Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2014., 14:20   #14761
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004

SPOILER zato što na neki način otkriva kraj filma
-->
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Upravo sam pogledao The Signal...

Film je.... malo čudan, iskreno rečeno, sam kraj nisam niti shvatio.

Nemogu dati nikakvu preporuku niti kritiku ;-)
I ja sam ga gledao sinoč,nažalost...
Film je jako loša kopija odličnog

SPOILER zato što na neki način otkriva kraj filma

Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 12.09.2014. u 17:04.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2014., 00:42   #14762
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
locke - odlična drama, ali ono baš drametina koju treba uspjet prožvakat. na momente pomalo i naivna, ali svejedno dobar film.
UMRO sam prvih 15 minuta !
onda sam vidio da se cijeli film sastoji od jedne lokacije ... shift+del radi svoj posao
HumWeed je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2014., 08:18   #14763
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Locke je uzas od filma. Tako dosadno, monotono, strasno.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2014., 14:08   #14764
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pa i man from earth se sastoji od scenografije jeftinije od ovog bmw-a pa i dalje je vrhunski film... locke daleko da se može s tim mjeriti, ali sviđa mi se ta unutarnja borba sa sobom, prošlošću, ocem, odlukama.

daleko da je to neki "aktivan" film, ali je dobar.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2014., 14:12   #14765
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Rope - snimano sve u jednoj sobi, masterpiece.

A evo još primjera da samo jedna lokacija nije nikakav hendikep za dobar film.
The One Room-Set Movies
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2014., 11:11   #14766
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Pogledao opet Prometeja.

Nevjerojatno koliko mjesta za napravit filmčinu, a ovo je tako mlačno.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2014., 11:51   #14767
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Searching for Sugar Man - odličan dokumentarac o Sixto Rodrigezu, kojemu nije suđeno da uspije iako je 70-ih imao bolji album od Dylana kojeg su progurali.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2014., 11:58   #14768
ivan77
Guest

Citiraj:
locke - odlična drama, ali ono baš drametina koju treba uspjet prožvakat. na momente pomalo i naivna, ali svejedno dobar film.
Hm, ne mogu vjerovat da se slažem sa tobom.
Locke je meni isto stvarno dobar film.
  Reply With Quote
Staro 14.09.2014., 14:31   #14769
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
The Fault in Our Stars (2014) - najbolje što sam pogledao ove godine. Kao ljubitelj pravih i teških drama, ovo je najteži film koji sam pogledao EVER.
Tako da odmah u startu znate ako izbjegavate ovakve filmove, preskočite i ovaj.

Gluma vrh, kemija izmedu actera top notch. Priča jednostavna, ali realno izvedena i uvjerljiva.
Film tematikom malo podsjeća na 50/50 koji je btw isto odličan, samo je fault in our stars 10x teži za progutati. Ja jednostavno volim ovakve filmove, prvo što mi je bitno - mora biti 100% realan da se uživim u priču, a ovaj to sigurno je.
Neki od vas su mozda i knjigu pročitali, dosta je popularna. Ja nisam.
syss znaš što ti je činiti.

Pogledao i The Other Woman (cura me navukla).
Ono što je stvarno dobro u tom filmu i što iskače iz svega je Leslie Mann. Dao bi joj instantnog oscara za glumu.
Besides that, prosjecan chick/teen/flick muvi koji je gledljiv.

Jučer sam brainstormao što pogledati i nisam našao ništa.
Odlučio se ponovno pogledati The Man from Earth i nisam požalio.
To je definitivno film koji se može pogledati više puta. All-time fav.
Staro 14.09.2014., 17:50   #14770
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

fakat sam mislio da će stat ono u jednom trenu, kadli oni stvarno krenuli za njim... prejebeno

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
o fak.

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
The Fault in Our Stars (2014) - najbolje što sam pogledao ove godine. Kao ljubitelj pravih i teških drama, ovo je najteži film koji sam pogledao EVER.

Gluma vrh, kemija izmedu actera top notch. Priča jednostavna, ali realno izvedena i uvjerljiva.
Film tematikom malo podsjeća na 50/50 koji je btw isto odličan, samo je fault in our stars 10x teži za progutati. Ja jednostavno volim ovakve filmove, prvo što mi je bitno - mora biti 100% realan da se uživim u priču, a ovaj to sigurno je.

