]() |
#7031 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Tipke su izbočene kao i na L820, to je plitko? |
|
![]() |
![]() |
#7032 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imal sam S5, al nisam se mogel pomirit s lošijom kamerom u low light uvjetima, tu sam znal da je Lumia kralj a i ergonomski mi ne paše.. Pa na prijašnjoj 1020 su isto tipke bile plitke.. Na L820 ne znam kakve su.. Znao sam kaj me čeka, al nije baš sad takav horor kak se pričalo o njoj za koju sam mislil cijelo vrijeme da je fail od proizvoda, pomiril sam se s činjenicom da niko na planeti nema "ispravnu" lumiu 930 ![]() Delay tipke i purple tint je softverski problem, osim toga, ne znam di da još greške tražim, i po meni, to i nisu sad neke stvari koje bi me trebale zabrinjavat, jer znam da Nokia nemre napravit uređaj (a i ostali) kak spada.. Sve dok mob radi, ja sretan, dok ne bu radil, pravac garancija, ostalo nije moja briga, neg servis riješava, a ionak mi je to prijelazni model prije dolaska 1030 ![]() |
![]() |
![]() |
#7034 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#7035 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Ne znam je li se kome događalo na L925, no jučer je burazu iz čista mira ekran prestao raditi. Zovem ga, mobitel nekad zvoni normalno, nekad ne.. Na netu je našao na taj problem (zblesira se proximity senzor od dugog nošenja u džepu, što god to značilo) i rješenje u soft resetu, što je i napravio te sad mobitel radi. No, budući da je iritantno i postoji mogućnost da se ponovi - pokriva li jamstvo ovaj "kvar"? |
|
![]() |
![]() |
#7037 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#7038 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7039 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#7040 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
... i brise sve podatke. |
![]() |
![]() |
#7041 |
Premium
|
Mislim da ne briše ništa. Meni bi samo poremetilo vrijeme i morao sam reconnect google accounta i to je to.. Soft reset iz menija briše. malo glupo nazvano |
![]() |
![]() |
#7043 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7044 | ||
Premium
|
ne brise nista, samo simulira vadjenje baterije... kod ovog reseta se jedino brise vrijeme i datum ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 24.09.2014. u 17:46. |
||
![]() |
![]() |
#7045 | |
Premium
|
Citiraj:
Reset iz menija ima upozorenje da ce obrisat sve podatke... |
|
![]() |
![]() |
#7046 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ovo je jednostavno restart telefona, ne reset. Kao da si u meniju u settingsima nakon promjene regije npr. rekao restart now. Nema brisanja nikakvih podataka ![]() (pogledati prvu točku linka nathan.fakea)
![]() |
#7047 |
Premium
|
OK, u krivu sam, ali mi je svejedno nakon takvog reseta otislo vrijeme i kontakti i poruke. To onda nije sve kao pri "Hard Restet", nego samo djelomicno ![]() |
![]() |
![]() |
#7048 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sad sam napravio restart s metodom VOLUME DOWN + START iz znatiželje (jer neki tu pišu takve gluposti da glava boli) Napravio je restart mobitela, vrijeme se nije restartalo, kontakti se nisu obrisali, sms poruke se nisu obrisale...sve je ostalo na svojem mjestu. L820 WP 8.1 + Cyan verzija. |
![]() |
![]() |
|
|