|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
DVB-T2 usb tuner
Kako se svjetsko prvenstvo bliži te pošto je velika vjerojatnost da će opet biti kao i za vrijeme olimpijskih igara mogućnost gledanja HRT2 u HD formatu, zanima me gdje kupiti u Hrvatskoj DVB-T2 usb tuner za komp? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
i mene to zanima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() evo od hrta dio članka: "Projekt 'Brazil 2014' bit će prvi pravi multimedijski događaj koji će HRT pratiti na svim mogućim platformama i razinama. Osim izravnih prijenosa u HD formatu i to u normalnom DVBT standardu te 'live streama', prvi puta jedan tako veliki događaj naći će se i na zaslonima tzv. pametnih mobitela s posebnom aplikacijom, dodao je Ćosić." soči u dvb-t2 se pokazao kao promašaj jer većina ljudi nema t2 recivere pa su valjda zato ovo stavili u "obični" dvbt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Da, ide preko običnih dvb t, ali ti receiver mora podrzavati mpeg 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sori na offtopicu, kaj to znači da samo moram vanjsku antenu zastekat u telku koja ima ugrađen dvb-t? tnx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije off ali izgleda da nisi pročitao gornje postove, DVB-T + HD Mpeg4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Da ukradem temu malo, radi se o tome da imam USB dvbt stick, koji je radio na win 7 i gledao sam nase tv programe, sada kad ga instaliram na 8.1 onda se smrzne, nemogu ga više ugasiti niti u task manageru, samo restart pomaze. Jel postoji neki univerzalni software da mogu iskoristit USB stick i dalje gledati TV na kompu? Radi se o kinezu sa ebaya pa je vjerojatno i podrška nikakva od proizvodjaca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|