|
![]() |
#1231 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Bio si najbrži ![]() Nije kopija nego Coolpad F1 koji se u Indoneziji prodaje pod imenom Himax Polymer Octacore Eto...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1232 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
ne bi bio najbrzi da nisam trazio konverter valuta. ![]() 2.000.000rp =137€ Zadnje izmijenjeno od: fora. 05.09.2014. u 07:50. Razlog: Ispravak: u brzini napisao USD umjesto €. |
![]() |
![]() |
#1233 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1235 |
Registrirao User
|
Pa nisam jer me iznenadio indonezijac koji mi je poslao (kineski) alat nimalo nalik Flash Tool-u i uputstvo za flešanje Coolpada i onda vidim da je F1 u njih Himax Polymer ![]() I eto, stavio sam iz štosa da vidim hoće li netko zagrist ![]() Evo upute za alat po imenu YGDP Izgleda iznimno jednostavno ![]()
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
|
Gledam sad malo, pa jel moguće da bi me manje izišlo da sam uzeo F1 umjesto Xiaomija 1s? Nema mi logike, al možda logika tu ni ne igra? Objasnite mi! |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() pogotovo kad ce za par tjedana biti moguce napraviti order bez istih. Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 05.09.2014. u 13:16. |
|
![]() |
#1241 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#1242 |
Registrirao User
|
I šire ![]()
![]() |
![]() |
#1244 |
Registrirao User
|
Imaš loš rom koji ti ne gasi ikonicu za nepostojeću drugu SIM karticu ![]() Ovo ako radi bojim se da neće dugo jer će se naći netko (prema dosadašnjem iskustvu) da obavijesti coolicool i nadležne organe kako ljudi kupuju na neispravan način (čitaj: u krivoj trgovini) ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 05.09.2014. u 18:03. |
![]() |
![]() |
#1246 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1247 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
- nema CyanogenMod loga na pozadini - originalno dolazi sa ColorOS-om - ne podržava WCDMA 1700 i LTE 1700 i 700 Prilično sam siguran da se internacionalna verzija može jedino kupit uz pozivnicu, jer je napravljena u suradnji sa Cyanogen inc. To je jedina mogućnost da kontroliraju broj prodanih primjeraka. E sad razlike nisu baš nešto za EU (za USA jesu zbog te dvi LTE frekvencije), pa kome odgovara... |
|
![]() |
![]() |
#1248 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#1249 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1250 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Niti su Coolpad i rebrand Cubot ista klasa po kvaliteti niti su ista klasa uređaja. Niti itko ovdje ima koristi od guranja Coolpada za razliku od nekih koji su imali koristi od guranja Cubotara. Tako da nemojmo pričati gluposti. Coolpad je renomirani proizvođač, Cubot je... ajmo reći da nije i ostati na tome. A između 1S i F1... osobno bi uzeo F1. Bolja baterija, bolja kamera, veći ekran i više RAMa...duplo. Ali dobro, ako čoek voli više MIUI i snapdragon procesore, samo naprijed, nije to loš uređaj. Govorim iz osobnih preferenci. |
|
![]() |
![]() |
#1252 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Eh, da, sad vidim i ja ... 29 € .... upraf sam im odgovoril na mail da uopće nisu zanimljivi |
![]() |
![]() |
#1253 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Troll off. Ljudi traže dobru preporuku, dok košta toliko koliko košta F1 je best buy i ostalo je manje isplativo u tom cjenovnom rangu, osim u posebnim slučajevima(ako je 4.7 maksimalna veličina ekrana ili se traži MIUI out of the box primjerice). Ovdje se ne radi o preporuci po kojoj će netko gomilati pare preko referal linkova i kupona nego je community zajedno skužio da ima minimalno problema s tim coolpadom, plus što specifikacijama iskače od svog cjenovnog ranga. Priča završena. Ne znam što tebe muči u tome da se ljudima preporučuje nešto provjereno? Jel imaš ti neku posebnu korist od toga da se prodaju neki drugi uređaji? Inače nisam vlasnik nijednog kineza trenutno pa nisam butthurt nego sam samo zbunjen tvojim stavom. |
|
![]() |
![]() |
#1254 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Danas sam primijetio da mi vibracija na Coolpadu cudno se ponasa. Pisem odjednom nekakav cudni zvuk prilikom vibracije kao nesto krcka sad mi je u redu no ono zasigurno nije bilo. Bojim se da kojim slucajem elektromotor ili sto vec pokrece vibraciju nije bas u redu. Ne zelim dizati paniku, ali ono stvarno nije bilo bas pravilna vibracija. |
![]() |
![]() |
#1256 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Nikad to nisam dozivio u godinu i pol na LG 4X pa mi cudno. Sad je sve u redu i normalna je vibracija pa cu pratiti bas da li ce se opet pojaviti. |
|
![]() |
![]() |
#1258 |
Registrirao User
|
![]() |
![]() |
#1260 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Šaljivi komentar je jedan post. 4 posta sa šaljivim komentarima je trollanje. Nadalje, vi fakat oćete da se ova tema zaključa i obriše ili što. Jučer sam podijelio kartone i obrisao postove i očito da nije bilo dovoljno. Ok, danas još podijelim pa ćemo vidjeti dalje. Ne znam jel treba nacrtat da je ovo tema o Kineskim mobitelima. Dakle, mobiteli... Temu o internet dućanima, carina i slično imate u podforumu o mobitelima. |
![]() |
![]() |
|
|