Ono što je stvarno dobro u tom filmu i što iskače iz svega je Leslie Mann. Dao bi joj instantnog oscara za glumu.

već imam spreman fault in our stars i već sam po radnji i trejleru vidio da se pripremim na najgore, bez brige nije mi promaknuo

50/50 je isto odličan film.

slažem se za leslie mann, žena je stvarno ono tako dobro dočarala onaj čisti očaj, ono dno dna... valjda da snimiš stvarnu crack whore koja ima 2 dolara u džepu i "i'll suck your dick man, cheezburgers man..." bi bila lošija u izvedbi

meni je skroz oke film bio, tematika je malo svježija od klasičnih filmova te tematike, a pod te tematike mislim na romantične komedije.

mi smo danas završili (ja po 2. ili 3. put) frost/nixon koji je meni stvarno jedna od omiljenijih političkih drama... mogao bi večeras u istom tonu sa good night and good luck.

naravno debela preporuka za oba filma, odlična su
-->
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Searching for Sugar Man - odličan dokumentarac o Sixto Rodrigezu, kojemu nije suđeno da uspije iako je 70-ih imao bolji album od Dylana kojeg su progurali.
vrhunski film, tj. dokumentarac koji postaje punokrvni dramsko-akcijski spektakl

fakat sam mislio da će stat ono u jednom trenu, kadli oni stvarno krenuli za njim... prejebeno

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
o fak.

Citiraj:

već imam spreman fault in our stars i već sam po radnji i trejleru vidio da se pripremim na najgore, bez brige nije mi promaknuo

50/50 je isto odličan film.

slažem se za leslie mann, žena je stvarno ono tako dobro dočarala onaj čisti očaj, ono dno dna... valjda da snimiš stvarnu crack whore koja ima 2 dolara u džepu i "i'll suck your dick man, cheezburgers man..." bi bila lošija u izvedbi

meni je skroz oke film bio, tematika je malo svježija od klasičnih filmova te tematike, a pod te tematike mislim na romantične komedije.

mi smo danas završili (ja po 2. ili 3. put) frost/nixon koji je meni stvarno jedna od omiljenijih političkih drama... mogao bi večeras u istom tonu sa good night and good luck.

naravno debela preporuka za oba filma, odlična su
Staro 14.09.2014., 20:13   #14771
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

I ja pogledao The Fault in Our Stars.

Predobar film, s dirljivom pričom. Ovo je drugi film gdje glume skupa jer su kao našli neku posebnu vezu, i mogu reći da funkcionira super. Cura plakala ko kišna godina, a ni meni nije bilo baš sve "ravno" na kraju.
Staro 14.09.2014., 20:19   #14772
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

A koji je prvi muvi? Ako znaš iz glave da ne googlam, nedjelja je.
Staro 14.09.2014., 21:18   #14773
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Neznam točno iskreno

Gledao sam iza kamere na cinestar tv pa je ona rekla.
Staro 14.09.2014., 23:35   #14774
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Poantu nije teško skužit jer sve scene su tu s razlogom i kad se poveže što NOMAD govori kroz film, dolazi se do zaključka da se radi o filmu gdje vanzemaljci proučavaju ljude, u ovom slučaju emocije. Npr. scena s kravom:
Prikazano je da ovi imaju ogroman control panel sa ko zna kolko tipki. Pritiskom na jednu tipku svira klasika, druga tipka otvara vrata i ljudi bi očekivali da će izić recimo neka zvjerina i popapat kravu, al krava nije ništa očekivala. Zadnja tipka kad se ugasi svjetlo, krava ništa ne vidi, osjeća se nesigurno, uznemiri se i pomakne jer je čula udarac.
Znači testirali su i životinje.
Oni ostali ljudi po gradu, vozač kamiona i baba su prolupali i njih su vanzemaljci uzeli jer im takvi trebaju, izgubljeni ljudi.
Na kraju, oni su proučavali ljudsku volju za opstankom, što ih pokreće, emocije.. zajedno u paru s alienskom tehnologijom što smo mi sposobni napravit s njom.
Ili su im dali noge i ruke kao sredstvo za bježanje iz tog bunkera, al sumnjam jer se vidi na koji način je drugi haker pobjego, obuko se u odjelo i kad je prolazio pokraj NOMAD-a ovaj ga je skužio al nije ništa poduzeo.
One ljubavne scene i scene trčanja i pada u blato i uspona iz blata te zadnju scenu s rjekom bez mosta ja tumačim kao razloge zašto su njega izabrali, jer ima puno volje i emocija. Isto kad je nosio kavu, još sam se zapito koji k on sa štakama ovim tutlekima nosi kavu. Il kak je dječaku pomogao da upeca medu iz automata.
I prije neg ubije onog vozača zapravo kaže poantu, tj šta su proučavali.

