|
![]() |
#3781 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovaj N4 mi se cini nekak najidealnijim, ima sve, veliki ekran, dobra baterija, odlican fotic... Al mi nije jasno da nisu mogli ubacit L, pa to je glupost, neg "stari" 4.4.4.. Mada ne sumnjam da bu imal nadogradnju na L, al mogli zu to odmah u startu rijesit.. Jedino me malo muce gabariti, a opet i dalje je manji neg L1520, kojeg sam imal u planu.. |
![]() |
![]() |
#3782 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kak da ubace L kada nije ni krenuo u distribuciju? Kaj stvarno očekuješ da jedan Samsung ima noviju verziju od Nexus linije? |
![]() |
![]() |
#3783 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Najava i trenutna DP verzija L-a se ne racuna. Finalni produkt jos nije vani. Edit: Đus me pretekao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3785 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mogli su bar iskemijat neki novi skin ili napravit generalku postojećeg. Ovak je preslican n3. Mislim da bu mu i cijena extra i da bu bil najskuplji mob na tržištu jedno 20% skuplji od vulgaris flagshipova. |
![]() |
![]() |
#3786 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Šta pokušavaju s ovim Edge modelom? ![]() I šta je s ljevacima? Aj da recimo taj rubni ekran može bit on kad je glavni off, mogao bi i nečemu poslužiti. To očekujem u nekom idućem updateu softwarea. Ovako su mogli jednostavno stavit strip koji je uvijek prisutan na rubu ekrana (i mogli bi ga ljevaci bacit na kontra stranu), i imaš istu funkcionalnost, a još ga možeš i isključiti po želji. No jasno, bitnija je ovdje inovacija - zakrivljeni ekran - nego funkcionalnost i kako će se prodavati. Danas je važno biti prvi. ![]()
#3787 |
Premium
|
Nažalost, ovo je danas najbitnija stvar u IT industriji. EDIT: isplivale cijene N4. Neće vam se svidjeti - 800 € http://www.gsmarena.com/samsung_gala...-news-9558.php
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 04.09.2014. u 18:25. |
![]() |
![]() |
#3788 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mislim da će će najbolje biti kupovati stariji model za pola cijene i manje - dok se rješavaju zaliha iz skladišta.. |
![]() |
![]() |
#3790 |
Fresh Juice
|
Cijena Note 4 će biti oko 800 eura. Nisu normalni di idu s cijenama. |
![]() |
![]() |
#3791 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Niš čudno. iPhone će biti 900 najvjerojatnije.
#3792 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Oni pametni ce, kako je rekao kolega Drug Brko cekati da cijena padne pa onda kupiti mobitel. |
|
![]() |
![]() |
#3793 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Preduboko idete u socijalne probleme kupaca. Tko ima kupi,tko nema ne kupi. Vise ima onih koji imaju. I kupuju. Sto pretplate sto gotovina ili rate. Tteba ili ne treba,glupo je opce navoditi postotak ljudi kojima treba ili ne treba. A da se stancaju mobovi prebrzo,slazem se. |
![]() |
![]() |
#3794 |
Premium
|
Zašto preduboko? Pa vidiš koliko bolesnika ima koji moraju imat sve novo, a to uopće ne iskorištavaju. A o zaduživanju da bi takvo nešto imali neću ni govoriti, jer je to totalno bolesno stanje uma. Podsjećaju me na mangupe koji kupe neki BMW i onda nemaju za gorivo. Ot na temu, ima li itko ovdje galaxy note III?
#3795 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3796 |
Premium
|
Po danu isto dosta lošije, fotke su preeksponirane.
