|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Fifa 15
Another big news for PC version of FIFA 15 is that, it will run on the EA Sports Ignite Engine, the same engine used for PS4 and Xbox One. It means PC version will include the same core feature as PS4 and Xbox One version. FIFA 15 System Requirements: Recommended Requirements: The recommended key requirements for FIFA 15 PC include Intel core i5 processor and 8GB RAM. OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz RAM: 8GB Hard Drive Space Required: 15.0 GB Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460 DirectX: 11.0 Minimum Requirements: The minimum key requirements is Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz processor and 4GB RAM. OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz RAM: 4GB Hard Drive Space Required: 15.0 GB Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650 DirectX: 11.0
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
gameplay demo visuals
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Igrao jučer 5 sati igru s 3 frenda. Podsjeća me na PES 2005-2006,jer mi je igra dosta ubrzana,pa mi paše što mogu dribljati. Ova Fifa super odgovara mom stilu igre. Ali mjenjanje igrača je još uvijek očajno. + Ona bijesna automatska isključivanja igrača. Taman kad počinjem trčat s nekim,isključi mi ga i prebaci na drugog igrača. Probao sam 2 setupa u onom meniju,još uvijek isti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li mogućnost biranja gdje ćeš poslati loptu? U PES-u se pokažu strelice gdje ćeš je napucati ili dodati. Nisam primijetio ni da pritisak na gljivu ima neku funkciju dok u PES-u potkopa loptu ako ide po podu ili je koljenom digne ako ide po zraku. Imam još dosta toga za skužiti prije nego se prebacim na fifu. Trebalo mi je 3 tekme da dobijem City u demu. Pucam ko blesav i lik skida sve. Od mojih 12 udaraca u okvir, ništa, a njihova 3 i svi uđu. Golmana kao da ni nemam.
![]() |
#22 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
nikako pokrenut igru javlja unhandled exception...nasao sam da nesto ima veze sa .net-om. repairao reinstalirao i - netje.
![]() |
#23 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/fif...g/td-p/3482395 GG EA, još jednom :facepalm. Support im je još jednom pokazao pravo lice, kao što se vidi u linku gore -.- Ofc, imam isti problem, dok drugih 50ak original igara najnormalnije radi, crasha se exe od igre čim stisnem play i pojavi se onaj screen sa messiem.
![]() |
#24 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
naletio na ovo, možda nekom pomogne http://youtu.be/5JiJvXI9EkE
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Usudio bih se reći da je Fifa opet postala ''definition of insanity'' =) nadam se da će ove godine biti novosti u pravom smislu te riječi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Eto napokon zaigrali drug i ja malo ozbiljnije taj demo, i nekon desetak odigranih utakmica reče on: "Jebeš igru u kojoj je glavna novina "rast" trave!" Šteta...nema tu elemenata da te zakucaju za stolicu i natjeraju vježbat... Znači dragi igrači, više sreće iduće godine...opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ha realno, oni su napravili dobar nogomet i prošle godine, konkurencija ih ne tjera na ništa više od toga da sad naprave nekakve ''emocije'' moš mislit emocija kao novost ![]() dobar je nogomet, meni osobno bolji od pes 15 demo-a, na visokoj je razini i kupit ću ga za online igranje
![]() |
#30 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|