|
![]() |
#14761 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
SPOILER zato što na neki način otkriva kraj filma ![]() Citiraj:
Film je jako loša kopija odličnog SPOILER zato što na neki način otkriva kraj filma ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 12.09.2014. u 17:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14762 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() onda sam vidio da se cijeli film sastoji od jedne lokacije ... shift+del radi svoj posao
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14763 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Locke je uzas od filma. Tako dosadno, monotono, strasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14764 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa i man from earth se sastoji od scenografije jeftinije od ovog bmw-a pa i dalje je vrhunski film... locke daleko da se može s tim mjeriti, ali sviđa mi se ta unutarnja borba sa sobom, prošlošću, ocem, odlukama. daleko da je to neki "aktivan" film, ali je dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14765 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Rope - snimano sve u jednoj sobi, masterpiece. A evo još primjera da samo jedna lokacija nije nikakav hendikep za dobar film. The One Room-Set Movies |
![]() |
![]() |
![]() |
#14767 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Searching for Sugar Man - odličan dokumentarac o Sixto Rodrigezu, kojemu nije suđeno da uspije iako je 70-ih imao bolji album od Dylana kojeg su progurali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14769 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
The Fault in Our Stars (2014) - najbolje što sam pogledao ove godine. Kao ljubitelj pravih i teških drama, ovo je najteži film koji sam pogledao EVER. Tako da odmah u startu znate ako izbjegavate ovakve filmove, preskočite i ovaj. Gluma vrh, kemija izmedu actera top notch. Priča jednostavna, ali realno izvedena i uvjerljiva. Film tematikom malo podsjeća na 50/50 koji je btw isto odličan, samo je fault in our stars 10x teži za progutati. Ja jednostavno volim ovakve filmove, prvo što mi je bitno - mora biti 100% realan da se uživim u priču, a ovaj to sigurno je. Neki od vas su mozda i knjigu pročitali, dosta je popularna. Ja nisam. syss znaš što ti je činiti. Pogledao i The Other Woman (cura me navukla). Ono što je stvarno dobro u tom filmu i što iskače iz svega je Leslie Mann. Dao bi joj instantnog oscara za glumu. Besides that, prosjecan chick/teen/flick muvi koji je gledljiv. Jučer sam brainstormao što pogledati i nisam našao ništa. Odlučio se ponovno pogledati The Man from Earth i nisam požalio. To je definitivno film koji se može pogledati više puta. All-time fav.
![]() |
#14770 | |||||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() 50/50 je isto odličan film. slažem se za leslie mann, žena je stvarno ono tako dobro dočarala onaj čisti očaj, ono dno dna... valjda da snimiš stvarnu crack whore koja ima 2 dolara u džepu i "i'll suck your dick man, cheezburgers man..." bi bila lošija u izvedbi ![]() meni je skroz oke film bio, tematika je malo svježija od klasičnih filmova te tematike, a pod te tematike mislim na romantične komedije. mi smo danas završili (ja po 2. ili 3. put) frost/nixon koji je meni stvarno jedna od omiljenijih političkih drama... mogao bi večeras u istom tonu sa good night and good luck. naravno debela preporuka za oba filma, odlična su ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() 50/50 je isto odličan film. slažem se za leslie mann, žena je stvarno ono tako dobro dočarala onaj čisti očaj, ono dno dna... valjda da snimiš stvarnu crack whore koja ima 2 dolara u džepu i "i'll suck your dick man, cheezburgers man..." bi bila lošija u izvedbi ![]() meni je skroz oke film bio, tematika je malo svježija od klasičnih filmova te tematike, a pod te tematike mislim na romantične komedije. mi smo danas završili (ja po 2. ili 3. put) frost/nixon koji je meni stvarno jedna od omiljenijih političkih drama... mogao bi večeras u istom tonu sa good night and good luck. naravno debela preporuka za oba filma, odlična su ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14771 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I ja pogledao The Fault in Our Stars. Predobar film, s dirljivom pričom. Ovo je drugi film gdje glume skupa jer su kao našli neku posebnu vezu, i mogu reći da funkcionira super. Cura plakala ko kišna godina, a ni meni nije bilo baš sve "ravno" na kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14772 |
Premium
|
A koji je prvi muvi? Ako znaš iz glave da ne googlam, nedjelja je.
![]() |
#14774 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mogu navesti još dosta toga, ugl film ima puno detalja i samo ih treba primjetit. Samo treba slušat šta Morpheus govori u filmu i skuži se poanta ![]() Ak hoćete teško-glupo-dosadni film pogledajte tree of life sa brad pitom. Pogledao upravo The signal i ja mu dajem 10/10. Išo sam gledat ne znajući uopće šta idem gledat i potpuno me oduševio.
Film počinje u hakerskom điru + neki miran soundtrack i ostavio dojam da je film misteriozan i potpuno me pridobio. Mogu navesti još dosta toga, ugl film ima puno detalja i samo ih treba primjetit. Samo treba slušat šta Morpheus govori u filmu i skuži se poanta ![]() Ak hoćete teško-glupo-dosadni film pogledajte tree of life sa brad pitom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14775 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
The man from earth nije vrhunski film. U najboljem slučaju smeće B kategorije. Gledajući samu izvedbu, Locke je daleko bolji film. Na nesreću teško je 99% gledatelja natjerati da im film s jednim glumcem bude dobar ... oni će rađe pogledati Batmana i reći da je remek-djelo kinematografije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14776 |
Premium
|
Bilo bi dobro kada netko napiše - film je smeće, da barem jednom rečenicom objasni svoju tezu, inače je post potpuno besmislen. Ne vidim zašto bi film bio smeće, jako je dobro izveden, gluma, priča, njegovi odgovori.. ukratko - kvalitetni pokušaj objašnjenja određenih događaja iz prošlosti. Film koji ću pogledati sigurno još koji put ![]()
![]() |
#14777 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Loša gluma, loša glumačka postava, neuvjerljiv glavni lik, prepotentan dijalog, kamera i produkcija na katastrofalno niskoj razini. Vidi se da je B film. Da ne ispadne sve loše ... priča je jako dobra, ali loše realizirana. Pogotovo se to vidi u dijalogu koji je dobro napisan i nositelj je cijele radnje, ali ovi poluamateri od glumaca to nisu mogli izvesti jer jednostavno nisu dorasli poslu. Nizak buđet je napravio svoje. Zadnje izmijenjeno od: hylem. 15.09.2014. u 10:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14779 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Locke je i meni vrlo dobar samo a pogledao sam i Edge of tomorrow i mogu kazati da Toma neloše isu ovi sf filmovi, meni puno draže od recimo mission imposible ili Jack Reacher.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14780 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14782 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Cekam i ovaj novi sa McConaugheyem, Interstellar. Djeluje obecavajuce po trailerima al to ne znaci puno. On je dosta napredoval ko glumac zadnjih pat god. i meni je postal jedan od boljih za razliku od ranije kad ga nisam mogao vidit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14783 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kažeš glumci, eto nedavno gledao neki film sa Morgan Freemanom i Robert de Nirom, kada njih dvoje pričaju u stanu. Izdržao pola sata, nakon toga zaspao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14784 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#14785 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Cold in July (2014) dobra krim drama isplativo odgledat
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14786 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
a na da svaka recenica i radnja izgledaju perfektno odglumljeno i izvjezbano |
|
![]() |
![]() |