Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.06.2007., 10:08   #1
FatalERROR
Proud to be Croat!
Moj komp

FatalERROR's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Nero problem

Nemogu opce pokrenuti nero, intaliram i sve prođe u redu i dok restartam komp i windowsi se dignu nema nere nigdi nit u start meniu niti na desktopu, u program filesima imam nero startsmart ali kad ga pokrenem imam samo user guide. Probao sam sa dvije različite verzije nere sedmice, al je isto. I nakraju instalacija kad se biraju one extenzije koje ce nero pokrenuti nema nicega.
FatalERROR je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2007., 13:03   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Izbriši Nero i sve te njegove fajlove šta ima po program filesu i prđi malo sa Tuneup alatom "1-Click Maintenance" i ako očeš već Nero 7 stavi Nero premium 7.5.9.0....
Joke je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.09.2014., 19:45   #3
ibme74
Premium

ibme74's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Imam pitanje u vezi Nero 6 programa. Nedavno sam prešao na Windows 8.1, imam Nero 6 na cd-u koji koristim oduvijek (dobio ga sa kupnjom DVD pržilice još tamo 2006. ako se ne varam) i radio je odlično na svim predhodnim Windowsima koje sam koristio (Win XP, Win7 32/64) ali sada na Win 8.1 mi izbacuje da nije kompatibilno. E sad moj pitanje je sljedeće, iako izbaciju tu poruku Nero se pokrene i sve, dali će biti nekih problema tokom snimanja ili nešto pošto nije kompatibilno ili?
ibme74 je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2014., 20:33   #4
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor ibme74 Pregled postova
Imam pitanje u vezi Nero 6 programa. Nedavno sam prešao na Windows 8.1, imam Nero 6 na cd-u koji koristim oduvijek (dobio ga sa kupnjom DVD pržilice još tamo 2006. ako se ne varam) i radio je odlično na svim predhodnim Windowsima koje sam koristio (Win XP, Win7 32/64) ali sada na Win 8.1 mi izbacuje da nije kompatibilno. E sad moj pitanje je sljedeće, iako izbaciju tu poruku Nero se pokrene i sve, dali će biti nekih problema tokom snimanja ili nešto pošto nije kompatibilno ili?
Jesi probao staviti u compability mode od XP-a ili sedmice? Dok nešto ne zapržiš, nećeš znati radi li kako spada. Osim ako netko nije imao sličnu situaciju.
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2014., 20:35   #5
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Well,its only one way to find out

Probaj ga pokrenuti u compatibility modu za XP ili W7 ili probaj bez toga snimiti nešto na RW CD ili DVD.

EDIT: partwish je bio brži.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2014., 20:36   #6
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Možeš žrtvovat jedan cd i testirati hoće li prženje odraditi kako treba, vjerojatno će sve biti ok,
"nije kompatibilno" jer nema odg. potpis za W8 smetje, istu stvar je javljao W7 za verzije starije od 6.6, ...
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2014., 20:40   #7
ibme74
Premium

ibme74's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Već sam stavio kompatibilnost WinXp SP2 i Run as Admin ali je opet bila ta poruka, ništa probat ćemo pa šta bude bude hvala na odg
ibme74 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno