|
![]() |
#1383 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Što mislite o ovom Prestigiu http://www.prestigio.com.hr/catalogu...Phone_5455_DUO PRESTIGIO MultiPhone PSP5455 DUO (Dual sim, 4.5" IPS QHD 960x540, Quad Core MT6582, Android 4.4, RAM 1GB + 4GB, 13.0 MP+ 2.0 MP, 2400 mAh battery, Kit Kat) Kod nas 1100kn s garancijom. Cura hoće neki mob 4.3"- 4.7", 5" su preveliki. Imate još neku preporuku? |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
#1386 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Xiaomi Redmi 1S - 1319kn - edigital.hr http://goo.gl/Y6jlKj Danasnji newsletter Iz to2c.com bi kostao oko 1150kn sa carinom pa eto ako nekog zanima EDIT: Imaju i Redmi Note i Mi3 Redmi Note edigital - 1.769,00 kn to2c + carina - 1.601,00 kn Zadnje izmijenjeno od: stops. 09.09.2014. u 15:27. |
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
|
Sve više trgovaca kod nas počinje prodavati Odrone (TM by Brko). Nanjušili su gdje se mogu zavrtit pare.
#1389 |
Premium
|
Mislio sam općenito na Kineze. Moje osobno mišljenje je da su Xiaomi, Umi i THL marke vrijedne pažnje (i love). Ostali su bar za jednu klasu lošiji od njih. Zalome se i njima feleri (npr. Hongmi 1 je imao dosta problema), ali još uvijek su bolji od ostatka kineske bratije.
#1390 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
1% Profit + PDV - XXXXXXX Redmi Note J-Air (HK) + PDV = XXXXXXX EDIT: Pogrešno izračunato jer je tečaj dolara sada 5.9Kn!
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 09.09.2014. u 18:05. Razlog: Tečaj :) |
|
![]() |
![]() |
#1392 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
U svakom slucaju mislim da je ovo dobra kupnja kod nas za nekog tko zeli taj mobitel i moze ga odma dobit bez cekanja i sa nekakvom garancijom valjda |
|
![]() |
![]() |
#1393 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1394 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Prvi Redmi trenutno i nema bas nekih problema vrijednih spomena.a ako ga usporedis s nekim razvikanim brandovima uopce nije los.... ![]() U pocetku je bilo problema sa GPS-om,signalom na jednom slotu i jos neki sitniji problemi,ali redovan update je popravio sve probleme i sad je to jedan sasvim dobar mob... |
|
![]() |
![]() |
#1395 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Upravo naručen F1 sa coolicoola pa javim neke dojmove kad stigne |
![]() |
![]() |
#1396 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Vivax SMART Fly X50 Kratki osvrt ![]() ![]() ![]() Trgovina Uvoznik M-SAN. Prodaju se na svakom ćošku. U kutiji (crni) Mobitel, screen protector već (savršeno) postavljen + još jedan rezervni, slušalice, punjač (1A), baterija, prozirni mat silicone case, usb kabel, bijeli battery cover, upute i Simpa start paket s nešto interneta (nisam aktivirao). Bogata oprema. Performanse KitKat je gore, 4.4.2. Antutu 12393. Sve radi brzo i glatko. Device info: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamera 8Mp + 2Mp. Bljeskalica i autofokus. Video snima u 720x480 pxs. Slike nisu loše makar malo "vuku" na crvenkasto. Video je ok, ništa posebno dobro ili loše. ![]() ![]() ![]() ![]() Baterija, ekran, kućište Baterija (1900 mAh) ne znam koliko traje, na kratko je kod mene. Ekran je dobar, ne jako dobar, ali dobar. Nije u klasi ZTE V967s koji ima istu veličinu ekrana i rezoluciju. Prikaz djeluje malo isprano. IPS jeste, kutovi gledanja su dobri. Multitouch "lovi" na 4 točke. Izražen je gradient na prikazu slike. Tipke home-back-menu su "na ekranu". Dizajn je ok, možda je malo prevelik za 5'' mobitel. Dosta praznog prostora iznad i ispod ekrana. Crni poklopac je mat, ono plastika/silikon mix. Odlično leži u ruci bez klizanja. Ne ostaju otisci prsta. Bijeli je plastika, sjajni, klizav. Telefonija i zvuk Dobar kvalitet zvuka za vrijeme razgovora. Sugovornika čujem glasno, kao i on mene. Vanjski zvučnik je izuzetno glasan i čist, mp3 zvuči odlično. Najglasniji zvučnik ikad. Povezivanje, GPS, WI-FI Wifi radi kako treba, kao i 3g (VIP). Za spajanje na PC koristi se USB storage, znači kao normalan stick. Bluetooth radi. GPS. Eh, ili ja ne znam s njim, ili on ne zna što bi s tolikim satelitima. Uglavnom, za 10 minuta nije ostvario lock, a satelita k'o u priči. ![]() Zaključak Cijena je 1100kn. Solidan quadcore 4x1,2GHz mobitel (1Gb ram / 4 Gb rom), s dual simom i jednom godinom jamstva. Najbolje će odgovarati klincima i nezahtjevnim korisnicima. Naravno, neusporedivo je što se može kupiti iz Kine za iste novce. Zadnje izmijenjeno od: fora. 09.09.2014. u 17:56. |
![]() |
![]() |
#1398 |
Registrirao User
|
Ispričavam se. Stvarno me iznenadio ovakav skok. Dolar sa 5.6 na 5.9Kn???
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1399 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Tecaj dolara je narastao i krece se oko 6kn |
![]() |
![]() |
#1402 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Imaš u wow shopa Doogee-a DG310 i THL T6s za 730 kn - 100 kn skuplje nego da se naručuju iz kine i čekaju mjesec dana - što mislim da je u ovom slučaju neisplativo... |
![]() |
![]() |
#1403 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
|
![]() |
![]() |
#1404 |
Premium
|
Dobar članak - Mi3 vs Mi4 http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi3_v...eview-1134.php
#1405 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozdrav, riječ je o Tronsmartu TS7. Vip i HT sim su unutra. Na HT radi WiFi, na vip ne. Da li vam je poznato o čem je riječ? Pogreška u podešavanju ili kvar na mobitelu u što sumnjam ako bar na jednoj radi ne? |
![]() |
![]() |
#1407 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Mislim da će biti ovo kaj si napisao. Da mu ne radi mobilni internet od VIPa, a da je tutlek to nazvao wifi i skroz me zbunio. Te APN postavke kako nabavit? Zvat Vip ili je to common knowledge da se zgugla i samo ubaci? |
![]() |
![]() |
#1408 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ubaci Vip postavke za bilo koji android npr Samasung S4.Samo na jednom slotu ti moze raditi data promet i samo na jednom je 3G. |
![]() |
![]() |
#1410 |
Registrirao User
|
Ne. Većina ih dolazi s takvom konfiguracijom ali ima slučajeva gdje je 3G na obje SIM kartice, npr. Zopo ZP998 ![]() Custom romovi obično imaju 3G za obje kartice. Zato i volimo custom romove. Između ostalog. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 10.09.2014. u 06:54. |
![]() |
![]() |
|
|