Mogu navesti još dosta toga, ugl film ima puno detalja i samo ih treba primjetit. Samo treba slušat šta Morpheus govori u filmu i skuži se poanta.
Ak hoćete teško-glupo-dosadni film pogledajte tree of life sa brad pitom.
-->
Pogledao upravo The signal i ja mu dajem 10/10. Išo sam gledat ne znajući uopće šta idem gledat i potpuno me oduševio.
Film počinje u hakerskom điru + neki miran soundtrack i ostavio dojam da je film misteriozan i potpuno me pridobio.

Poantu nije teško skužit jer sve scene su tu s razlogom i kad se poveže što NOMAD govori kroz film, dolazi se do zaključka da se radi o filmu gdje vanzemaljci proučavaju ljude, u ovom slučaju emocije. Npr. scena s kravom:
Prikazano je da ovi imaju ogroman control panel sa ko zna kolko tipki. Pritiskom na jednu tipku svira klasika, druga tipka otvara vrata i ljudi bi očekivali da će izić recimo neka zvjerina i popapat kravu, al krava nije ništa očekivala. Zadnja tipka kad se ugasi svjetlo, krava ništa ne vidi, osjeća se nesigurno, uznemiri se i pomakne jer je čula udarac.
Znači testirali su i životinje.
Oni ostali ljudi po gradu, vozač kamiona i baba su prolupali i njih su vanzemaljci uzeli jer im takvi trebaju, izgubljeni ljudi.
Na kraju, oni su proučavali ljudsku volju za opstankom, što ih pokreće, emocije.. zajedno u paru s alienskom tehnologijom što smo mi sposobni napravit s njom.
Ili su im dali noge i ruke kao sredstvo za bježanje iz tog bunkera, al sumnjam jer se vidi na koji način je drugi haker pobjego, obuko se u odjelo i kad je prolazio pokraj NOMAD-a ovaj ga je skužio al nije ništa poduzeo.
One ljubavne scene i scene trčanja i pada u blato i uspona iz blata te zadnju scenu s rjekom bez mosta ja tumačim kao razloge zašto su njega izabrali, jer ima puno volje i emocija. Isto kad je nosio kavu, još sam se zapito koji k on sa štakama ovim tutlekima nosi kavu. Il kak je dječaku pomogao da upeca medu iz automata.
I prije neg ubije onog vozača zapravo kaže poantu, tj šta su proučavali.

Mogu navesti još dosta toga, ugl film ima puno detalja i samo ih treba primjetit. Samo treba slušat šta Morpheus govori u filmu i skuži se poanta.
Ak hoćete teško-glupo-dosadni film pogledajte tree of life sa brad pitom.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 00:05   #14775
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
pa i man from earth se sastoji od scenografije jeftinije od ovog bmw-a pa i dalje je vrhunski film... locke daleko da se može s tim mjeriti, ali sviđa mi se ta unutarnja borba sa sobom, prošlošću, ocem, odlukama.

daleko da je to neki "aktivan" film, ali je dobar.
The man from earth nije vrhunski film. U najboljem slučaju smeće B kategorije. Gledajući samu izvedbu, Locke je daleko bolji film. Na nesreću teško je 99% gledatelja natjerati da im film s jednim glumcem bude dobar ... oni će rađe pogledati Batmana i reći da je remek-djelo kinematografije.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 08:17   #14776
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Bilo bi dobro kada netko napiše - film je smeće, da barem jednom rečenicom objasni svoju tezu, inače je post potpuno besmislen.

Ne vidim zašto bi film bio smeće, jako je dobro izveden, gluma, priča, njegovi odgovori.. ukratko - kvalitetni pokušaj objašnjenja određenih događaja iz prošlosti. Film koji ću pogledati sigurno još koji put Locke je barem pet stepenica ispod gledajući po svim segmentima.
Staro 15.09.2014., 10:00   #14777
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Loša gluma, loša glumačka postava, neuvjerljiv glavni lik, prepotentan dijalog, kamera i produkcija na katastrofalno niskoj razini. Vidi se da je B film. Da ne ispadne sve loše ... priča je jako dobra, ali loše realizirana. Pogotovo se to vidi u dijalogu koji je dobro napisan i nositelj je cijele radnje, ali ovi poluamateri od glumaca to nisu mogli izvesti jer jednostavno nisu dorasli poslu. Nizak buđet je napravio svoje.

