|
![]() |
#6871 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
s druge strane trosi puno manje kad prikazuje tamnije nijanse, a za crnu je pixel ugasen, zato sam i sugeriro da upali nocni mod... |
|
![]() |
![]() |
#6872 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Pitanje za vlasnike lumie 930 (možda se i kod drugih to događa)... Kad mi je data na edge vide se bijele crte preko ekrana, klasične kao i kod crt monitora kad je mobitel bio blizu (titra ekran). Na wifi i na Hsdpa se to ne događa. Frend ima istu, pa ista stvar.... Jel to normalno??
#6873 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#6874 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mos se tuzit uopravi vodovoda uglavnom |
|
![]() |
![]() |
#6875 |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
|
![]() |
![]() |
#6877 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
#6878 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
sredili su bezicno punjenje, ekran nisu mjenjali. nokia kao vise ne odobrava zamjene ekrana za taj problem jer ce izdat software update koji ce ga sredit. gotovo sam siguran da nece to sredit (jer il se prave mutavi il stvarno ne razlikuju purple hue i purple tint problem), al nije mi se dalo vise natezat, ak ce mi se dat otic cu opet nakon updatea. sva sreca pa nije tako izrazeno kao na prvom ekranu, ovo je podnosljivo, a i ja sam malo OCD oko tih stvari, svi kojima sam pokazao su rekli da nisam normalan ![]() |
![]() |
![]() |
#6879 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
#6880 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6881 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6883 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
HTC jucer na twitteru objavio, odgovorio na pitanje, da ce krajem 10.mj. pustiti sluzbeni update na WP8.1 za HTC 8X Verizon. Uz to spomenuse da bi Country Variant mogli ocekivati i ranije. Znaci li to po vasem misljenju da se uskoro mogu nadati sluzbenoj v. WP 8.1 za svoj HTC 8s ? http://www.wpnovosti.com/2014/09/win...za-htc-8x.html |
![]() |
![]() |
#6886 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ako sam nešto do sada naučio kod HTC-a, onda je to da je podrška za mobitel doslovno 5 minuta. Naravno - čim izađe novi flagship, stari flagship gubi pravu podršku, a slabiji modeli - podrška je nepostojuća. |
![]() |
![]() |
#6888 |
Premium
|
Sve mi je to poznato ![]() Tako da se hvatam za slamku spasa @ akoj - to sam i ja pročitao |
![]() |
![]() |
#6889 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko se ja sjećam, 8S je EOL, a 8X će dobiti update na 8.1. I vjerojatno će mu to biti zadnji. Riješi ga se dok još možeš dobiti koju kunu za njega.
#6890 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Imam dosta čudan problem sa Lumiom 520. Random se restarta pa jedno 2-3 puta unutar sat vremena, uglavnom ako miruje, ako nešto radim ne restarta se. Nekad kod tih restartova pokaže Windows logo ali onda ekran ostane crn i mobitel je paperweight. Držanje power buttona + volume down da ga restartam ga restarta, na sve ostalo ne reagira. Također, nekad kad se boot-a bude u airplane mod-u i nemoguće ga je maknut iz njega, toggle button ne reagira. Isto ga ručno restartam i opet sve ok. Probao sam hard reset, flash-at stock unbranded rom... ništa ne pomaže, opet isto. Ima ko kakvu ideju. Odnjeo bi ga na servis ali idem za 12 dana na Erasmus razmjenu pa se bojim da ću otić bez mobitela ako ga tu predam na servis. EDIT: Zaboravio napomenut, nekad čak izbaci message box sa naslovom "Restart required" "Your phon will restart in 10 seconds to finish setup" tako nešto... Zadnje izmijenjeno od: GoGzS. 12.09.2014. u 09:00. |
![]() |
![]() |
#6891 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nego, brat me upravo zapilao da bi htio neki wp telefon isprobat, a ja mu nemam što posebno reć jer ne pratim ništa vezano uz njih. Koji proizvođač daje najbolju podršku, koji su mobiteli najisplativiji i na što obratiti pozornost prilikom kupnje wp mobitela? Hvala unaprijed
Zadnje izmijenjeno od: spawn. 12.09.2014. u 10:23. |
![]() |
![]() |
#6892 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Nemozes puno fulat,windowsi su svi fluidni i stabilni,najbolje su Nokie sto se podrske a i ostalog tice,ako kupujes novo najisplativiji je prestigio(slabiji model) ali onda moras prihvatit njegove nedostatke(procitaj stranicu-dvije iza moju recenziju modela 8400) Ako u obzir dolazi njuska,onda bi ja definitivno isao na neku nokiu,samo trebas rec do koliko love bi isao To je ukratko moje misljenje |
![]() |
![]() |
#6893 |
Guest
|
jel ima gdje u zagrebu izlozena nokia 1520 za probati? |
![]() |
#6895 | |
Premium
|
Citiraj:
Razmisljao sam o tome, samo od WP mobova mogao bih ga mijenjati eventualno mozda za Prestigio 8400 za koji tjedan,mjesec.. Ili pak ne? A od androida ne znam sta bih mogao dobiti jer isao bih iskljucivo mob za mob (mozda xperia M? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|