|
![]() |
#1 |
Proud to be Croat!
Datum registracije: Mar 2007
|
Nero problem
Nemogu opce pokrenuti nero, intaliram i sve prođe u redu i dok restartam komp i windowsi se dignu nema nere nigdi nit u start meniu niti na desktopu, u program filesima imam nero startsmart ali kad ga pokrenem imam samo user guide. Probao sam sa dvije različite verzije nere sedmice, al je isto. I nakraju instalacija kad se biraju one extenzije koje ce nero pokrenuti nema nicega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Izbriši Nero i sve te njegove fajlove šta ima po program filesu i prđi malo sa Tuneup alatom "1-Click Maintenance" i ako očeš već Nero 7 stavi Nero premium 7.5.9.0.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Imam pitanje u vezi Nero 6 programa. Nedavno sam prešao na Windows 8.1, imam Nero 6 na cd-u koji koristim oduvijek (dobio ga sa kupnjom DVD pržilice još tamo 2006. ako se ne varam) i radio je odlično na svim predhodnim Windowsima koje sam koristio (Win XP, Win7 32/64) ali sada na Win 8.1 mi izbacuje da nije kompatibilno. E sad moj pitanje je sljedeće, iako izbaciju tu poruku Nero se pokrene i sve, dali će biti nekih problema tokom snimanja ili nešto pošto nije kompatibilno ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Možeš žrtvovat jedan cd i testirati hoće li prženje odraditi kako treba, vjerojatno će sve biti ok, "nije kompatibilno" jer nema odg. potpis za W8 smetje, istu stvar je javljao W7 za verzije starije od 6.6, ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Već sam stavio kompatibilnost WinXp SP2 i Run as Admin ali je opet bila ta poruka, ništa probat ćemo pa šta bude bude ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|