|
![]() |
#1111 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
postoji recenzija za thl t5s u prošloj temi od jednog korisnika, mobitel je za te novce više nego dobar, jedina mana mu je prosječna kamera koliko se sjećam, a prema stavljenim slikama i ona je zadovoljavajuća za osnovne potrebe također je već neko ranije spomenuo kako je thl t6s zapravo "downgrade" od t5s-a, jedino što nudi bolje je 8gb unutarnje memorije i jeftiniju cijenu (s razlogom) btw. doogee dg500c sad već preko mjesec dana radi bez greške, gps instant, kamera super, os bez blootweara i bez laga, jedina zamjerka je što baterija nema deklariranih 2800mah, a to je prevagnulo kao razlog kupnje (prema dakokovoj ruskoj metodi ispada oko 2100mah i mislim da je to bliže istini s obzirom na izdržljivost - 1 dan, 1,5 dan ovisno o korištenju) |
![]() |
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1113 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
X8 misli da još nitko nema na forumu tak da budeš moral pričekat na konkretnije podatke.. ![]() ![]()
![]() |
#1114 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1116 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 31.08.2014. u 17:36. |
![]() |
![]() |
#1117 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Trebam dva moba, jedan za ženu, a drugi za kčerku. Prvi za oko 100 dolara, a drugi za 150. Skuplji bi trebao imati bolju kameru. Veličina oko5" oba. Da li može koji link? |
![]() |
![]() |
#1118 |
Registered User
|
~150$ - provjereno dobro: lenovo s660, lenovo a850+, xiomi hongmi 1s, zte red bull v5, - trebalo bi biti dobro: amoi a920w, tcl s720, coolpad 7320, huawei g730 ~100$ - provjereno dobro: - - trebalo bi biti dobro: thl t6s, doogee dg310, zte q705u (6") samo treba uzeti u obzir da postoji veliki broj mobitela u cjenovnom rangu od 100 do 150 dolara koje nisam stavljao već sam se nastojao držati zadanih cifri, i vrlo vjerojatno sam preskočio ili namjerno/nenamjerno nekolicnu izostavio |
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ma modeli se stalno mijenjaju,pa sam zato pitao da bar okvirno znam što gledati. Teško je biti u toku za nas koji povremeno Navratimo na forum. Prije pola godine sam uzeo tronsmart ts7 i sve radi odlično cijelo vrijeme. Meni ne trebaju neki skupi modeli jer svi ionako brzo zastare. Kčer je imala Galaxy mini i sad će joj svaki novi biti odličan. Vidim da je bilo rasprave o nekoj listi modela. Možda da bude u prvom postu PAR listi od više korisnika jer je teško uskladiti mišljenja. Onda mi padobranci bi imali neku orijentaciju. |
![]() |
![]() |
#1121 |
Antimićanin
|
Kao što rekoh, vi padobranci ionako ne čitate prvi post jer to svakodnevno vidim kad brišem upite o dućanima i carini i pošiljkama ![]() Čitajte uvijek zadnje 2-3 stranice i to je to. U planu je jedino preselit sve reviewove u zasebnu temu, ali to će biti u dogledno vrijeme. Sve u svemu, nastavite dalje sa diskusijama. U Dakokovom sigu imate neke modele, slobodno vam to bude referenca. |
![]() |
![]() |
#1122 |
Registered User
|
u staroj temi je bilo par pozitivnih iskustva s doogeejem i bio je onaj jedan testni primjerak s nekog foruma koji je dakok stavio što isto nije ispalo loše, a i sam za sada nemam zamjerki na model dg500c osim lažno deklarirane baterije (što nije rijedak slučaj kod kineza), pa vođen time sam ga uvrstio na popis negativno iskustvo je bilo nedavno spomenuto da je baterija bila neispravna kod starijeg modela (mtk dual core) neznam dal ovo išta znači, ali meni zvuči ful dobro ![]() "Ako ste pomislili kako se radi o kineskoj kompaniji, u pravu ste. No, Doogee nije samostalna kompanija nego je u stvari treći po redu brand u vlasništvu KVD International Group Limited, kompanije koja je osnovana 2002. godine sa sjedištem u Hong Kongu (prva dva branda su Bedove i KVD). Sam Doogee brand je nastao puno kasnije, 2013. godine, kao odgovor na brzo rastuće mobilno tržište." izvor: racunalo.com ali definitivno se slazem da je doogee upitne kvalitete (za sad), i da nikako ne treba biti prvi izbor |
![]() |
![]() |
#1123 |
Antimićanin
|
Dakle ukratko, generička rebrandirana MTK-based sklopocija. Ove Bedove mobitele sam viđao na pandi i kod onih lopova FastCardTech. I čini mi se da nisu nešto popularni bili. Dok KVD nisam susreo. Ti su možda za lokalno tržište. |
![]() |
![]() |
#1124 |
Registrirao User
|
Ne baš lokalno ![]() Bio je u opticaju Tronsmart TS7 ili Cubot One ili KVD K7
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]() |
#1127 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1128 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
stigao mi coolpad F1 u petak, odličan mob. jedno pitanje za iskusnije; non stop mi izbacuje update, ako stisnem ok, vrti i javlja mi pogrešku. na koji način da to updejtam? |
![]() |
![]() |
#1129 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ja sam isto bio sumnjičav prema Doogee brendu ali prošlo mi ih je par kroz ruke i nisu mi se učinili loši. Zadnji je bio DG550 i stvarno me iznenadio, pogotovo softver. Jedino me kod njega zasmetala težina, koja je malo veća. |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
pa sustav odbija nadogradnju. Ako imaš root (stavi root checker s google play pa vidi), stavi cwm, u njemu napravi backup sustava i instaliraj neku noviju custom verziju tvorničkog softvera, npr 039 CoolUI ATX 20140813 ![]() Ako nemaš iskustva s tim, ne brini - vrlo je jednostavno. Proguglaj malo pa se javi na PM ako zapne Ili ostavi sve kako je ako si zadovoljan postojećim stanjem ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#1131 | |
Registered User
|
Citiraj:
probat ću to napraviti kako si rekao ako bude smetalo dotičnoj. moj coolpad je na carini i nadam se da kroz koji dan će biti kod mene. |
|
![]() |
![]() |
#1132 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1133 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Malo provjeri kakav je taj rom, jer nedo ti bog da naletiš na novog Newmana N2. ![]() Citiraj:
![]() Zezam se, ne diraj ništa ako ti sve radi ok, samo napravi fix te notifikacije. Isključio si automatsku provjeru nadogradnje? |
||
![]() |
![]() |
#1134 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#1135 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1137 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Opet on o Newmanu N2 ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma sve pet, možda sam samo ja imao problema sa Newmanom N2. |
![]() |
![]() |
#1139 |
Registrirao User
|
Zanimljivo kako ljudi uz Miui Cloud ili Baidu Cloud imaju povjerenja u egzotične Apple servise. (Apple je računalna tvrtka iz Sjeverne Amerike) Egzibicijonisti? ![]()
![]() |
![]() |
#1140 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Dakok Na MIUIu (Coolpad F1) ne radi kontrola bluetooth slušalice. Radi slušalica, ali se moram javiti na telefonu, kao i prekinuti vezu ili pojačati i smanjiti zvuk. Na S5 romu radi sve normalno. Pitanje: rade li tipke bluetootha na Baidu romu? |
![]() |
![]() |
|
|