|
![]() |
#7861 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
a posto igram samo HardCore, palo mi par key-eva, pa i ja to probao, dosao sam do lvl13 solo, lvl14 mi falilo jedno 5sec da ubijem na kraju bosa, kontam s mojom trenutnom opremom da necu skoro lvl25 solo dogurati, ali uglavnom, nebunim se, brdo dobre opreme mi je dosada palo za mog WD u ova 4 dana igranja HC jedino sto golda fali, non stop sam na 50-100k (sve u topaz gemove lupam), a i slabo sam danas paragone dizao, sutra cu probati malo vise D3 zaigrati
![]() |
![]() |
#7862 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Sad je situacija podjednaka, mala prednost ide kridershotu ako imaš onaj sa 2700+ dps, trifecta taskere, sentry bonus na shoulderima, chestu i quiveru. 2h xbow jači bez sentry bonusa ali sa cindercoatom. Krider je zabavan na GR iznad 32 kad se isplati imati CC buff sa slow ili fear, ovisno dal imaš cold ili fire rune. To sam danas stigo isprobat. Na rift trialsima sam dobio odmah key level 33, malo sam ostao začuđen ![]()
![]() |
![]() |
#7864 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Primjetio sam da pun kufer manje legendaryja pada od gambleanja, dosta više bllod shardova treba da se nekakvi set skompletira tako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7865 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
samo da mi se hoce na HC goblin riznica otvoriti, jer fali golda ![]()
![]() |
![]() |
#7866 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Koliko citam, Cull of the weak ne radi na sentrye, tj, taj 20% bonus radi samo ako ja pucam, ne sentry, tako da je to wasted passiv. Enforcer gem za 25% vise pet dmga, radi na zoloski + sentrye. Interesantno. I jel tko moze provjerit, jel blizzard usrao motku, jer mi je upao ghom par puta u riftu, i sad se oni njegovi gas cloud gotovo uopce ne vidi na ekranu. Sad sumnjam da mene driveri zajebaju, al nista nije za cudit se. Goblini portal mogu otvorit samo u adventure modeu i/ili bountyima. U riftu nema portala, i ja se pitao sta stoka nece portal da otvori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7869 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Dobio sam neki gem koji nisam našao još na listi leg gemova ![]() Boon of the Hoarder. Nakon killa 25% šansa da se desi da leš explodira od zlata i nakon svakog pickupa golda dobije se 30% ubtzanje na 2 sekunde. Ali "usrani" The Cloak of the Garwulf NIKAKOOOO !!!! grrr ... i bio u portalu (tamo i našao gem i set kaputić i neki nožić i neke cipele i cca 35.000.000 ![]()
![]() |
#7870 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() On i 2 maruder set itema + shadow bane set oklop. Dobio neki dobar potion. Kao onaj botomless, sam sad pomoću njega mogu izać iz zidova koje postave wall elite |
|
![]() |
![]() |
#7871 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#7872 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
uglavnom, suma sumarum, od paragon 53 do paragon 103 u ova dva dana na HC, Torment 1 tezina, palo mi jedno 80 legendarnih i 5 set itema, zeleni za nist, a ni legendarni bas nesto, budem HC lupao do p200 pa ako nist pametno nepade vracam se ja na WOT (tamo imam vise srece s dropom, zadesi me ponakd tim ne toliki njubeka)
![]() |
![]() |
#7873 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Već vidim kombinaciju za farmanje paragona - goldwrap sa goldskinom za nenormalni toughness i oni braceri koji daju XP na gold pickup ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7874 |
Premium
|
I kako je blizzard napravio sranje od sezona? Jucer igramo, slusamo Bulju kako se dere nesto Woh,Woh,Woh,Woh,Woh,Woh,Woh,Woh,Woh dok se mi smijemo i iskoci obavjest da je netko u cca ispod 2 sata digao lvl 70. Sad se svi pitamo kako.... mora da je exploit, i bio je. Od doba PTRa je ekipa gledala kako levelat lika na brzinu i nasli su exploit do jaja. Act 5 Miners gold bounty. Daklem, reloadat act 5 za taj bounty, protrcat do NPCa, aktivirat quest i eto milioni expa bez da moba ubije. Tako je Eu first Crusader digao 70 levela ispod 2 sata sa 68 bounty completeda i NULA ubijenih mobova. Ovo je naravno, poznato od doba PTRa al blizz je bolila ona stvar i naravno da nije popravljeno. Toliko o tome postenom igranju. Woh mu njegov. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7875 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma jok, to je onaj chest di u x vremenu moras ubiti 100+ monstera... sveukupno par minutica, 750k golda...ali se nakupi fino golda kroz sat dva...
