|
![]() |
#5102 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ima bolja "meta" za nas lowere ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5103 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() I da si budala da odigraš 50 gameova sa jednim champom bi ga koliko toliko naučio igrati tako da je to što si rekao "meta za lowere" po meni relativno. ![]() Drugi par rukava je ako ti se ne svidja u mojem gornjem postu spomenuti champion ili ako ti jednostavno ne paše. Mislim to je makar moje razmišljanje, ne moraš/te se složiti samnom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5104 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
sve ih znam,svi mi doadili jungle ![]() ![]() neznam kako stojite sa normalnom ali imam 763 normal games...ali zadnjih mjeseci samo ranked igram :S Zadnje izmijenjeno od: AFK. 03.09.2014. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5107 |
Premium
|
E, drek bi pregrizao kako sam ljut. Igram solo q ranked, da izađem iz tog silvera. I sve ide ok, zadnji pick ostao mu adc ili support, on uzme talona, kaže mid i ne jebe ništa... I kaže, "I just bought him, i wanna try him, i play for fun not for points"... ![]() ![]() Btw. šta je ovo? Prvi put se s tim susrećem. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.09.2014. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5108 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma to je sada automatizirano ako serveri "ne rade" kako treba onda ti se tako pokaže. Znalo se događati ako se netko ne konekta jako dugo da bude loss prevented ili čak ako je sve ok. Malo je to zbugano meni se čini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5109 |
Banned
|
Citiraj:
![]() provizija silver III 1. igra akali 0 9 protiv katarine,..na chat se smije i piše I troll haha ....moj scor jungle 5 1 1 dok nije katraina počela ići okolo....eto opet ista priča ![]() ![]() 2. igra lockam drugi pick jungle...3. pick locka jungle..iz poljske je ...locka master yi...gg <3 opet ista priča <3 Zadnje izmijenjeno od: AFK. 03.09.2014. u 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5110 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
A najbolji od svih junglera, adc-a, mid-a, top-a i support-a je naravno Dunkmaster Jarvan IV ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5112 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Amumu će uvijek bit OP. Heca je malo pao trenutno i dosta teško mu je sustainat u jungli early, kasnije bolje sustaina od bilo koga ali treba doći do toga sa takvim lošim early game-om. Late je zvijer, uletava u petoricu, spušta ih, heal-a se.. Nocturne je dobar trenutno, ali ga nitko ne igra (sreća po mene jer mu ništa ne mogu sa J4) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5113 |
Premium
|
Meni je heca ostao isti.. Sad ga baš igrao,izdominirao jungle..Lee mi ništa nije mogao ni 2v1. EDIT: Krene igra, 30 sec, i mene dc-a, uđem unutra i nidalee je već lvl 3 i ima 17 cs. Ja igram Aatrox-a top protiv nje. I guram nekako do 20. min, 0:2 score imam, ali pratim polako nidalee... I onda 2-3 dobra ganka i eto mene na 4:2, počnem cs-ati i GG WP na graju. +12 LP ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.09.2014. u 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5116 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Heca je nekad bio jak, 9/21, igramo go4lol, lee mi upada na plavi (cro_assasin jelte), pao je brže nego se snašao, lvl 1. No, nerfovi rade svoje, tako su i njemu buffali taj e potpuno nepotrebno, a q i w ubili, smanjili ratio na ulti i sad je postao kantica dok late gamea. Baš šteta, jedan od mojih najdražih junglera.
![]() |
#5117 |
Banned
|
amumu je moj main champ i on je zaslužan što sam došao solo q od bronze V 0 bodova do silver III 97[prije nego je pakao krenuo ![]() ![]() ![]() nego... fiora jungle op ![]() ...napokon sam skupio 60 champova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5121 |
Hala Madrid!
|
Nemoj se uvrijedit, upravo zato jer te neke random jungle champove igraš zato i jesi još uvijek silver xD Igraj one champove koji su trenutno buffani, a ne oni koji su uništeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5123 |
Hala Madrid!
|
Moj savjet: amumu, jarvan i elise/khazix. Moj osobni favorit je wukong(sa njim sam došao dao platinuma), ali trenutno nije baš neš, ima dosta boljih junglera od njega trenutno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5124 |
Premium
|
Fiora spada meni u 10 beskorisnih champova u ovoj igri, iskreno. Kada ju vidim top, pick Jax-a i gg wp. Svaki njen spell je Jax counter. Možda nije beskorisna, ali meni jednostavno od početka nije legla ![]() I što se tiče jungle, nemojte zaboraviti Evelynn. Jest da je uništena do bola, ali ako ju znaš odigrati njeni gankovi su brutala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5126 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dobra Fiora je podložna cc-u i nema escape uz ogroman damage output što ju čini vrlo ranjivom na gankove u laning fazi. A u teamfightu, ako je baš nafidana ko krava, napravit će ulti u kombinaciji s hydrom i napraviti čudo posla, no lako ju je izolirati iz fighta, nekakav ryze ili jax ju pojedu za doručak.
![]() |
#5127 |
Banned
|
evo ja sad kerijao sa fiora..dakle..6. put provizija za silver III..baš me zanima što će sad biti..afk..troll..poljak koji .... ![]() ![]() ma to ide ovako ak ose fiora prefida super ako neuspije kako treba na lane beskoristan champ i uzmam ju isključivo kada protivnička ekipa nema ili gotovo nema ništa cc.... edit: neigam više ranked..neda mi se jednostavno više,a kad aovu sezonu zaključaju iduće neću ni upaliti ranked..neka stoji unranked čitvao vrijeme...ovo više nema smisla...OPET provizija..prvi pick uzme jungle ok poštujem pick order...4. pick je srbin dok sam ja 3. pick...uzmem top sve ok..dođe njegov red da bira izbare top počne pisati ustašo ustašo šta je ustašo..dođe top istrola sve nafida..bot mi nafida sve... neda mi se više evo silver IV sam odustajem od rankeda samo normali..ovo više nema smisla. Zadnje izmijenjeno od: AFK. 04.09.2014. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5128 |
Mirko, a ne Harry
|
Stisni šake stisni zube i nastavi haha ![]() Ne stvarno, kako tebi tako i drugima i opet se ljudi probiju do golda ili platinuma. Evo ja sam neki dan igrao prvi promo iz P2 u P1 i zamisli prođem iz prve. To mi se jos nikad nije dogodilo, uobicajeno igram 5-10 promoa i onda tek prođem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 |
Hala Madrid!
|
Dižem frendu acc do golda, ovako izgleda champion select u silveru: http://imgur.com/MWoCDfS ![]() Jebo sam im bog*ve kao šta se vidi iz priloženog ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|