#3797 |
Premium
|
I nije me ova alpha baš tolko impresionirala.. +veličina uređaja odnosno ergonomija +20nm tj noviji SoC +ekran +/-baterija +performanse (vele da je znantno jači od S5(?) ) -fotić -UI tj TW -baterija (zavisi kak se uzme) Da su stavili bateriju bar malo iznad prosjeka i fotić koji je u S5 onda bi to bilo to.. |
![]() |
![]() |
#3798 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Trebam preporuku servisa i ako se uopće može spasiti Galaxy S2, garancija je istekla? Pao mi je na par sekundi u vodi, odmah sam izvadio bateriju i stavio ga na sušenje 2 dana. Nakon toga sam ga upalio i ne radi mu tipka za otključavanje i po ekranu su crte, ostalo radi. Jel ima spasa? |
![]() |
![]() |
#3799 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ontopic, nitko nije komentirao S5 prime koji se prodaje u Koreji. 3gb ram,qhd ekran,bas me zanima kako radi u odnosu na LG G3. Jel vidio netko na netu relevantan usporedni test? Ima li netko info hoce li u EU? |
|
![]() |
![]() |
#3800 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da se explorer osvrće na mentalitet društva da se novi top modeli kupuju nesukladno mogućnostima i zadnjim raspoloživim sredstvima, al da ne oftopičarimo. Jel nisu općenito prime modeli dostupni samo na koreanskom/kineskom tržištu i ne pojavljuju se na EU tržištu, te ih je isto tako potrebno odande i naručiti ukoliko je netko voljan. |
![]() |
![]() |
#3801 |
Premium
|
Doktor shvatio što sam želio reći. Ne smeta meni da netko ima najnoviji mob, ali sam tužan kad vidim da to ljudi čine sa zadnjim novcima, a razlog je pokazati se u društvu/okolini. Nego, primjećujete li neku znatnu razliku? Osim malo poboljšane kamere i hardvera ne vidim neke novosti kod notea 4. A makli su USB 3.0, šteta. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=5665 A onda, kada malo bolje pogledam, ovo je "velika" promjena za razliku od Z2 vs Z3. Njih možeš prepoznat po principu "pogodi tko", s obzirom da su isti.
#3802 | |
Premium
|
Citiraj:
Po meni veliki plus je taj dugoočekivani OIS i blenda f1.9, za one foto nastrojene... |
|
![]() |
![]() |
#3803 |
Premium
|
Ma moraš biti samo lud da pređeš s N3 na N4. Naravno, generalno gledano N4 će u svakom pogledu biti malčice bolji, ali ništa posebno, kao recimo kakva je bila razlika između N2 i N3, gdje se štošta moglo primijetiti. Sad me baš zanima kako su potrošnju optimizirali na ovom novom, pošto je baterija praktički ista. Što se tiče kamere, Samsung se tu opet pravi malo grbav, s obzirom da je senzor isti kao i na S5. Sve je odlično urađeno osim fotki kod slabog osvjetljenja. S3 je krenuo dobrim putem što se toga tiče. Senzor nije bio Bog zns kako dobar, ali su fotke po noći ispadale dovoljno dobre. Onda je došao S4 koji je imao prešumovite uratke, gore nego na S3. Sada vidim neko poboljšanje na S5, ali niš posebno. ZAKLJUČAK: i dalje se po pitanju kamere nalazimo na S trojci XD
Zadnje izmijenjeno od: explorer 4. 06.09.2014. u 10:42. |
![]() |
![]() |
#3804 |
Premium
|
Mislim da nisu neke velike uštede u pitanju, al opet su dobrodošle.. Tek bu na sljedećoj generaciji (s810 20nm) bile vidljive veće uštede energije.. Za N3 vele da ima dobru kameru, znači N4 bi trebal imat još bolju.. |
![]() |
![]() |
#3805 |
Fresh Juice
|
Normalno da je bolja kamera kad je blenda f1.9 i senzor 1/2.6 te OIS. |
![]() |
![]() |
#3806 | |
Premium
|
Citiraj:
To je na svim Samsung uređajima tako, pa čekam s kojim će se modelom spametit.
![]() |
#3807 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom dost ljudi hvali kameru na S5... A na N4 čak mislim i ja je veći senzor, ak se ne varam.. |
|
![]() |
![]() |
#3808 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Nakon sto se ekipa iz tele2 nije javljala a od mobitela ni traga ni glasa zvao sam Mobis kako bi provjerio kako je stanje sa Galaxy S3. Uredno cekao pola sata da dodjem na red i nakon provjere dobio inf da je svi problemi koji su se poceli dogadjati vezani uz neispravnu bateriju. Ponudili su mi novu originalnu za 150kn (posto je garancija na bat 6 mjeseci) ali odbio sam i rekao da cu se za bateriju sam pobrinuti a oni samo da posalju mob nazad. Hvala svima na prijedlozima, idem danas vidjeti neku Orxy bateriju za njega ![]() |
![]() |
![]() |
#3809 |
Premium
|
#3810 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |