|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
@ Tomek Uđeš u igru, stisneš alt+tab, pokreneš car spawner, stisneš inject trainer into SA,launch trainer, odabereš vozilo koje hoces, onda opet alt+tab i vratis se u igru i vozilo koje si odabrao je ispred tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Sa Gamera: "Rockstar Games ekipa ponajprije poznata po svojem kontraverznom i (naravno) megauspješnom GTA serijalu kupila je nedavno Unreal 3 Engine za izradu budućih naslova. Ovo je novi uspjeh Epic Gamesa koji su do sad samom prodajom enginea vjerovatno pokrili sve troškove njegove izrade i pritom još i zaradili koju ćunu. A sve još prije samog izlaska Unreal 3 igre, nevjerovatno... Što će Rockstar "graditi" na osnovama ovog moćnog enginea zasad možemo samo nagađati pa sa nestrpljenjem očekujemo službene informacije." Nadam se da je to ono sto mislim... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() nadam se da je ovo objasnilo moje osjećaje ![]() Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 14.08.2005. u 16:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A sta bi ja trebao reci, imam r9100 ![]() ...ali pokrece San Andreas ko beba, tak da mi ne treba bolja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
|
GTA : New York Evo jedan zanimljiv mod... Ekipa moddera ce napraviti cijeli grad New York, hrpu realnih auta koji ce ici uz mapu, potpuno nova prica... i to sve u San Andreas engineu ![]() ![]() Svakako posjetite njihovu stranicu Link |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Tu će biti previše bugova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
|
Evo ja baš krenuo opet malo s San Andreasom nakon jedne pauzice (za B2 i HL2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^^ovo neznam ni sam kako sam dobio, dok sam igrao je sve bil ok osim tog ''integriranog'' auta ![]() ![]() ^neznam, odjednom su mi se sve zvjezdice aktivirala valjda sam ušao u zabranjeno područje neko??:confused: :confused: ![]() LOL pametni AI ![]() ![]() Pametni AI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|