|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1472 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Uglavnom, mob je u jednoj kutiji ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1473 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Rezultati potrošnje baterije na Coolpad F1 na 4.4.2 laek.17 romu : |
![]() |
![]() |
#1475 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
#1476 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Ako netko planira flešanje na F1, upravo testiram novi Baidu v56. Sutra ide upload eng. repacka s gappsima i riješenim problemom s google logiranjem ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1477 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1478 |
Registrirao User
|
Lako to riješiš. Staviš baidu i onda nećeš poželjeti AOSP 4.4 Jednostavno ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1479 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1480 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1481 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
E to je posao, na AOSP 4.2 imam u prosjeku 4 ipo sata SOT-a, tako da ako reze sot-a budu stalno ovakve pucam 4.4 aosp gore Stavia sam laek v2.1 skidat pa cu ga provat. Inace ne volim te druge romove osim clean androida, i do sad sam na 4.2 aospu by jonzalvo. Ako s ovim dobijem isti aosp i 2h vise SOTa bit ce gg. Zadnje izmijenjeno od: prileee. 11.09.2014. u 01:50. |
![]() |
![]() |
#1482 |
Registered User
|
Prije 6 dana sam platio mobitel s 1949deal.com sa slanjem iz UK skladišta. Danas mi dolazi email: "Dear Friend ,sorry to bother you .we have maken a mistake about the shippment fee ,so you need to pay extra $14 .then we will send you the packaeg .wish you can understand ." Fore i fazoni. Mobicity salje DHL-om besplatno a ovi traže 14USD za običnu poštu. |
![]() |
![]() |
#1483 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
@ fora Kakav ti je ovaj case? Jel cvrst i jel ostaju otisci prstiju iza? Jel metalni obrub mat ili sjajan? @prileee Ajd kada stavis v2.1 napisi koju o njemu, ako valja stavljam ga gore danas, i nolim te reci koji recovery koristis za uspjesno flashanje da i njega stavim ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Registered User
|
Kao što rekoh, case je odličan. Stvarno digne mobitel na viši nivo. Kako reče žena ako je prije vrijedio 1500kn sad vrijedi bar 2500kn ![]() Obrub je metal mat. Što se tiče otisaka prstiju, nećeš ni jednoga fulati. Stavio sam foliju na zadnju stranu, tako da je ista stvar kao i s ekranom - svaki otisak se vidi, ali se lako i briše. Jedan minus je da je GPS malo slabiji. Nema utjecaja na navigaciju, iprobano. Hvata jednakom brzinom kao i prije, i jednako je precizan. Samo vidim da su nivoi signala satelita nešto niži. Ali ponavljam radi kao i prije. |
![]() |
![]() |
#1487 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#1488 |
Premium
|
Na cemu da dobijes 2h screen on dodatna ? Ja Sam stavio v2.1,napokon rijesim bug sa zvukom i notifikacijama iako meni messenger notifikacije ne dolaze jos uvijek,vrijeme da napravim recovery i flasham Baidu novi ![]() Najbolji ti je CWM 6.0.5.0 |
![]() |
![]() |
#1489 |
Registrirao User
|
Baidu v56 repack za Coolpad F1 Da se ne vrtimo samo oko coolpada evo i jedna vijest. Nibiru (K-Touch) je nakon solidnih Mars H1 i H1c izbacio i novi model pod nazivom Jupiter M1 Dobre karakteristike, dobra cijena ali ima jedan zaheb - 7" ![]() Tko voli "tacne" nek obrati pažnju na ovaj uređaj...
![]() |
![]() |
#1490 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Mozda lupetam bezveze jer nisam siguran o cemu je tocno problem...ali...ako se radi o Facebook Messengeru? mozda ga treba prebacit sa SD kartice na mobitel? Kod mene je to bio problem na ZTEu sto se tice notifikacija |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1492 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Rookie mistake. Titanium backup već dugo radi takve probleme na većini custom romova(čak i nekim stock romovima i to zapadnih proizvođača). Za first install nekog roma nikad ne vraćaj aplikacije Titaniumom. Ako ti je bitno da brzo vratiš sve aplikacije imaš to mogućnost učiniti iz samog play storea koji pamti tvoje aplikacije. Nadam se da će i ostali vidjeti ovu poruku kako ne bi ispalo da je uređaj kriv, a u stvari je čista korisnička greška. |
![]() |
![]() |
#1493 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
na aospu 4.4 u odnosu na 4.2 na kojem imam 4ipo sata |
![]() |
![]() |
#1494 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nemam volje customizirati appove kako su mi prije bili pa mi lakse restoreati sa Titanium,ima li neki drugi app koji ne radi takav problem ? Mislio sam reci da ne moze magicno napraviti da baterija izdrzi dodatna dva sata,5 sati je uvrh glave,a 6 je vec magicna brojka ![]() Ja sam dobio oko 5h screen on ( 3G/Wifi,Auto brightness ) i jos podrucje katastrofalnog signala tako da ne znam 4 sata kako si samo dobio. |
|
![]() |
![]() |
#1495 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mi4 izlazi sa LTE podrškom. Nažalost, trenutno samo za kinesku 4G mrežu. http://www.gizchina.com/2014/09/11/l...es-sale-china/
#1496 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1497 |
Registrirao User
|
Specke slabe i za 4'' a kamoli za platu ![]()
![]() |
![]() |
#1498 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupio si jeftinu navigaciju koja može poslužiti i kao tablet ![]() A Jupiter je tablet sa mogučnošću GSM komunikacije
|
|