|
![]() |
#6934 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Lumie 920, 925, 1020 s Lumiom Denim update neće dobiti ubrzanje kamere... http://www.nokiapoweruser.com/2014/0...th-lumiadenim/ Potreban je bolji procesor očito ![]() |
![]() |
![]() |
#6936 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A valda ih hardver koci ili im se neda sredit to da i radi na starijim lumijama.. http://mynokiablog.com/2014/09/11/mi...ne-lumia-1030/ Sumnjam da bu tak velika bila 1030, ovo mi lici dimenzijama na phablet.. |
![]() |
![]() |
#6937 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Bezveze zato sto taj Denim donosi uglavnom poboljsanja kamere, ako to izbacimo iz racunice sta onda ostaje? Ne mora se ni prizeljkivat taj update. Pomalo nervira sto svaki Nokia update donosi prvenstveno 'bolju' kameru. Cisto sumnjam da evo npr. L920 ima ista bolju kameru sa Cyan-om nego sa Amber-om. Bilo bi bolje da naprave update koji se odnosi na globalni rad svih WP uredjaja, a ne samo poliranje Nokia Camera aplikacije. Osobno i ne koristim kameru na mobitelu, vrlo rijetko. |
|
![]() |
![]() |
#6938 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Obzirom da je jedna od selling pointa Lumia baš kamera, ne čudi pizdunski potez kakav je ovaj gore navedeni a sve da bi mi kupili nove 930 itd... kako da ne... |
![]() |
![]() |
#6939 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Iskreno ako nastave srat sa ovako losim telefonima (L830) i ubijanjem flagshipova koji i dalje mogu sve sto i ovi novi "flagshipovi". Necu sledeci phone uzeti Nokiu jer realno nema nikakvu prednost u odnosu na Samsunga (od kako sam kupio ProShot) a kamera sem u L1020 nije neki "wao" na ostalim uredjajima. Poredio sam Ativ S i L920 (trenutni mi phone) pa eto nije da ima neka razlika. |
![]() |
![]() |
#6941 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6942 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#6943 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Debelo prevelik za mobitel. Osobno, puno bolja kombinacija mi je 1020 i dell venue 8 pro kojeg ponesem ako mi triba ili ga koristim kući dok 1020 služi dobro za gps, fotografiju, mail i surfanje kad zatriba, te naravno telefoniranje ![]()
![]() |
#6945 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da je ovo idealno mjesto za pitati. U potrazi sam za novim uređajem i gledam L930. Jeftinija mi je od svih ostalih zastavnih brodova za 1000 kuna (npr. od HTC M8, S5, Z2/3...itd) uz ugovor, naravno. Je li taj uređaj stvarno toliki problemator? Isplati li se to uzeti ili da si ne trošim vrijeme (ne sviđa mi se ideja o odlasku servisu svako malo)? Ono najbitnije što me interesira, pa taman da je uređaj i ispravan, je baterija. Je li to stvarno tolika katastrofa? Nisam našao na ovom threadu baš detaljnog govora o tome. |
![]() |
![]() |
#6946 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ljudi se žale na probleme s ekranom, kratkim trajanjem baterije, probleme s tipkama sa strane kućišta, lošim servisom i aftersale uslugom te se prilično grije. Ja zasad nemam tih problema, osim purple hue i grijanja, i mobitel radi odlično. Sve ovisi kakav model ćeš dobiti. Ako želiš taj uređaj, imaš moju preporuku, no svakako ga prvo probaj na prodajnom mjestu. Probaj obaviti poziv i tijekom poziva pogledaj ekran, jer se tamo pojavljuje purple hue (bar meni). Također isprobaj tipke, vidi jel su čvrste i stabilne, ne smiju plivati. Sretno!
#6947 |
Premium
|
Može on telefonirati na licu mjesta i tražiti purple haze do besvjesti jer taj izložbeni model sigurno neće dobiti već će mu izvaditi novog iz skladišta.
#6948 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da baterija nije bas tak losa, solidna je, al dojam kvari OS koji ne zna pravilno bateriju iskoristit, bilo bi dobro da izbace neki update da rijese taj battery drain na winsima.. Imas na zadnje dvije-tri stranice govora o problemima s lumijom.. |
|
![]() |
![]() |
#6949 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, nažalost, u pravu si. Nitko neće dati takav uređaj da se po njemu prčka prije kupnje. Kada već platiš, onda možeš kopati po uređaju i ne daj bog otkriješ da je uređaj neispravan, ne možeš ga vratiti nazad već put pod noge i u Mobis, koji je sve samo ne dobar servis.
#6950 |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
Ja sam imao dosta problema sa L930, prvo sam u zamijenu dobio novu a nakon toga i ta druga Lumia provela je skoro 4 tjedna na servisu. Sada sam konačno riješio sve probleme i mob. je o.k.. Uglavno ako se odlučiš a nisi imao sreće, procedura sa garancijom je sljedeća: unutar 8 dana od kupnje mob. se mijenja za novi a nakon 8 dana ostaje ti samo servis. Barem mi je tako objasnila teta iz Mobisa. Uglavnom, sretno :-) |
![]() |
![]() |
#6952 |
Premium
|
Evo lista fičura koje dolazi s Denim update: http://conversations.nokia.com/2014/...-denim-update/ Novosti su u suštini samo za nove Nokia mobitele ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 18.09.2014. u 13:59. |
![]() |
![]() |
#6953 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Zamolio bih preporuku za WP, ja sam totalno tudum za WP ![]() Naime brat ima Lumiu 800 i zbog divnog krasnog microsofta više nema podršu pa time nema ni skype i sl. A bliži mu se rođ pa da ga iznenadim. Njemu je bitno da nije puno veći mob od lumie 800 i da mu baterija bude njoj slična. |
![]() |
![]() |
#6954 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6958 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ok našao to, označio, kliknuo copy a kako sad naći u tom njegovom file manageru camera roll? ![]() edit: rješio sam, ne znam ni sam šta sam počačkao po opcijama ![]() |
![]() |
![]() |
#6959 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Znaci sto se tice update (stari korisnici) jedino mozemo cekat 8.1 Gddr2 .2 itd, jer nam od "nokie" vise nist ne stize osim izmjena imena u extras..... J**** ih mis, isto sranje kao kad kupis droid, G2 se smjesi sada vise ja ikada xD. |
![]() |
![]() |
#6960 |
Premium
|
Prestigio 8500 u Emmezeti za 1.199,99kn http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...uo-smartphone/
|
|