Zadnje izmijenjeno od: hylem. 15.09.2014. u 10:07.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 12:08   #14778
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

meni se čini da je baš izvedba malo pokopala lockea... prenategnuti su mi ti "remote" likovi počevši od njegovog kolege, preko poziva iz bolnice i sl.
Staro 15.09.2014., 12:09   #14779
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Locke je i meni vrlo dobar samo a pogledao sam i Edge of tomorrow i mogu kazati da Toma neloše isu ovi sf filmovi, meni puno draže od recimo mission imposible ili Jack Reacher..
zupy je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 16:32   #14780
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Autor hylem Pregled postova
Loša gluma, loša glumačka postava, neuvjerljiv glavni lik, prepotentan dijalog, kamera i produkcija na katastrofalno niskoj razini. Vidi se da je B film. Da ne ispadne sve loše ... priča je jako dobra, ali loše realizirana. Pogotovo se to vidi u dijalogu koji je dobro napisan i nositelj je cijele radnje, ali ovi poluamateri od glumaca to nisu mogli izvesti jer jednostavno nisu dorasli poslu. Nizak buđet je napravio svoje.
Meni osobno su glumci bili uvjerljivi, a strašno sam izbirljiv i kompliciran po tom pitanju, jer ako mi nisu uvjerljivi cijeli mi film pada u vodu.
Staro 15.09.2014., 19:40   #14781
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Meni osobno su glumci bili uvjerljivi, a strašno sam izbirljiv i kompliciran po tom pitanju, jer ako mi nisu uvjerljivi cijeli mi film pada u vodu.
Slažem se s tobom.
Staro 15.09.2014., 19:43   #14782
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor zupy Pregled postova
Locke je i meni vrlo dobar samo a pogledao sam i Edge of tomorrow i mogu kazati da Toma neloše isu ovi sf filmovi, meni puno draže od recimo mission imposible ili Jack Reacher..
Slazem se. Filmovi su mu solidni i nisu na tragu Marvell, Transformers smeca koje se srevira zadnjih par godina.

Cekam i ovaj novi sa McConaugheyem, Interstellar. Djeluje obecavajuce po trailerima al to ne znaci puno. On je dosta napredoval ko glumac zadnjih pat god. i meni je postal jedan od boljih za razliku od ranije kad ga nisam mogao vidit.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 20:14   #14783
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor hylem Pregled postova
Meni baš to daje posebnu draž filmu i čini ga zanimljivim, prvenstveno jer ne očekuješ ništa posebno od filma kada počme. Također, lakše se poistovjetiti s takvim glumcima, imaš dojam ko da si tamo s običnim ljudima.

Kažeš glumci, eto nedavno gledao neki film sa Morgan Freemanom i Robert de Nirom, kada njih dvoje pričaju u stanu. Izdržao pola sata, nakon toga zaspao.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 20:33   #14784
chief_wolfinjo
Guest

pogledao Edge of Tomorrow http://www.imdb.com/title/tt1631867/?ref_=nm_flmg_act_4

ok je film.
  Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 21:32   #14785
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Cold in July (2014)
dobra krim drama

isplativo odgledat
HumWeed je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 22:28   #14786
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Meni baš to daje posebnu draž filmu i čini ga zanimljivim, prvenstveno jer ne očekuješ ništa posebno od filma kada počme. Također, lakše se poistovjetiti s takvim glumcima, imaš dojam ko da si tamo s običnim ljudima.
upravo to, "losa" gluma mu daje osjecaj realizma
a na da svaka recenica i radnja izgledaju perfektno odglumljeno i izvjezbano
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 22:31   #14787
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Hm, meni obično dobra gluma daje osjećaj realizma...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je online   Reply With Quote
Staro 15.09.2014., 22:38   #14788
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Hm, meni obično dobra gluma daje osjećaj realizma...
Hm, meni također. Nisam još naišao niti jednom na to da loša gluma daje ikakav osjeaj realizma. >.<
Staro 15.09.2014., 22:49   #14789
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ne mislim na loša kao baš loša, nego ono, nebrušeni dijamant i to
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2014., 10:21   #14790
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor HumWeed Pregled postova
Cold in July (2014)
dobra krim drama

isplativo odgledat
Dobro, al je se to meni čini ili Don Johnson opet pije?
Ovdje mi je na par puta izgledao pošteno drven, a navodno se
po ne zna koji put lječio..
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno