|
![]() |
#1412 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
ValueDeal ima isti mobitel po Super Ultra jeftinoj cijeni - 55 USD I popravi ono "c320w" ![]() EDIT: Ovaj jači Phicomm nema notifikacije, nema utor za SD karticu i nema izmjenjivu bateriju što je ogroman minus ako je stariji model u pitanju (npr oko godinu dana)
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 10.09.2014. u 08:00. |
![]() |
![]() |
#1413 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Cisto da bude nesto jasno: Nisam jos naisao na mob koji moze istovremeno koristiti 3G mreže na obje kartice. To je sasvim razumljivo jer bi bateriju pocucalo u roku keks. Ono sto Zoppo i ostali nude (racunajuci i moj ZTE Nubia Z7 Mini) je laka mogucnost prebacivanja 3G/4G izmedju SIM kartica, bez potrebe premjestanja istih iz utora. Gore spomenut Nubia Z7 Mini ima napisano "3G/4G" ispod oba SIM utora. No, to ne znaci da se moze koristiti 3G/4G istovremeno na oba. Kad jedan SIM utor radi na 3G ili na LTE onda drugi radi na 2G. Ono sto je bitno je da se u meniju prebaci aktivni SIM utor u roku od par sekundi. |
|
![]() |
![]() |
#1415 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1416 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1418 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ne bi se složil. Ne znam na kakvu ste vi brzinu navikli, al moj Ampe A605 ima isti proc i FHD ali na 6,44" i sve radi kak treba. Niš ne trza ni ne zastajkuje, osim kad sam na internetu, al to ovisi o brzini interneta. Baterija od 2,8 Ah mi traje po 4 dana (sad više ne prčkam po njemu kao prije). |
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
6589T je star čipset koji ima problema sa zagrijavanjem, potrošnjom, GPS-om,... pa preporučujem da ga zaobiđeš.
#1420 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1421 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
a nu vraga, u mene bas taj stari cipset, i to na fullhd-u, baterija preko sedam sati sot-a, gps me doveo na sve tocke dilje lijepe nase europe, a zagrijavanje mozda kad igras 3d igric e, al nisam taj pa to ne mogu ni komentirati. ocito je u mene neki model s greskom. |
![]() |
![]() |
#1422 |
Premium
|
nije čipset kriv, nego optimizacija softvera.. zato se događalo to kaj se događalo, a gps je loše radil zbog jeftinih antena, a ne mtk pa dajte to apsolvirajte već jednom.. |
![]() |
![]() |
#1423 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Jel ima itko iskustva sa Neken N6 modelom (bolje reci modelima, jer vidim dosta varijacija oko kolicine ugradjene memorije ili jacine baterije)? Npr: http://www.1949deal.com/neken-n6-mtk...en-13-0mp.html |
![]() |
![]() |
#1424 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1425 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Mozda na nekima je zbog antene ali to su rijetki. Dokaz tome su brojni hardverski modovi i kvalitetne antene koje cak i zalemljene nisu davale dobar rezultat. Softverski fixovi isto nisu pomagali pa sam sklon kriviti kombinaciju lošeg MTK kernela i još gorih romova u to vrijeme. |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Premium
|
bravo @RAUL, uzimam karton odrona odmah.. ![]() Citiraj:
Za te novce i istovjetnog dizajna bolje uzmi iocean x7HD, koji je novi model, ili još bolje dodaj koju kunu i uzmi X8 mini. Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 10.09.2014. u 12:12. |
|
![]() |
![]() |
#1428 |
Registered User
|
Hvala darmarH. Definitivno je pametnije uzeti original (iocean) nego neku kopiju. |
![]() |
![]() |
#1431 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1433 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1434 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Pa zar danas mogu samo ciglu pribavit? (mislim na dimenzije mobitela) ![]() Kad bi netko tražio mob do visine max 135mm, a da radi fluidno, s 1GB rama što je već i standard, kvalitetnom kamerom i displejem oko ~300 ppi, i neka bude dual-sim (vjerojatno kinez) što bi bila preporuka? p.s. Da prebacim ovo u temu "Koji mobitel kupiti?"? |
![]() |
![]() |
#1435 |
Registered User
|
Upravo isprobao GPS na Infocus M310 (MT6589T). Za manje od 20 sekundi lock na 5 satelita s preciznošću 3m. Napominjem da je oblačno i kišovito. Inače mobitel stvarno dobro izgleda i brzo radi. Mana mu je (za sad) multitouch na dvije točke. |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1438 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() Edit: Kako bi se Huawei Ascend P6 ili Huawei Ascend P6 S ponašali u ovoj kategoriji? btw. Jučer mi je stigao Xiaomi Hongmi 1s - prvi dojmovi su ![]() Zadnje izmijenjeno od: saint_s. 10.09.2014. u 13:57. |
|
![]() |
![]() |
#1439 | |
Registered User
|
Citiraj:
Općenito - jako dobar mobitel. 105USD sa Aliexpressa mobitel + folija + case. |
|
![]() |
![]() |