|
![]() |
#5133 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
RPorAFK, dao ga je na stranici prije... Samo mi je čudno, nemam ga više u friend listi, moguće da je promijenio ![]() Btw. ostalo mi još 450RP od transfera, a sutra je Thundra Fizz na popustu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5135 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5136 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Čekaj da dođeš u Silver1 ili Gold5, raznorazni Udyri i LeeSinovi će te izjesti za doručak. Nije viable nikako. Protiv bar pristojnih igrača. Bronze5 - Silver2 = katastrofa igrači. Sve od Silver 2 nadalje će znati counterati Fioru jungle, a bome i Fioru top pa od te priče nema vajde. Mojih 5 centi. Drž se Amumua rađe. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5137 |
Hala Madrid!
|
Hmm, imaš pravo da ![]() ![]() ![]() ![]() Jučer igram na frendovom acc-u (silver III, dižem mu acc u gold), igrao sam Master yi-a (jungle) i znaš da on early game ne genka previše zbog farmanja feral flarea, i debil akali na midu pinga doslovno svakih 20 sekundi po 10 puta (dok god može, dok spam ne bude za pinganje, i tako cijeli game). Ja mu lijepo objasnim da early game moram farmat zbog ferala i da neću puno genkati, da igra opreznije, ali njega to ne zanima i od 10-te min počeo trollat, prodao sve ap iteme i kupio 3 mobility boots i skakao na njih i namjerno umirao (1-10-6 score, tako neš) ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 05.09.2014. u 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5138 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
nick mi je isti ali sam dosta brisao ljudi sorry možda sam nekoga od vas slučajno obrisao pa dodajte opet ![]() RPorAFK svestan sam tog za fioru...osobno kada vidim fiora protivnički team uzmem samo elise...jedino što fiora može je izgubit ![]() ![]() p.s. ja moram kupiti little knight amumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5139 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jednostavno lol više nije dobra scena za ranked igranje (čitaj ozbiljno igranje). Zato kad ispiydiš, lijepo odeš na normal, pickaš champa, trolaš, uživaš, naravno uz mute i mir. Ili aram ili što već. Jer činjenica je da community, umjesto da se dovodi u red, on sve više i više pada u kvaliteti. Dok ne počne opadati popularnost lola i dok se to sve ne smiri malo, ništa od dobrih igrača.
![]() |
#5140 |
Hala Madrid!
|
Još i bude nekako ok ako imaš sinergiju sa duo frendom pa se zajebavate i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5142 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5143 |
Banned
|
14 6 19 skor na kraju sa amumu...vodimo ih ...čitavo vrijeme punih 25 minuta ja pišem kao zadnja budala na chat PLS all regrup and focus all akali and cait...da stva bude najgora otišao sam full tank i kompletna protivnička ekipa fokusira mene...30 minuta svi sami trče po mapi a kada izbije fight svi fokusiraju njihovog prefidanog tenka...da nepričam daje naš zed na mid prefidao akali 5 puta i onda otišao afk na 10 minuta ![]() ne ovaj ranked...baš to što je rekao guls..community za ranked i ozbiljno igranje je uništen.Djeca su preuzela ovu igru i na žalost mi stariji igrači više nemamo što tražiti u ovoj igri...koliko god volim lol i koliko god uloženog truda u njega bacim....nekako mi se sve to zgadi kad ashvatim da me nekakvo balavo derište vrati mjesecima unazad radi jedne igre sa njim...kao što sam rekao iduće sezone nepalim ranked ali iskreno mislim da riot nikad neće riješiti problem klinaca u lol,...doista igra postaje sve više i više ne igriva...a što oni rade? Prave ljepše mape,nove skinove i samo "šminkaju" staru babu da pokuša što ljepša izgledati na prvi pogled...užas koja "coca cola " kompanija postaje rito -_- enijvejs ![]() ajde danas 21 sat pc ekspert forum baci neki game da ja vidim to ![]() jungler or troll ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: AFK. 05.09.2014. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5144 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A gledaj, nemaju oni tu šta napraviti. Jedini filter bi bio da se igra plača, što bi rezultiralo boljim communityem, ali slabijim odazivom i brojem igrača, što njima nije u cilju, kada si s Store zarade mjesečno 10-tak puta više nego što bi im pokrio sam prepaid. I iskreno, boli njih što se ti živciraš... ![]() I samo da kažem, nije ta igra uništena u zadnjih par mjeseci, tako je od početka. Svi se kao žale na nepostojeći "Elo Hell", s činjenicom da nisu krivi sami što su tako loši, nego uvijek igraju s 4 loša igrača, ne shvačajući činjenicu da taj famozni Elo Hell čine oni sami... Tako da igrao sam od 9. mjeseca 2012. do 7. mjeseca 2013. i samo iz tog razloga sam prestao, previše živciranja za nešto šta volim.. Sad sam se vratio, i super mi je, trebala mi očito mala stanka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5145 |