![]() |
#7876 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7877 |
Premium
|
Ne cudim se ko pura dreku, nego kako usrani Blizz sere li sere o divnim sezonama i achivmentsima, a iako je prijavljeno davno ko exploit, opet ode u live. I nije prvi put, svaki put tako sa exploitima sa PTRa koje ne poprave odu u live. Koji je onda qrac taj PTR uopce up ako ce ignorirat sve sta ljudi prijave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7878 |
Guest
|
Jel će bit netko oko 19 h da mi pomogne sa great rift 25? Sam mogu 20, a na neku foru mi je u ono trialu sa nekom ekipom rolalo 25, samo ima problem sa nalaženje ljudi za određeni great rift? Jel može savjet, ima neka grupa? Jer na public svi igra 17-20 uglavnom? |
![]() |
![]() |
#7880 |
Guest
|
aha vidiš. vidiš ![]() |
![]() |
![]() |
#7881 |
Avocado
|
GR koncept mi se čini generalno ok, ali zašto kad istekne timer moram revive at last checkpoint? Na nekim levelima imam onda po tri dana jahanja do mjesta di sam crko. To jednostavno nema smisla, vrijeme je prošlo i daj da igram kak treba ![]()
![]() |
#7885 |
Premium
|
Ma polako, tek se sastavlja taj barb. ![]() Ja popizdjujem na forumu jer nitko nema pojma sta radi a sta ne. Tipa sentry dmg, jel to dize overall dmg kad sentry puca moj spender, il samo default boltove od sentrya. Rasprava traje a glupi blizz pojma nema, kao i za vecinu stvari. Rako bi covjek da kad su vec napravili prokletu igru da znaju sta su radili. P.S. - kompletiran JH set za mog WDa, pao i zadnji dio, chest....potu....dok je igrao barbara... svasta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7886 |
Avocado
|
Sentry bonus djeluje na sav dmg koji ispaljuje sentry. Ako to nije slučaj nakon patcha, onda su uspjeli fixat brzinu napada sentrya ali su ovo syebali. Najbolja solucija je imat sentry na chest, shoulderima i quiveru, te ak igraš fire build multishot ili cluster arrow bonus. To sve onda ide bonus na sentrye. Uglavnom, sad je sa kriderom fakat odlično igrat tak. Zašto EA ne radi chill na monstere mi jedino nije jasno, možda je namjerno jer bi tak bilo stvarno OP, dovoljno je da i sam ispucavaš ![]() Ak se mene pita. ![]() EDIT: za leapquake barba idealno je da nemaš ni na jednom itemu attack speed bonus jer ti apsolutno ne pomaže kod EQ damagea. ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 31.08.2014. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7887 | |
Premium
|
Citiraj:
E sad, koliko je tu istine, em je sve u brojkama tako random da treba testirat doboga da bi ista mogao potvrdit, a to mi je tramak. Sad trebam rolat bolju opremu, jer sam vecinu sklepao od starih dropova koje nit rerol nije mogao spasit. Dok ja to sredim, nerface oni ovo nemilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7888 |
Guest
|
Jel igrate sezonu? Meni se baš sviđa ovaj koncept "sve od nule". A imam dojam, da i legendary koji padaju, uvelike podsjećaju na one dropove iz D2. Ono, kad ti padne novim mač na lvl. 30 , baš je "the drop". 100% jači od starog. |
![]() |
![]() |
#7889 |
Premium
|
Sve od nule mozes i bez sezone. A sezona nema smisla kad je ekipa exploitala i u 2 sata imala 70, i za par sati vec ubijala malathiela na t6...hardcore. A svi extra legendary dolaze i normalnim igracima cim sezona zavrsi. Tako da sezona nema smisla jer je blizz OPET zasrao. Nema postenog natjecanja u levelanju ni gearanju, sve preko exploita ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7890 |
Guest
|
Ma ne zanima me natjecanje. Igram sezonu čisto ovako, razvijam novog lika, crusadera. Ionako će se prebacit u "običnu" igru kad sezona završi. |
![]() |
![]() |
|
|