|
![]() |
#4201 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo, nakon dva tjedna korištenja. http://goo.gl/IZhtWL Meni je isto bilo blesavo kako se to tako brzo potrga ako nije nepažanja u pitanju, no kad sam vidio kabel iz prve ruke sve mi je bilo jasno. Celofan je čvršći od ove crappy izolacije.
#4203 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Natezanje kabela ili savijanje na tom dolje dijelu, nema druge. Meni je naprosto nevjerojatno da ti pukne kabel svako malo. Imam original koji sam dobio uz iPhone i cvrst je i nema problema. Otidji u Zagrebu ili gdje vec ima original oprema od Applea i tam si kupi kabel i nemoj ga bezveze savijat pod tim kutem. |
|
![]() |
![]() |
#4205 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja imam ajfon 3, 4, 5, i sad 5s, u 6 godina nijedan kabel nije pukao, kako? pa pazim. kad se puni, vodim računa ako ga držim u ruci da taj dolje spoj nije savinut, i općenito pazim, ništa više.
#4208 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Kazem, svaki original kabel drzi odlicno ako se i odlicno koristi. Treba paziti i ne bezveze savijati tamo gdje je najslabiji. Ljudi su jako neodgovorni i ne paze. A ovo o Fejsu niti necu komentirat. Zato su nam i danas prazna igralista, ulice i ceste jer klinci stalno vise po tim glupostima. Kad udjes u tramvaj, vidis klince sa slusalicama i mobitelima i samo bulje u te gluposti. On topic, predstavljanje nove pile je 9.9. Hoce se pratiti? Ja svakako, cekam za svoj 5s iOS 8. Ne planiram kupovati Sesticu, s ovim sam prezadovoljan. Mozda dogodine. |
|
![]() |
![]() |
#4209 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
frend mi ima priliku uzet iphone 5 zakljucan na neku stranu mrezu. jeli to trosak od nekih 50tak eura kao sto navode na njuskalu? ima li nekih dodatnih troskova ili trikova s kojim bi ga ovaj lik mogao zašaltat. thnx |
![]() |
![]() |
#4210 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Koja mrez? Cijena dekodiranja je ovisna o mreži na koju je kodiran. Ako je upaljen find my iPhone i ta osoba koja ga prodaje nezna pass za icloud (a nezna ga 100%) onda te samo skidanje te zaštite Kosta 150 do 200$. |
![]() |
![]() |
#4211 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
nisam skonto: znaci ako find my iphone nije upaljen dekodiranje je 50tak eura (konkretno za svedsku mrezu), a ako je upaljen treba pljunut jos 150-200 dolara? a vjerojatno se ne moze provjerit jeli ta opcija upaljena jerbo je telefon zakljucan? ![]() |
![]() |
![]() |
#4212 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Pa ako ti je dekodiranje samo 50eura šta ga on ne otkodira i ne proda za skuplje? Ostavi se tog telefona |
|
![]() |
![]() |
#4213 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Citiraj:
Ja sa kabelima nikad problema nisam imo osim kad konj nisam pazio i di radim pao mi na pod od iphone i od ipad, tak da sam osto bio bez kabela, sreca imam prijatelja koi imaju pa mi posudili. Sad imam jedan kabel na poslu, jedan doma, jedan sa sobom uvik i rezerva u ruksaku. ![]() Sto se tice predstavljanjan volio bih ako budem imo vremena. ![]() Ak ne bacim oko posli posla. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4214 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavile se i okvirne cijene. Već vidim gužve pred prodavaonicama operatera i rulju koja se gura i gazi da bi kupila novi iP6. http://www.phonearena.com/news/iPhon...leaked_id60138
#4215 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4217 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ali se još nije dogodilo da maltene tjedan dana prije se pojavi red. Ljudski debilizam i poremećene vrijednosti na najjače ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4218 |
Premium
|
Gledajući slike, sjetih se da sam ovih dana negdje pročitao da je Apple patentirao (pazi sad!) - kockasti izgled zgrade! Očekujem puno tužbi radi povrede patenta u skorijoj budućnosti.
#4219 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Haha za ove bi se isto moglo reći da su Odroni ![]() |
![]() |
![]() |
#4220 |
Premium
|
#4221 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne vidin sta je cudno tu. Da ima preorder kao za Ferrarija ljudi bi i to placali. Apple iPhone je hype, bio i osta. A izgleda da ce tako i ostati, jer su ove godine dodatno nabili kompresiju sa svim novotarijama. Vidit cemo za par dana sta izlazi. ![]()
#4222 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
misterija koju android narod nikada neće shvatiti :P Ja čekam iWatch.
#4223 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo vam malo pre-alpha prona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaštitari ne daju bliže a na pitanje što je to, odgovaraju da se radi o eventu jedne velike kompanije. Uostalom nije da se nešto specijalno može i vidjeti osim gomile agregata i kabela svud uokolo te bijele građevine. Sveučilište je s druge strane vrlo impresivno. Zadnja slika je sa par milja dalje, gdje je sjedište.
#4224 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pa već su odavno objavili slične slike te da se radi o http://www.apple.com/live/ evo dokaz http://www.imore.com/taking-aerial-v...xt-weeks-event valjda je to to
#4226 |
Premium
|
Pročitah negdje ovih dana da iWatch ima katastrofa bateriju jer su unutra nagurali toliko tehnikalija da nije više bilo mjesta za solidnu bateriju.
#4227 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Kad ste kod kabela, moj na četvorci je bio sasvim dobar, u dvije godine se nigdje nije ogulio.
![]() |
#4228 |
Premium
|
Veliki napredak - aplikacije će dobiti mogućnost rada u landscape modu. Šta reći nego LOL. Bilo je i vrijeme nakon samo 8 verzija iOS-a. http://9to5mac.com/2014/09/07/5-5-in...ike-interface/
#4229 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4230 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Jos da mogu forcat sve video materijale u landscape (youtube app npr ima tu mogucnosti) bio bi permanentno ukljucen lock ![]() Mozda na tabletu ima smisla (Note 3/4 ![]() ![]()
![]() |
|
|