Banned
|
ma upravo to baš ih briga..i moglo bih se to srediti itekako...napraviti podjelu igrča starijih od 21 i ispod..da se regaš za koreja server moraš dati svoj broj moba i slično...da se lol plaća bio bih sretan kao malo dijete ali nažalost to nije tako ![]() ma treba samo prestati igrati ranked od iduće sezone i to je to..nema nerviranja samo užitak i ruganje u igri sa ekipama ![]() evo opet silver III ako izgubim ovu ode silver IV opet..zadnje dvije igre 2 puta prefidali lejn i otišli afk...a sve 2 igre skor mi bio i više nego dobar...to je problem..što od 100 igara ja nafidam možda 10 puta i 10 puta je možda moja greška..90 posto igara gubim radi dijece...dakle..ne ranked..samo normal i team ranked ako se nađe dobra ekipa ![]() p.s. ajmo napraviti team ranked..svi pljujemo solo q a očigledno ako smo svi tako dobri [a nismo seremo svi skupa ![]() ![]() a stvarno kažem za sebe da sam solidan jungler koji ima još tonu za poraditi na tom..ali nakon 2 godine...barem vam neću fokusirati tankove ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5147 |
Banned
|
ostajem silve 23 boda..nevjerovatno...treći game zaredom da mi je afk ...ali pobijedili smo zato što sam opet carry sa fiora ...15 / 7 / 18...u zadnje vrijeme sam sa tom fiorom kerijam u jungle ![]() ![]() ![]() p.s. ja tu fioru stavljam pod isti kaš kao master yi..noob useless champ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5149 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#5152 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5154 |
Guest
|
@AFK Uzmi Pantheona, Jarvana, Kha zixa, Eve, Elise... nešto normalno uzmi, ne budi lud. Uvijek će ti biti netko afk na tim malim rankovima, jer to je praktično random igra za djecu, dedeke i kućanice. Idu ljudi afk iz raznih razloga, djeca pisat zadaću, dedek pogledat Dnevnik, mame kuhat juhu, a svi oni često zato što im u toj igri na početku nije išlo. Ti to ne možeš spriječiti,, ali možeš to iskoristiti. Moraš pobjediti prije nego tvoj igrač ode, ili natjerati neprijatelja da ode prije tvojih igrača. Nema drugog izbora. Za tebe kao junglera to znači da ti na trećem levelu već moraš imat killeve. Moraš prvi imati ulti, tj. moraš već na 6. levelu imati level prednosti, imati iteme i ulaziti u 2v1 ili 3v1 bitke i masakrirati ih. Moraš ih natjerati da nakon 15 minuta napišu GG i ugase kompjuter. Ili kako ti je Guls napisao: ![]() Ako to nisi sposoban, postani bolji, ako ti to champion ne može, promijeni championa. |
![]() |
![]() |
#5155 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ja sam k'o jungler (Fiddle espešli) znao imat prvi gank tek nakon kojih 8-9 minuta. Dok sam bio 6. ili 7. level. Ali sam svejedno na kraju silovao protivnika. Svrha dobrog junglera nije da uletava bezveze k'o muha bez glave. Treba pogoditi i mjesto i vrijeme kad uletjet u "all guns blazing" stilu.
![]() |
![]() |
![]() |
#5156 |
Guest
|
Lijepo je to. Znam i ja sa Warwickom napravit lom, ali znaš li koliko puta mi je nakon 5 minuta top laner napisao "gg. WW no help" i onda se lik išteka. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5157 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ja takve mjutam čim napišu prvu glupost ![]() Gankao ti prvi put nakon 3 minute ili nakon 10, ako to dobro odradiš, svejedno je.
![]() |
![]() |
#5158 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5159 | |
Guest
|
Mogu ga ja mjutat sto puta, ali kakva korist? Nakon što on ode nepr. top laner krene roamati po mapi, gankaju našeg glupog mid lanera do Isukrsta i onda i on ode afk. ![]() Citiraj:
Kupio sam još prošle godine EUW gold acc za 150 kuna. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 06.09.2014. u 16:51. |
|
![]() |
![]() |
#5160 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Dosta dugo sam na taj način gurao (i na kraju dugurao do platinuma) da znam o čemu pričam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|