|
![]() |
#6811 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#6814 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako ne, pa imaš kvačicu pod "Manage" za "Keep WiFi on when screen times out" - makni je.
#6815 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nije iskljuceno i da se ostali proizvodjaci ukljuce u utrku... Ovo mi je jedina tocka, koja vrijedi prelazak na wp, naravno ukoliko izbace novi model.. Mada znam da ni konkurencija ne bu spavala.. |
|
![]() |
![]() |
#6816 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ti imas Samsung NX pa ti ne treba Lumia s bijesnom kamerom ![]() ![]()
#6817 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Posto se ta razlika smanjuje u kvaliteti slike, potreba za nabavkom dslra/mirrorlessa je svedena gotovo na minimum, a svakim danom ta je razlika sve manja i manja.. To govorim za sebe, da neko ne bi neko mislio da svi tak trebaju razmisljat ![]() Samo me zanima dal bu senzor ostal isti ili bu i na tom poradili, kaj se mene tice, nek izbace i sa 20mpx kamerom, samo nek bude opticki kvalitetan... A kolko citam uredjaji bi trebali bit i znatno manji... |
|
![]() |
![]() |
#6818 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ja imam tamo samo "Automatski se poveži s Wi-Fi hotspotovima moga mobilnog opratora" "Šalji podatke o povezivaju s Wi-Fi mrežama radi poboljšanja otkrivanja Wi-Fi mreža" što je oboje, jasno, isključeno ![]() -- I vidim da mi IE po defaultu daje mobilne stranice npr. index.hr i lidl.hr umjesto desktop stranica ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6819 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam znao da si ga se rijesio... Ma ovo je spas. Ne vuces fotic i uzivas u dobrim fotografijama. Mislim da nova Lumia moze biti samo bolja. Mozda jos malo povecaju senzor. A megapiskelaza mislim da ostaje, ako nista barem zbog marketinskih razloga.
#6820 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da vidiš tek rezultate kad si nabaviš yongnuo 460-II ili sličan flash sa optical slave modom pa ga upariš s 1020. Oboje stane u džep a rezultati čudo. Ugrađeni xenon me se nije dojmio.
#6821 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Postoje li takvi flash dodaci za lumia modele tipa moj 930? Mislim, zadovoljan sam sa svojim dual ledom, ali postoje situacije gdje bi ipak xenon bio primjereniji. Ako toga ima naravno.
#6822 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sumnjam da LED flash može okinuti takav flash. Ovo je običan flash za DSLR, samo ima slave mode da ga bilokoji xenon flash impuls aktivira. Baš ću probati s 820 hoće li trznuti flash uopće.
#6823 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako mi je moj Kingsing w8 prvi windows uređaj, je li na Windows phoneu sučelje isto/slično kao i na Windows tabletu, možete li vi ovako "isključiti" metrou kao i ja https://anton008.com/wp-content/uplo...eenshot_13.jpg I jesu li sve aplikacije koje su na Windows marketu na tabletu dostupne i na mobitelu? Gledam i nema baš puno preuzimanja i ažurnih komentara na igre u marketu a ne znam koristi li se isti "market" za oba uređaja.
#6826 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Sorry al ![]() ![]() ![]() A kaj se tiče aplikacija - one koje su dostupne na oba Store-a imaju mali znak: ![]()
![]() |
#6827 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Taj znak znači samo da ih jednom kupuješ za više od jedne platforme. Ništa developere ne sprječava da jednu te istu aplikaciju ponude odvojeno za svaku platformu. |
![]() |
![]() |
#6832 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kako rade WP mobiteli s 512 MB RAMa tipa Nokia 630 kada ih popunis aplikacijama koje rade u pozadini tipa Viber, WA, mail, vremenska prognoza... Je li to sve glatko s obzirom na ram? Android vec zastekuje s vise aplikacija... |
![]() |
![]() |
#6835 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Samo da pojasnim zašto sam pobrisao postove. Tema su WP mobiteli. I tako u toj temi nije dozvoljeno, kao ni na forumu, razglabati o piratluku. Jailbrake sam po sebi je rubni slučaj, no traženje krekova, piraterije i sličnih stvari nije dozvoljeno. Kolega koji je započeo upitom o jailbrakeu je udaljen ne zbog jailbrakea nego zbog poticanja na piratluk i njegovih tumačenja kako je to normalna stvar. Zato lijepo molim, držite se teme. A ako vas zanima sami Jailbrake, proučavajte to sami. A za aplikacije imate temu pa o njima nastavite raspravu u odgovarajućoj temi. Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
#6836 |
Premium
|
Izgleda da će L830 ipak imati (preveliku) cijenu od oko 330€ jer će u Indiji koštati 430$ http://www.wpcentral.com/lumia-830-e...iced-inr-26000
#6838 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
tako ostati. Možda se to Androidašima ne sviđa, ali ja sam sretan što developeri koji se muče svoj novac dobiju. Primjerice - HŽ Vozni red - moguće je donirati 6kn. Aplikaciju koristim više puta dnevno, meni je od životne važnosti, te je bolja od HZnet sa Adroida - te mi nije bilo problem donirati 6kn i podržati developera. Piratluk uništava OS. Nije da sam bezgriješan - ali ono što mi vrijedi - kupim. OT - Prestigio 8400 Duo ima A-GPS. To je sve što znam. Vjerujem da mu kompas radi. |
|
![]() |
![]() |
#6840 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|